Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb mijn nieuwe tas gekocht bij Stygr en ben ontzettend tevreden! De winkel ziet er creatief, verzorgd en hygiënisch uit. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam en nemen de tijd om het ver... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Leukste winkel van Haarlem!! Door twee lieve zussen gerund en maken alles zelf met zoveel liefde en passie, en dat zie je. Tijdloze en echte eye-catchers van kleding die niet meegaan met de hele fast... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldige energie heerst er in deze vrolijke zaak met zeer enthousiaste leuke vrolijke mooie jonge dames die keihard werken aan hun eigen merk. Petje af hoe zij dit doen en ze maken de mooiste... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Creatieve zusjes die samen exclusieve must have items bedenken en zelf maken. Hun spontaniteit is bijzonder, goede service en zeer klant vriendelijke dames. Een heel bijzondere winkel om eens langs te... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

STYGR is het merk van de zussen Florine en Paulette Stijger. Wat begon achter oma’s naaimachine – waar ze elk item met de hand maakten – groeide uit tot een succesvol label. Inmiddels besteden ze de productie uit, maar als van origine een slow fashion merk doen ze dit uiteraard verantwoord. Alle items worden binnen Europa geproduceerd, momenteel in Amsterdam en Istanbul. Vanaf dag één werken we met stoffen waar we verliefd op worden. Materialen die luxe aanvoelen, met rijke structuren en een statement look. Onze collectie gaat verder dan alleen onze iconische bomberjacks. Denk aan comfy two-piece sets, XL sjaals en een gloednieuwe satijnlijn met jurken, tops en bijpassende oorbellen. En nu breiden we nóg verder uit! In onze nieuwe winkel in hartje Haarlem vind je binnenkort niet alleen fashion, maar ook een selectie gifts. Vandaar onze nieuwe slogan; Bold looks, cozy fits & gifts that wow! ♡

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

4,9

Tous les avis

92 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prima

Prima, mooi merkje, goede service

7 mars 2025

Dank je wel Inge, blij te horen! Geniet van jouw aankoop! ♡

Noté 5 sur 5 étoiles

Super mooie bijzondere creatieve…

Super mooie bijzondere creatieve winkel, met unieke items. De eigenaresses zijn super enthousiast, ontzettend vriendelijk en nemen de tijd voor je. Ik kom zeker terug.

8 avril 2025

Réponse de Stygr.

Hoi Veronique, wat ontzettend leuk om te horen en dank je wel dat je de tijd hebt genomen voor het schrijven van deze lieve woorden. Maakt ons blij! Geniet van jouw aankoop en we zien je heel graag terug ♡

Top materiaal!

Bestelling snel en lieve kaart erbij.
Broek en trui ultiem comfort en zachtheid!

25 mars 2025

Réponse de Stygr.

Lieve Catherine, super fijn om te horen dat je zo blij bent met jouw pak! En dank je wel voor deze lieve woorden. :) Liefs, Florine en Paulette

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een prachtig en uniek jasje!

De communicatie was helemaal top en het jasje is super! Ik merk dat de meiden met liefde werken aan hun producten en ze maken ook echt wat moois en unieks!

3 avril 2025

Réponse de Stygr.

Zo ontzettend lief, jouw review! Dank je wel en fijn om te horen dat je zo blij bent met jouw bomber! Geniet ervan :) ♡

Zeer tevreden!

Fijn geholpen in de winkel. Er was maar 1 exemplaar van de jas in de winkel, dus ik moest nog een paar dagen wachten voordat het thuis werd geleverd maar zeker de moeite waard! Goede kwaliteit, prachtige kleur en mooie print. Heb er al veel complimenten over gekregen & draag de jas met plezier!

25 mars 2025

Réponse de Stygr.

Hoi Jessie, wat lief dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Dank je wel! Heel blij te horen dat je blij bent met jouw bomber, hij staat je ook echt zo goed! ♡ Veel plezier ervan!

super service

Super leuke meiden die hun merk met hoge standaarden neerzetten. Gave bombers en andere kleding met hoge kwaliteit.

29 mars 2025

Réponse de Stygr.

Hi Elise, wat super leuk om te horen! Lief, dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. ♡ Liefs, Florine en Paulette

Réponse de Stygr.

Hi Irene, dank je wel! Super leuk om te horen en gezellig dat je bij ons in de winkel was. Veel plezier van jouw STYGR! ♡

Mijn vijfde Stygr

Mijn vijfde Stygr! Zo mooi (gemaakt). En zo fijn geholpen. Heel blij dat ze weer terug zijn in Haarlem/zijlstraat🍀🤩

14 mars 2025

Réponse de Stygr.

