Chcieli mnie okraść!
u mnie styxtrade pojawilo sie znikad reklama w necie miedzy innymi stronami cos o szybkim handlu i prostych decyzjach kliknalem bo wygladalo na nowoczesne i niby poukladane no i oczywiscie po chwili telefon doradca gadal bardzo pewnie troche wschodni akcent wszystko tlumaczyl tak ze czlowiek mysli ze ma kontrole na start wplacilem niewielka kwote bardziej z ciekawosci niz wiary konto pokazalo lekki plus wiec dalem sie wkrecic i dolozylem wiecej i wtedy klimat sie zmienil bo kazda rozmowa to juz tylko nacisk na kolejne pieniadze zero konkretow a jak powiedzialem ze nie chce juz dokladac to kontakt nagle oslabl odpisywali rzadko albo wcale stres konkretny bo czlowiek laczy fakty i wie ze cos jest nie tak bylem juz przekonany ze kasa przepadla ale na szczescie trafilem na ludzi ktorzy znaja takie schematy maja doswiadczenie i widac ze pomagali juz wielu osobom bylo troche papierow jedna oplata i czekanie ale sprawa ruszyla i poczulem ulge bo nie zostalem z tym sam teraz wiem ze nawet z takiego bagna da sie wyjsc jak trafi sie na odpowiednia pomoc i najlepszych prawnikow ktorzy wiedza co robia. Kontakt do nich7/8/3robię odstęp2/9/9bo usuwają7/6/2 opinie