Na rynku jest wiele różnych produktów udających, że są zdrowe i wiele z nich okazało się ściemą. W Supersonic odżywka białkowa ma naprawdę rewelacyjny skład, co łatwo sprawdzić, idealny smak i konsy... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
SUPERSONIC Food is a leader in functional foods, drinks and supplements that really support health, beauty, energy and fitness. It was created in opposition to the overwhelming modern self-care. Each of our products is a well-thought-out, high-quality and tasty tool that solves a specific problem in the simplest way possible - without wasting time and unnecessary complications, raising your health and well-being to a higher level.
Coordonnées de contact
Craven House, 40-44 Uxbridge Road, W5 2BS, London, Royaume-Uni
- contactus@biz.supersonicfood.com
- supersonicfood.com
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Uwielbiam kolagen
Uwielbiam kolagen, szczególnie thai fruits, ten smak jest boski. Nie czuć ryby i nie mam problemów żołądkowych (a testowałam chyba każdy na rynku i 99% z nich niestety mi powoduje duży problem). Pozostałe produkty też fajne. Lubię tubki mocy i białko, whey 360. No i fakt, że na stewii też super. Polecam
Matcha od SUPERSONIC
Od kilku miesięcy regularnie piję matchę od SUPERSONIC i jestem bardzo zadowolony. Przede wszystkim świetnie smakuje – jest delikatna, dobrze zbalansowana i naprawdę przyjemna do codziennego picia. To produkt, do którego chętnie wracam.
Na duży plus zasługuje też sama marka. Zamówienia realizowane są sprawnie, a obsługa klienta jest pomocna i profesjonalna. Widać, że SUPERSONIC stawia nie tylko na wysoką jakość produktów, ale również na dobre doświadczenie klientów.
Jeśli ktoś szuka dobrej jakości matchy od sprawdzonej marki, to zdecydowanie polecam SUPERSONIC.
Nie polecam. Zamówiłam subskrypcję Matcha Latte Collagen z wysyłką co 4 tygodnie. Kolejna paczka miała zostać wysłana automatycznie jednak do dziś nie otrzymałam ani produktu, ani żadnej informacji o opóźnieniu. Kontaktowałam się z obsługą klienta przez czat - dostałam zapewnienie, że sprawa zostanie wyjaśniona, po czym kompletny brak kontaktu i brak jakiejkolwiek reakcji.
Najbardziej rozczarowuje nie samo opóźnienie, ale ignorowanie klienta i brak komunikacji przy aktywnej subskrypcji. Jeśli firma oferuje model subskrypcyjny, powinna umieć go rzetelnie obsługiwać.
Smart Meal i RTD to spoko opcja
Smart Meal i RTD to spoko opcja, jak nie ma czasu na normalne jedzenie. Smak na plus, nie muli i serio daje uczucie sytości. Wleci przed zajęciami albo po treningu i jest git. Jak ktoś żyje w biegu, to ten produkt robi robotę.
Bardzo doceniam obsługę i podejście do…
Bardzo doceniam obsługę i podejście do klienta
dostałam inny produkt niż zamawiałam ale Pani Amelia szybko pomogła i wszystko zostało sprawnie rozwiązane
dzięki temu mogę teraz spokojnie cieszyć się swoją matchą 🙂🫨
naprawdę miłe i ludzkie podejście do klienta
Od jakiegoś czasu regularnie zamawiam…
Od jakiegoś czasu regularnie zamawiam Matcha Latte Collagen i totalnie mnie wciągnęła 😍 Delikatna, idealna jako poranny rytuał zamiast kawy. Próbowałam też wersji marakuja i równie pyszna - świeża, lekka, bardzo przyjemna w smaku.
Duży plus za kolagen - fajnie, że można go pić w formie, która naprawdę smakuje, a nie „na siłę”.
A żelki to moje ostatnie odkrycie! są przepyszne i ciężko się od nich oderwać 😄
Widać, że produkty są dopracowane i robione z myślą o codziennym używaniu, nie tylko „na chwilę”. Zdecydowanie będę zamawiać dalej.
Matcha Latte Collagen - absolutny sztos!
Jestem fanem matchy i długo szukałem swoich ulubionych. Od tego roku do mojej trójki faworytów dołącza Matcha Latte Collagen... Oczywiste są właściwości prozdrowotne ale smak też jest super - szczególnie zaskoczyła mnie wersja z nutą marakui 😎 No i super obsługa klienta - pozdrawiam serdecznie!

