Simpel dropshippen van super goedkope bandjes. Aanbieding van 29 euro.. bestel het gerust zelf op Ali voor denk 3 euro max.. bandje uiteindelijk binnen gekregen, kwaliteit is om te huilen, doos... Voir plus

Bestelling van april nooit ontvangen. Slecht contact te krijgen met de klantenservice. 1x de optie om bestelling te stoppen of gedeeltelijk geld terug en alsnog bandje ontvangen. Gekozen voor de laat... Voir plus

Is geen ster waardig!! Ordinaire oplichters!!!! Horlogebandjes voor applewatch besteld op 2 augustus. Geen bevestigings mail ontvangen en allerlei smoesjes verzonnen ( u heeft uw bestelling niet... Voir plus

1. Boutique d'accessoires de mode

It's time to level-up your Apple Watch. Shop de leukste Apple Watch bandjes bij Summer Bloom.

2,0

Bas

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,0

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Zeer slecht

Zeer slecht! Nooit een product ontvangen. Na een mailtje zou ik mijn geld terug ontvangen, maar dit is ook niet gebeurd. Oplichters dus!

11 août 2025

Summerbloom leed

Ik ben dus niet de enige met een slechte ervaring met dit bedrijf. Het lijkt willekeur wie zijn/haar bestelling wel of niet krijgt.
Mailen gaat niet, ik krijg mijn verzonden mails retour. Ook via de chat is niemand bereikbaar.
En de link die in de bevestiging van de bestelling staat werkt sinds een dag of twee niet meer.

Communicatie is nul en ik heb ook niet de illusie dat de bestelde bandjes nog geleverd gaan worden. Ook de kans dat mijn geld terug gestort zal worden is denk ik kleiner dan de Staatsloterij winnen.

Conclusie: oplichters

11 octobre 2024

Summerbloom is een super slechte…

Summerbloom is een super slechte verkoop site van Apple Watch bandjes ben nu al drie weken op mijn bestelling aan het wachten en heb al verschillende mails gestuurd maar ze reageren nergens op ben bang dat ik mijn geld kwijt ben ik ga nu op een andere web site bestellen wat wel betrouwbaar is

1 novembre 2024

Oplichters

Oplichters! Op 4 september besteld voor €78!!! En niets ontvangen 😭😭
Ik heb diverse reminders per mail, Messenger en PB van Instagram verstuurd, maar ze zijn onbereikbaar.
Vandaag zie ik dat we website offline is.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Ik heb een brief klaarliggen voor de Rontgendreef 28 in Maasluis en heb melding gemaakt bij ACM.

Ze moeten hun afspraken nakomen en niet zomaar ermee wegkomen.

3 septembre 2024

Plaats hier geen bestelling

In 2023 ontving ik mijn bestelling wel mits wat vertraging en daarbij goed op de hoogte gehouden te worden maar deze keer is er complete stilte: geen reactie op mijn mails, geen tracking mail, geen levering, geld kwijt.
Plaats hier zeker en vast geen bestelling!

28 octobre 2024

bestelling niet ontvangen, geen replay op mails

In september een bestelling geplaatst van polsbandjes. Nog steeds niets ontvangen. Mails worden niet beantwoord. Ik lees enorm veel reviews van gelijkaardige problemen. En toch kan die website blijven verkopen, onbegrijpelijk!

16 octobre 2024

Mijn bestelling van 8 september niet…

Mijn bestelling van 8 september niet ontvangen en er wordt totaal niet gereageerd op mijn mails. Geld kwijt ben ik bang.
Paar jaar geleden goed gegaan maar nu is het slecht. Hoop dan i.i.g. m’n geld terug te krijgen

9 octobre 2024

Horloge bandjes

Horloge bandjes
Helaas mijn bestelling niet ontvangen. E-Mail gestuurd want het kan soms langer duren. Geen antwoord op mijn e-mail wel mijn geld houden.
Ik hoop dat Summer Bloom de bandjes als nog verstuurd. Thea van den Hurk

10 septembre 2024

Totaal geen service

Totaal geen service. Bestelling niet ontvangen, gemaild maar er komt geen reactie. Ik blijf mailen maar ik denk dat dit verspilde energie is. Dus bedenk goed of je hier wilt bestellen

26 août 2024

Waardeloos

Tot dusver vind ik het compleet waardeloos, want ik heb een horlogebandje voor m’n I-watch besteld en betaald op 31 augustus jl. en tot op heden nog niks ontvangen!

7 septembre 2024

Nog steeds niets ontvangen!

Nog steeds niets ontvangen!
Op de site stond 1 tot 2 werkdagen levertijd!
Ik wacht al meer dan 2 weken.
Als ik dat geweten had dan had ik niets gekocht.
Ik had het vorig weekend willen dragen.

7 septembre 2024