Nok Danmarks værste klub. Ikke nok med at man bare skulle betale 600kr (for en flaske), bare for at komme ind på en tom aften. Aldrig i mit liv har jeg oplevet en dørmand samt club team på s... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg bryder mig fint om klubben og har altid en fornøjelig fest, MERE AF DET FOR Søren !!!! (regner med gratis bordpakke nu)
Aldrig i mit liv har jeg oplevet så elendig en dørmand på en natklub i hele verden. 3 af os måtte ikke have vores Trøjer/skjorter på, da den fede prop af en magtliderlig dørmand mente det var "jakker"... Voir plus
Ophør med at dope mennesker – det er en dybt foruroligende og umoralsk praksis. Forestil jer, hvis det var jeres eget barn, der blev udsat for dette – konsekvenserne kan være fatale. Det er intet mind... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Dørmanden sagde at han havde en “god…
Dørmanden sagde at han havde en “god pris” på en helflaske inden vi blev lukket ind. Jeg havde aldrig besøgt stedet og var derfor ikke overbevist og takkede pænt nej tak, hvorefter dørmanden ikke lukkede mig ind. Det er ligeså korrupt som jeg havde hørt. (“Flasken”blev aldrig specificeret)
Mine forældre er gået fra hinanden
Mine forældre er gået fra hinanden, har I nogle opmuntrende ord?
Det mest overfladiske sted man kunne komme
Velegnet til børn som har fået fat i fars kreditkort.
Var her ça 5 min det værste sted jeg…
Var her ça 5 min det værste sted jeg nogensinde har været.
Dog er baren på den anden side af dette eksremet sted et super godt sted hvor de ved havde super kunde service. Specielt "Mads". Laver en super Old Fashion.
Stygge er det værste sted i Gaden
Stygge er det værste sted i Gaden, dørmanden lukker kun dem ind han kender, ligegyldigt hvem personen er. Ligegyldigt om man har bestilt et bord, så lukker han kun piger og pusher und. Man skulle ikke tro de havde ramt det 2100 århundrede.
Hold jer væk fra dette sted
Hold jer væk fra dette sted!
Ville på stygge forleden for at mødes med min kammerat der inde. Her kommer jeg så hen til dørmanden og får at vide at jeg ikke kan komme ind her. Jeg spørger om det er fordi at han vil se ID, men det vil han ikke, jeg må bare ikke komme ind "fordi han siger det". Jeg ser han lukker 3 andre ind, som kommer gående ved siden af mig, hvorefter jeg spørger ham hvordan det kan være, at de kan komme ind og jeg ikke kan. Herefter siger han på en meget arrogant og uprofessionel måde, at "nogen kan komme ind, andre kan ikke". Jeg beder ham om en faglig begrundelse for hans ytring, men det virker ikke som om han forstår det. Han siger blot igen at jeg ikke kan komme ind fordi han siger det.
Jeg er målløs over sådan en behandling, jeg har aldrig gjort mig dårligt bemærket eller været ubehøvlet der inde, så for mig virker det som magtmisbrug... Desuden skulle dørmænd også gerne være uddannet i at håndtere konflikter, ikke starte dem...
L’expérience Trustpilot