Aah, dank je wel lieve Sjanneke! Zo leuk alweer jouw 5e en deze staat je ook weer zo mooi. ♡ We zien je vast binnenkort shinen in jouw nieuwe aanwinst! Liefs!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super vriendelijk en heerlijk goede kleding!

Ik ben langs geweest in hun winkel in Haarlem. Daar waren ze toen nog bezig om de winkel af te maken en in te richten, maar ik kon wel alles verder doen, dus ook passen! Winkel zag er tot dan toe al fantastisch uit, heel leuk gekleed en gekleurd (lekker paars, love it). Super vriendelijk geholpen en kreeg een leuke uitleg over wie ze zijn! Kleding aanbod, hoewel ze dat expres klein houden, is enorm leuk en gevarieerd! Hele fijne stoffen en verschillende texturen! Vooral hun eerder verkochte Disco Lemonade Sweater vond ik fantastisch! Een echte aanrader om bij langs te gaan en een winkel/shop waar ik zeker vaker langs zal gaan!!

5 mars 2025

Réponse de Stygr.

Hi Neal, wat een ontzettend lieve woorden! Hier worden wij zo blij van. :) Dank je dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven en wij hopen dat je heel blij bent met jouw aankopen. En dat je natuurlijk nog 's bij ons langs komt! Liefs, Florine en Paulette

Super leuke winkel

Super leuke winkel, met mooie kleding.
Mooie plek ook.
Aardige meiden.

4 mars 2025

Réponse de Stygr.

Super bedankt voor jouw lieve woorden! Erg leuk dat je bij ons in de winkel was en we hopen dat je veel plezier hebt van jouw aankoop. :) Liefs, Florine en Paulette

Noté 5 sur 5 étoiles

Ich war in Haarlem im Laden und wurde…

Ich war in Haarlem im Laden und wurde sehr freundlich beraten! Das war toll! Und ich freue mich schon sehr auf meine Jacke

4 mars 2025

Réponse de Stygr.

Dear Jessica, thank you so much for your kind and positive review. Das freut uns sehr zu hören! Enjoy your new jacket and we love to see you again some day in Haarlem!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer sympathieke zussen die erg…

Zeer sympathieke zussen die erg klantvriendelijk zijn

8 mars 2025

Réponse de Stygr.

Dank je wel voor jouw review Ferdy! Leuk dat je bij ons in de winkel was en hopelijk is jouw vrouw helemaal blij met haar nieuwe trui!

Blij mee!

Erg blij met de kwaliteit van de kleding. Fijn dat ze advies geven als je twijfelt over de maat. Nu alweer benieuwd naar de volgende collectie.

7 mars 2025

Réponse de Stygr.

Hi Josine, super leuk om te horen! Dank je wel voor jouw mooie review en wij zijn ook erg benieuwd wat je vindt van onze volgende lijn 🤩🎉

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele leuke kennismaking met de twee…

Hele leuke kennismaking met de twee zussen die dit merk hebben opgericht in hun nieuwe winkel in Haarlem! Mooi bomberjack en een heerlijke shawl gekocht. Veel succes!

1 mars 2025

Réponse de Stygr.

Hi Marie, super leuk om je in onze winkel te zien! En dank je wel voor jouw lieve review en goed te horen dat je blij bent met jouw bomber en sjaal! Liefs, Florine en Paulette

Geweldig merk

Geweldig merk! Hele mooie stoffen. Leuk team. Dit zijn jasjes/pakken die nog lang in mijn kast zullen hangen. Blij mee.

18 février 2025

Réponse de Stygr.

Ah wat een super lieve review, wat leuk om te horen dat je zo blij bent met jouw aankoop! Heel veel plezier ervan en we zien je heel graag nog terug bij ons in de winkel. :) ♡

Very personable

Very personable, fantastic products.
Highly recommend

19 février 2025

Réponse de Stygr.

Thank you so much for your kind words, makes us very happy!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super mooi jasje gekocht.

Het was de eerste dag in de nieuwe winkel. Heerlijke ontvangst door moeder en dochter.

15 février 2025

Réponse de Stygr.

Hoi Astrid, super leuk om te horen en zo leuk dat je op dag één van onze nieuwe winkel een bomber hebt gescoord! We hopen dat je er heel veel plezier van hebt en we zien je graag nog 's terug bij ons! ♡

Wonderfull unique jacket

Wonderfull unique jacket! Best material and tailored very well. Quick delivery! Quick and personal respond to answers.

30 janvier 2025

Thank you so much for your lovely review, Gabriela! Happy to hear! ♡

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus