À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Subsidieadvies Nederland helpt huiseigenaren bij het verduurzamen van hun woning. Wij geven onafhankelijk advies over isolatie, glas, warmtepompen en andere energiebesparende maatregelen, en begeleiden het volledige traject inclusief subsidies. Persoonlijk, duidelijk en vrijblijvend.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- subsidieadviesnederland.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
In het voorjaar zijn wij benaderd door…
In het voorjaar zijn wij benaderd door Emiel, hadden meteen een goede klik.
Hij heeft ons begeleid, en toen gemeente Altena ons keihard liet vallen , niks wilde, terwijl ze erkent hebben een fout gemaakt te hebben, heeft Emiel en natuurlijk Isoguard het fantastisch voor ons opgelost!
En ook nog even de complimenten voor de mannen die de isolatie gedaan hebben, harde werkers, en keurig netjes alles opgeruimd! Onze complimenten voor dit bedrijf.
Groeten familie Duister
Goed, duidelijk en eerlijk advies
Ik ben heel goed en duidelijk geïnformeerd en begeleid door Emiel. Hij kwam met eerlijke, heldere en handige informatie en tips. Alles klopte en werd vooraf goed berekend. Geen verrassingen achteraf. Alles werd uitgevoerd, zoals besproken. Heel fijn! Blij mee!
Dakisolatie
Wij hebben ervoor gekozen om ons dak te laten isoleren, en dit is inmiddels volledig uitgevoerd. We zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Zeer vriendelijke jongen die weet waar hij mee bezig is. Hij heeft alles in korte tijd goed geregeld.
Het proces was duidelijk inzichtelijk en zowel het kantoor als Oris waren goed bereikbaar. Het contact hebben wij als prettig ervaren.
De uitvoering was netjes en professioneel. Kortom, bedankt!
Mocht er in de toekomst nog iets geïsoleerd moeten worden, dan nemen wij zeker opnieuw contact op.

Réponse de Subsidieadviesnederland
Goede en nuttige ervaring…
Emiel heeft op een uiterst prettige manier alle nuttige informatie gegeven over woningisolatie en subsidies. Door omstandigheden mijnerzijds heeft dit niet tot een contract geleid, maar ook toen bleef Emiel mij op een aangename manier adviseren.

Réponse de Subsidieadviesnederland
Super goed geadviseerd en geholpen door…
Super goed geadviseerd en geholpen door Emiel, duidelijk uitgelegd en hele goede service met alles financieel afhandelen. Hulp met de subsidieaanvraag en ook na dat de isolatie gedaan is de uitbetaling aanvragen. De isolatie zelf ging super goed, snel en netjes.. goede informatie vooraf en ook binnen het aangegeven tijdsblok.

Fijne samenwerking met Subsidie Advies Nederland
Duidelijke communicatie, snel schakelen en goed inzicht in de mogelijkheden. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar professioneel subsidieadvies.

Een aanrader, prima!
Ik heb een heel prettige ervaring gehad met dit bedrijf! Emiel gaf mij heel vriendelijk, eerlijk en duidelijk uitleg over het hoe en wat wat verduurzaming betreft. Prima advies. Geldt ook voor de mannen die de nieuwe ramen kwamen plaatsen.
Heerlijk dat alles voor de subsidies ook geregeld werd en ikzelf vrijwel niets hoefde te doen.

Réponse de Subsidieadviesnederland
Erg fijne en simpele ervaring
Erg fijne en simpele ervaring. Alles duidelijk uitgelegd, en wat ik vooral fijn vond is dat ik volledig ontzorgd ben met de subsidie

Réponse de Subsidieadviesnederland
Na een gesprek met Oris v/d Veen…
Na een gesprek met Oris v/d Veen hebben we besloten tot spouwmuur isolatie. Dit is inmiddels gebeurd. Alles is snel en goed verlopen. Ook heeft hij ons prima geholpen met het afhandelen van de subsidie aan vraag heel veel dank Oris

Helemaal goed!
Vriendelijke jongen kwam langs, was gelijk te merken dat hij verstand van zaken had. Werd uiteindelijk uitgevoerd door verschillende partijen zoals ook afgesproken vooraf, dit was beter voor prijs/kwaliteit verhouding gaf de adviseur aan. Zeker een aanrader!

Réponse de Subsidieadviesnederland
Super fijne samenwerking met deze…
Super fijne samenwerking met deze jongens. Ze regelden alles voor me en ik hoefde nergens over na te denken. Snelle communicatie en duidelijke afspraken.

Réponse de Subsidieadviesnederland
De samenwerking met Subsidie Advies…
De samenwerking met Subsidie Advies Nederland heb ik als erg prettig ervaren. Ze namen de tijd om mijn situatie goed te begrijpen en kwamen met een oplossing die echt aansloot bij mijn woning. Ook gaf het vertrouwen dat ze werken met vaste, betrouwbare partners. Alles was duidelijk en goed geregeld. Ik ben dan ook heel tevreden met het eindresultaat!

L’expérience Trustpilot