Sunwise Screens Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Bestel hier niet

Bestel hier niet! Je krijgt geen zonwerend doek (i.e. geweven en gecoat), maar het meest miezerige, dunne stukje onafgewerkt plastic. Omdat het een op maat gemaakt product is hoeven ze het volgens hun voorwaarden niet retour te nemen en weigeren ze ook maar enige vorm van overleg of klantenservice. Zoals anderen ook schreven, ook bij de Belgische site: goed verdienmodel, waardeloos bedrijf.

30 juillet 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Niet geschikt voor schuin aflopende ramen

Na 2 zomers is mijn conclusie: niet geschikt voor schuin aflopende ramen in een uitbouw. De zuignappen houden niet waardoor het scherm steeds weer naar beneden komt. Best te gebruiken voor verticale ramen. De mate van zonwerendheid viel me overigens ook tegen.

25 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring met de klantendienst, voornamelijk door Lisa.

Zeer slechte ervaring met de klantendienst, voornamelijk door Lisa.

Lisa was allesbehalve behulpzaam. In plaats van naar een oplossing te zoeken, bleef ze alleen maar herhalen dat wij verkeerd besteld hadden. Er werd totaal niet meegedacht en er werd geen enkele moeite gedaan om ons verder te helpen.

Daarnaast joeg ze ons onnodig schrik aan door te doen alsof we ons geld kwijt waren, terwijl er achteraf gewoon een eenvoudige oplossing bleek te bestaan. Die oplossing hebben we uiteindelijk zelf gevonden, zonder enige ondersteuning van haar.

Van een klantendienst verwacht je iemand die luistert, meedenkt en klanten helpt. Helaas hebben wij het tegenovergestelde ervaren. Door deze onprofessionele en weinig klantgerichte aanpak hebben wij besloten om onze volgende screens niet meer bij jullie te bestellen. Een goede dienst na verkoop is minstens even belangrijk als een goed product, en daarin hebben jullie ons zwaar teleurgesteld.

15 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Meteen een paar graden koeler !

Makkelijk besteld en geplaatst volgens de handleiding.
Meteen een paar graden koeler. De ramen bevinden zich langs de zuidkant. Ziet er langs buiten nog leuk uit ook en van binnen uit goed zicht naar buiten toe. Momenteel tevreden met de aankoop. De toekomst zal uitwijzen of de kwaliteit ook even goed is. Een aanrader !!

6 juin 2026

Goede en snelle service

Ik heb voor twee ramen een screen besteld. Eén screen was licht beschadigd. Ik heb dat gemeld en had binnen 4 dagen een nieuwe.
Fijne communicatie en goede service.

9 juillet 2026

Top service van SunWise

We hebben onlangs het hele huis voorzien van SunWise zonweringsschermen en zijn erg tevreden. Het bestellen gaat per raam in heldere stappen, het opmeten is goed uitgelegd en het ophangen met de zuignappen lukt echt zonder gereedschap. Bij zo'n grote order zaten er twee schermen met een verkeerde maat, waarvan er eentje onze eigen meetfout was. De klantenservice dacht meteen mee in plaats van moeilijk te doen: het fout geleverde scherm wordt gewoon opnieuw voor ons gesneden, en het scherm dat wij zelf verkeerd hadden opgegeven maken ze uit coulance kosteloos opnieuw op de juiste maat. Snelle reacties, vriendelijke communicatie en een eerlijke oplossing. Precies hoe je service wil. Aanrader.

30 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelling gewijzigd na twee dagen

Ik heb dinsdag screens besteld, maar kwam er na twee dagen pas achter dat er één onjuist was. Ik heb de klantenservice gemaild met de vraag of ze m'n bestelling nog konden wijzigen. Een paar uur later kreeg ik een mail terug met de mededeling dat ze m'n bestelling hadden gewijzigd.

Heel erg bedankt voor de snelle en klantvriendelijke service! Ik kijk uit naar de screens!

28 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte service, niet klantvriendelijk en het product werkt niet.

Het ging al fout toen ik ontdekte dat ik door een bug in hun website 3 producten ipv 2 producten besteld had. Na vroegtijdig communiceren zou ik worden terug gebeld, dit is niet gebeurt. Toen ik er zelf weer achter aan ging kreeg ik de mededeling “nu is het product al gereed en verstuurd, je had eerder moeten melding moeten maken”.
Toen ik vervolgens het product thuis had bleek het toch niks voor ons. Retouren bleek geen optie. Maar na communiceren met de Consumentenbond bleek dat SunWise niet helder op hun website heeft staan dat retouren niet mogelijk is. Wat zou betekenen dat mijn recht op bedenktijd weer zou gelden. Maar SunWise wilde hier niet aan meewerken. Omdat ik het opgaf heb ik de producten maar in gebruik willen nemen.
Maar elke < 5 minuten laten de zuignappen los…
€250 euro verloren aan een rot producten.

2 mai 2026
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus