Super god kundeservice
Super god kundeservice, havde spørgsmål der blev besvaret hurtigt og professionelt - de har virkelig styr på det, lækkert at se med et nystartet sted! 😍
Sundhedsbutikken er en lille dansk webshop, der ønsker at tilbyde unikke produkter til dine pauser og din daglige pleje. Et sted hvor du kan skabe et frirum af velvære med produkter, der nærer både krop og sjæl. Plakdetektoren er vores første af mange kommende produkter — og vi håber, du vil være med på rejsen.
Super go har købt til mine 3 børn og kone kan
Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente med mit køb, men jeg blev positivt overrasket. Leveringen var hurtig, og pakken kom pænt og enkelt pakket ind. Da jeg pakkede plakdetektoren op, var jeg lidt overrasket over den var så let, så tænkte lidt hvad er det for noget . . . . jeg har bestilt, men den fungerer helt som beskrevet. 🙈🤓
Blev overrasket (på den fede måde 😅), over hvor tydeligt man kunne se, hvor jeg havde overset tandbørstningen. 🧐 Der var 2 steder der lyste op, og den ene af dem overraskede mig faktisk lidt... Jeg generelt har en god mundhygiejne, men der var alligevel 2 små "rødbrunlig spots" der lyste op. Men hvem ved?... måske havde det udviklet sig til et hul, for har nok været lidt for god til at skippe samme sted.. Så det gør det faktisk lidt sjovere at børste tænder, fordi det motiverer mig til at komme det til livs.
Men altså, ud over det, så føles det hele også bare nemt. Webshoppen er overskuelig. Betalingen gik smooth, og jeg fik den leveret dagen efter at jeg bestilte den.
Jeg kommer helt sikkert til at handle her igen, når der kommer flere produkter.
En rigtig god oplevelse fra start til slut. ❤️🤗
Det virker !!
Jeg er virkelig glad for min plakdetektor. Det var lidt skræmmende i starten at se hvor tydeligt man kunne spotte steder i tændende som savnede ekstra opmærksomhed. Det er fast rutine nu, og min ven bestilte også en efter han fik prøvet den af 😂♥️
Havede mine betænkligheder ved plakdetektoren over hvordan den ville virke, men efter jeg havede brugt den i nogle dage, blev jeg positivt overrasket, og vil varmt anbefale den