SveduTuning Avis 83

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Jag är otroligt imponerad av servicen! När jag hade gjort en slarvig beställning med fel färgkombination tog företaget personlig kontakt – till och med utanför arbetstid – för att försäkra sig om att... Voir plus

Det måste vara den bästa hemsidan jag har handlat från. När jag tänker på svedutuning tänker jag på några saker… kvalité, utbud, respons. Detta gör de bättre än alla andra konkurrenter. Innan var jag... Voir plus

Fick en kass förgasare av dem som dem köper från Temu som inte går igenom några kvalitetskontroller. Och sedan säljer dem 3x dyrare. När jag mailade till dem så svarar dem heller inte. Oseriöst företa... Voir plus

Väldigt bra kund service och super bra leverans tider med tanke på att det var black friday och att min beställning innehöll personaliserade varor. Måste påstå att svedu tuning är en av de bästa moped... Voir plus

1. Concessionnaire cyclomoteurs

SveduTuning är en svensk e-handelsbutik som brinner för mopeder, trimmning och personlig stil. Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av kvalitetsdelar för både nybörjare och erfarna mopedentusiaster. Hos oss hittar du allt från trimdelar och styling till verktyg och tillbehör – anpassade för populära märken som Yamaha, Derbi, Peugeot, Rieju med flera. Vårt mål är att göra det enkelt och roligt för våra kunder att bygga om och förbättra sina mopeder, oavsett budget eller erfarenhet. Vi tror på stark kundkontakt och snabb service. Därför erbjuder vi snabba leveranser, tydlig support och konkurrenskraftiga priser. Vi har även en aktiv närvaro på sociala medier där vi visar upp kundbyggen, tipsar om produkter och delar med oss av inspiration från mopedvärlden. SveduTuning är skapat av entusiaster, för entusiaster. Vi vet hur mycket känsla och tid som ligger bakom varje bygge, och därför strävar vi alltid efter att leverera produkter och service som vi själva skulle vilja ha. Vare sig du är ute efter att få din moped att gå bättre, se bättre ut eller bara vill hitta rätt reservdel – är vi här för att hjälpa dig. Välkommen till SveduTuning.se

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

83 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Super bra!

Riktigt trevlig personal och bra priser, bättre priser 100% än alla andra moped-delar företag som jag känner till. Snygg hemsida dessutom.
Inget att klaga på enligt mig!

25 juin 2025
Avis spontané

Tack Olle!

Fantastisk

Helt makalöst bra och trevligt personal som ger godis vid leverans!

9 juin 2025

Réponse de SveduTuning

Tack Melvin! Kul att se att du fortsätter att beställa hos oss!

Lång leveranstid

Lång leveranstid

13 juin 2025

Hej Erik,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är verkligen ledsna att leveranstiden inte levde upp till dina förväntningar. Det är absolut inte så vi vill att din upplevelse med SveduTuning ska kännas.

Vi jobbar alltid för att leverera så snabbt som möjligt, men ibland uppstår förseningar som ligger utanför vår kontroll, särskilt vid hög belastning eller med vissa leverantörer. Vi tar din feedback på stort allvar och jobbar aktivt med att förbättra våra leveranstider och kommunikationen kring dem.

Om du fortfarande väntar på din beställning eller har några frågor, svara gärna på detta mail eller kontakta oss direkt, så hjälper vi dig så fort vi kan.

Tack igen för att du handlar hos oss och hjälper oss bli bättre!

Magnifik beställning

Riktigt bra butikshemsida

7 juin 2025

Réponse de SveduTuning

Tack, vi kämpar ständigt för att våra kunder ska få den bästa upplevelsen som möjligt!

Grymma!

Glömde lägga till en sticker i min order, mailade dom om det och dom betala för den. Rikitga kingar!

25 mai 2025

Réponse de SveduTuning

Hej Alwe! Tack för din fina recension!

Snabb leverans, inga konstigheter

4 mai 2025

Réponse de SveduTuning

Tack Jakob, kul att du la märke till vår snabba leverans!

Skiten hade hål o passade inte moppen…

Skiten hade hål o passade inte moppen även fasst dom sa de

9 avril 2025

Hej Max,
Vi förstår att du är besviken, och det är såklart tråkigt att höra att produkten inte levde upp till förväntningarna.

Som du säkert vet kan det tyvärr förekomma produktionsfel ibland, även om vi gör vårt bästa för att kontrollera allt innan det skickas. Vid sådana tillfällen är du alltid välkommen att returnera varan helt kostnadsfritt till oss, så löser vi det på bästa sätt.

Tveka inte att höra av dig till vår support så hjälper vi dig direkt!

Schysta priser med hög kvalitet, Rekomenderar starkt.

Försenad frakt men de kompenserade för det. Sjukt bra kvalitet och snygg finish på 3d printade kåpan jag köpte,

14 janvier 2025
Avis spontané

Réponse de SveduTuning

Tack William, självklart kompenserar vi för att du ska få den bästa upplevelsen som mjöligt när du handlar hos oss!

Bra bemött och bra pris

Jag tycker att man blir otroligt bra bemött vid frågor eller liknande! Tycker också att de är ett riktigt bra pris.

25 décembre 2024

Kul att höra, tack Love!

En savoir plus sur les différents types d'avis.