Das Ferienhaus in Lammhult und die Umgebung waren sehr schön. Der Vermieter Per war sehr freundlich und hilfsbereit. Wir kommen gerne wieder.
Stugknuten var smidigt att ha att göra med. Allt flöt på inget krångel. Stugan var mysig, allt fanns som man behövde. Ligger lite avsides, men det passade oss. Hyresvärden var tillgänglig när vi beh... Voir plus
Hyr inte ut genom dessa! Om du får gäster som röker inomhus trots tydlig info om att det är förbjudet, kommer du inte få någon hjälp alls av Stugknutens personal. De gav mig inte ens gästernas fullstä... Voir plus
Less offers compared to the „market players“, but the houses are of very good quality and the pricing is fair and reasonable.
Stuguthyrning i Sverige! På Stugknuten hittar du tusentals stugor, hus och lägenheter som du kan hyra direkt av ägarna – utan krångel. Att hyra är enkelt: hitta en stuga genom vår sökfunktion och kontakta sedan ägaren direkt för frågor och bokning. På Stugknuten.com arbetar vi aktivt med att skapa bättre förutsättningar för seriösa hyresvärdar att hävda sig i konkurrensen med en plattform som premierar dem – och gör det enklare för dig att hitta rätt stuga.
Hamngatan 19, 831 34 , Östersund, Suède
- 0935-101 01
- info@stugknuten.com
- stugknuten.com
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Enkelt att ändra och göra bokningar
Enkelt att ändra och göra bokningar. Inget att tillägga.
Uthyrningsfirma fri från problem för en uthyrare
Bra. Jag vill vända på frågeställningen och fråga vad var det som inte var bra. Svaret blir inget. Allt fungerar utan anmärkning.
Är nöjd
Är nöjd, men önskar en mer konverserbar meddelandesida. Nu för jag snabbt över mina gäster till min e-post för konversation.
Stugknuten var smidigt att ha att göra…
Stugknuten var smidigt att ha att göra med. Allt flöt på inget krångel.
Stugan var mysig, allt fanns som man behövde. Ligger lite avsides, men det passade oss. Hyresvärden var tillgänglig när vi behövde.
Mycket nöjda.
Det var ännu en fantastisk upplevelse…
Det var ännu en fantastisk upplevelse att boka via Stugknuten, bokningen gick smidigt och kontakten med husägaren var också mycket bra. Jag rekommenderar att boka via den här sidan.
Fin portal der sikrer kontakt med…
Fin portal der sikrer kontakt med udlejer og giver relevant information og links vedrørende ens booking.
Enkelt och bra att boka via
Fantastiskt hus med plats till oss alla.
Fantastiskt hus med både gamla anor och sovplatser till oss alla. Fin utsikt över Furusundsleden och fin plats för utomhusaktiviteter.
Enkelhet
Det har varit enkelt att boka genom Stugknuten och kommunikationen med hyresvärden har gått smidigt via Husknutens funktion för denna.
Trevlig stuga
Trevlig stuga, helt enl. beskrivningen.
perfekt för att familjen skulle kunna fira en 80 åring
Snabb och enkel kommunikation
Stuga i Storhogna
Stugan i Storhogna var mycket fin och värden lätt att komma i kontakt med.
Allt fungerade bra.
Allt fungerade jättebra
En savoir plus sur les différents types d'avis.