Réponse de SUPERSONIC Food
Piję kolagen od SUPERSONIC już od…
Piję kolagen od SUPERSONIC już od dłuższego czasu i serio widzę prawdziwą poprawę w jakości skóry - jest bardziej nawilżona i wygląda zdrowiej. Mega na plus też włosy, bo to był mój duży problem… teraz są wyraźnie silniejsze i wypada ich dużo mniej. No i smak porzeczka-mięta to totalny sztos 😍 przepyszny, aż chce się pić codziennie. Testowałam też matchę latte i shake proteinowy mango marakuja - oba bardzo dobre smakowo. Polecam

Réponse de SUPERSONIC Food
Kupiłam kilka produktów od SUPERSONIC i…
Kupiłam kilka produktów od SUPERSONIC i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Matcha Collagen przepyszna (a nie przepadam zbytnio za matchą), spróbowałam też żelek (czegoś tak pysznego dawno nie jadłam!), biorąc jeszcze pod uwagę, że te produkty wspomagają moje zdrowie to daje im 10/10 :)

Niezwykle jakościowe posiłki
Na rynku jest wiele różnych produktów udających, że są zdrowe i wiele z nich okazało się ściemą. W Supersonic odżywka białkowa ma naprawdę rewelacyjny skład, co łatwo sprawdzić, idealny smak i konsystencję. Ich
Matcha jest prosta w przygotowaniu i ma intensywny zielony kolor.
Natomiast prawdziwym hitem są żelki, które wcinam ze smakiem i są w pełni wege i bez żadnych ulepszaczy.

Réponse de SUPERSONIC Food
Zamowiłam cytrusowy Kolagen z…
Zamowiłam cytrusowy Kolagen z nazwiskiem Michaliny Grzesiak na wieczku. I to 2 opakowania! Nie jestem w stanie tego g... wypić. Odruch wymiotny. Mój maż się pyta co tak śmierdzi. Bo cuchnie i smakuje szambem i cytrusowy aromat tego nie niweluje.
Pyszne produkty i bardzo jakościowe…
Pyszne produkty i bardzo jakościowe polecam
Ja w ogóle nie polecam produktów…
Ja w ogóle nie polecam produktów supersonic food. Jestem załamana smakiem i konsystencją, dosłownie wydałam kilka stówek a proszek musiałam wyrzucić do śmieci, tego się nie da jeść! Smakuje tak sztucznie ze szok :( fu
owsianka supersonicfood
od miesiąca rozpoczynam dzień od owsianki supersonicfood, jest lekka i przepyszna bez dodatku cukru, polecam ;)
Kupiłam kolejny produkt
Kupiłam kolejny produkt - Aichi Matcha.
Petarda! Przepyszny, esencjonalny, przepiękny kolor.
Ten produkt potwierdza po raz kolejny, że firma mocno dba o jakość i odbiorcę.
Pełne zadowolenie
To już moje kolejne zamówienie w SUPERSONIC FOOD.
Niedawno kupiłam matche Supersonic każdy dzień to nowa wariacja. Moje odkrycie na gorące dni. Dzisiaj Matcha Macchiato
Super!
Jestem bardzo zadowolona. Pełnowartościowe posiłki są nie tylko szybkie w przygotowaniu, ale też smaczne i sycące na długo. Szczególnie przypadł mi do gustu Shape Meal. Piję też kolagen i widzę znaczną poprawę stanu skóry. Obsługa klienta działa sprawnie, a wysyłka jest bardzo szybka.
krem i Smart Meal
Zamówiłem krem i Smart Meal! Był to strzał w dziesiątkę! Kremy świetny zamiennik chociażby nutelli -> dzieci pokochały. Smart Meal super rozwiązanie dla zabieganych, super w smaku, syci na kilka godzin
Tak właśnie powinno wyglądać kompletne…
Tak właśnie powinno wyglądać kompletne doświadczenie zakupowe w internecie. Znajduję produkt, bez problemu dowiaduję się ze strony wszystkiego na jego temat, sprawnie go zamawiam, dostaję w zasadzie dzień później. A sam Supersonic...cóż, temat na osobną (na 5 gwiazdek recenzję)
NIEJADALNE
Produkty zakupiłam w listopadzie 2023 r. LOW CARB/KETO MEAL smak wanilia i belgijska czekolada - oczywiście dwa opakowania, bo nie dało się jednego (bardzo słabe zagranie firmy uważam). Pierwsze kilka podejść wypicia tego produktu miałam od razu po zakupie. OKROPNE w smaku. Nie spodziewałam się rewelacji po posiłku z proszku, zwłaszcza wiedząc jak smakuje zwykłe białko dodawane do koktajli (które pije często), ale ten produkt jest NIEJADALNY. Mimo, że nie mam żadnych nietolerancji i problemów żołądkowych to po wypiciu tego produktu momentalnie robi mi się niedobrze, boli mnie brzuch, jeździ w żołądku, a głodna tak jak byłam jestem nadal tylko teraz z niesmakiem wypisanym na twarzy. Drugie podejście zrobiłam prawie rok później. Próbowałam mieszać z wodą, mlekiem, napojami roślinnymi, blendować w różnych proporcjach, dodawać cukru lub substancji słodzących i nic. Nie wiem co jest w środku tego produktu co tak odpycha, ale próby blendowania tego ze smakowymi rzeczami takimi jak owoce czy masło orzechowe niewiele zmienia - nie mówiąc tylko o samym smaku, ale też jego działaniu na mój żołądek. Piszę te recenzję dopiero teraz, ponieważ dzisiaj robiłam porządki w szafkach kuchennych i znalazłam dwa praktycznie pełne opakowania tego "cuda", które się przeterminowało i muszę je wyrzucić do śmieci.
Widzę odpowiedzi firmy na nieprzychylne opinie, że produkt przeszedł przemianę, a także zmienił się sposób zakupu na stronie, natomiast nie zmienia to faktu, że jestem mocno poirytowana faktem, że wyrzuciłam właśnie prawie 200 zł do kosza. A jeszcze bardziej faktem, że firma nie podejmuje prób rekompensaty za tej nieudany produkt, który trzeba było kupić w ilości dwóch wielkich opakowań, żeby się w ogóle przekonać jak działa.
edit: ciekawe zagranie, ale nic w tej opinii nie jest nieuczciwą konkurencją. Tak jak napisałam podejść do tego produktu miałam kilka w MOMENCIE KIEDY DATA PRODUKTU BYŁA WAŻNA, w tym od razu po zakupie - i to właśnie wtedy produkt był niejadalny ze względu na jego smak i działanie. To co się wydarzyło, miało miejsce w ramach obowiązującej daty ważności, więc moje rozczarowanie wynika wyłącznie z niskiej jakości tego produktu, a nie z nieodpowiedniego przechowywania lub niewłaściwego stosowania. Nie jestem waszą konkurencją tylko niezadowolonym klientem, który zanim napisał opinie odezwał się bezpośrednio do firmy, która postanowiła zakryć się regulaminem i nie wytłumaczyć nawet sprawy dlaczego musiałam wyrzucić 2 opakowania kiepskiego produktu - nie ze względu na moje zaniedbanie tylko ze względu na jego jakość. Różnica jest tylko taka, że wyrzuciłam go dopiero teraz - a faktycznie powinnam po kilku tygodniach i próbach odratowania wydanych przeze mnie pieniędzy mieszając go ze wszystkim co możliwe. Mam pełne prawo wyrazić swoją opinię na temat produktu, nawet jeśli minęły 2 tygodnie od zakupu. Rozumiem, że każda firma ma swoje zasady i procedury, ale moje doświadczenie z produktem i obsługą klienta nie spełniło oczekiwań, dlatego mam prawo wyrazić swoją opinię, a grożenie mi za to konsekwencjami ponownie nie stawia waszej firmy w dobrym świetle. Abstrahując - prawo konsumentów w Polsce jest tak skonstruowane, że w przypadku wadliwego produktu (np. jeśli nie spełniał on swojej funkcji, jest niejadalny, powodował dolegliwości zdrowotne) mam prawo składać reklamację w terminie nawet 2 lat od zakupu, a tym bardziej wyrazić swoją opinię na forum. Opinii podobnych do mojej jest tutaj przynajmniej kilka, wszystkie kończą się podobnym rozczarowaniem – brakiem reakcji ze strony firmy. Może warto zastanowić się nad zmianą podejścia do rozwiązywania problemów, zwłaszcza że, jak sami przyznajecie, produkt przeszedł „rewolucję”, co sugeruje, że nie wszystko z nim było w porządku.

Réponse de SUPERSONIC Food
En savoir plus sur les différents types d'avis.