3,2

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

3,2

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Oseriöst företag!

Företaget verkade seriöst så vi bokade flytt och flyttstädning. Vid flytten var det svårt att kommunicera med killarna som kom, de visade tydligt att de inte var intresserade av att genomföra flytten och försökte gå innan allt var klart. Det missades då såklart en garderob som stod kvar i gamla bostaden. När jag försökt få kontakt med företaget om detta fick jag inget klart besked. Väl vid dagen för flytt städning kom vi överens om att jag skulle öppna kl.8 för städarna. Det kom två killar med en lastbil som inte kunde svenska, så när jag går för att öppna grinden så åker dom därifrån. Jag ringer då till David som jag bokat allt med och förklarar, han säger att han är ledig den dagen, till slut kommer den stackars städerskan som också var helt själv och städade i 12 timmar! Angående garderoben så fick jag efter många om och men info om att den skulle flyttas samma dag som städningen, dock var David ledig och satt på restaurang så han hade inga planer på att lösa detta. Resultatet blev en trasig garderob i flytten, en garderob som vi själva fick boka släp för och hämta senare och en jättefin städning av den stackars tjejen.

Som grädde på moset får vi fakturan med 3 dagars inbetalningstid, när jag mejlar företaget får jag inget svar. Sedan ringer en kille väldigt oseriöst och säger liknande "asså har ni paraknas jag kan försöka fixa annat datum på fakturan".
Rekommenderar inte denna firma till någon!

5 août 2026

This company lost its value the moment…

This company lost its value the moment Ray left it. I had to rebook my move because of it.
They don't pay salary's on time and almost got him evicted! That is not Honorable and truly a shame! Great service and so considerate as you can read below. Genuinely attention to detail and following up.

Thank you for giving us a heads up and thank you for your service.

You did the right thing leaving this company!.

Regards
Ben and associates

10 septembre 2026

5/5 stjärnor till SverigeFlytt

Jag hade kontakt med Ray som fanns där under hela flyttprocessen, från inbokning till avslut av flytt, vilket kändes tryggt och säkert genom hela resans gång. Flyttkillarna var grymma!! Möblerna levererades fläckfritt och lades på plats enligt önskemål. Kan starkt rekommendera SverigeFlytt! 5/5 stjärnor från mig :)

2 juillet 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit