Verdensklasse kundeservice !! Bestilte onsdag aften 21.30 og skrev at jeg virkelig håbede de kunne nå frem til idag fredag. Fik besked torsdag morgen 7.50 varen var pakket. Idag kl 11.30 var pakken k... Voir plus
Bad service! Ordered 23rd July items that were visible as "in stock", no delivery, no information, no response to email request for delivery timing. Called 8 days after order only to be informed that... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Som mange andre bliver man lokket af…
Som mange andre bliver man lokket af 10% rabat såfremt man skriver sig op til nyhedsbrev. Men i følge "velkomstbrevet" skal man selv regne ud at denne rabat ikke gælder visse produkter - der står blot intet om det når man så ser sin kurv efter..come on? Er der rabat eller er der ikke - lad nu være med det bondefangeri.
Super service
Jeg købte en Airofit for snart et år siden, og levering dengang var hurtig og problemfri. Efter noget tid opstod der desværre en defekt med enheden. Jeg kontaktede Svømmespecialisten og deres kundeservice var helt i top. De holdt mig opdateret hele vejen og sendte uden tøven en ny enhed. Ingen mistænkeliggørelse, ingen bøvl, bare effektiv og venlig hjælp.
Jeg synes det er sjældent at opleve så god service. Jeg vil klart anbefale dem :)
Manglende Transparens om Ombytning hos Svømmespecialisten
Jeg blev så overrasket over at opdage, at jeg skulle betale for returlabelen, selvom jeg havde læst på deres hjemmeside, inden jeg købte online, at ombytning var gratis. Jeg vidste, at hvis jeg skulle købe online, ville jeg risikere, at produktet ikke passede mig, og jeg ledte specifikt efter en butik, hvor ombytning ville være gratis. Det stod skrevet, at ombytning er gratis på deres hjemmeside, men til sidst blev det oplyst – og virkeligheden var – at jeg skulle betale 60 kr. Det er selvfølgelig helt i orden, hvis virksomheder vælger, at kunderne selv skal betale for ombytningsservicen, men jeg synes, at Svømmespecialisten ikke har været gennemsigtige omkring det. Tværtimod bruger de sætningen "ombytning er gratis," når det faktisk ikke er tilfældet.
Verdensklasse kundeservice !!
Verdensklasse kundeservice !!
Bestilte onsdag aften 21.30 og skrev at jeg virkelig håbede de kunne nå frem til idag fredag. Fik besked torsdag morgen 7.50 varen var pakket. Idag kl 11.30 var pakken klar til afhentning. De bedste anbefalinger herfra. (Handler KUN svømmer gear ved svømmespecialisten )
Venlig og hurtig respons
Pakken kom hurtigt, men spanden med PH+ var ødelagt og 1/3 af indholdet manglede og GLS's svar var at jeg skulle tage den med afsender. Jeg sendte mail med billeder og forklaring og snakkede derefter med Svømmespecialisten. her var der intet problem, de klarede det med det samme og servicen var perfekt og venlig
Super service har købt alt mit udstyr…
Super service har købt alt mit udstyr hos dem gennem de sidste 5 år.
Gode varer med god kvalitet samt fin…
Bredt udvalg af varer med god kvalitet samt fin kundeservice. Kan varmt anbefales.
hurtig dag levering (dagen efter)
hurtig dag levering (dagen efter). størrelsen passer.
Hurtig levering
Gode priser, og altid hurtig og korrekt levering. Ofte har vi modtaget de bestilte varer inden for 24 t efter bestilling.
Super let at bestille og betale
Super let at bestille og betale
Super kundeservice som svarede hurtigt på et spørgsmål
Jeg kommer klart igen
Har bestilt lidt svømmeudstyr til min…
Har bestilt lidt svømmeudstyr til min søn. Bl.a. en badebold som er i stykker ved modtagelsen. Svømmespecialisten vender først retur efter jeg har sendt 3 mails vedr. refundering. De skriver, at de vil refundere beløbet, men dette er fortsat ikke gjort.
Jeg har nu igen forsøgt at kontakte dem, men de svarer ikke:/
Super service
Super service. Fik leveret en forkert vare. De kom selv hjem med den rette dagen efter.
God service og stort udvalg.
God service og gode priser.
Super venlig betjening og kyndig…
Super venlig betjening og kyndig vejledning.
Fantastisk service
Fantastisk service. Helt enormt stort sortiment at vælge i mellem. 5 stjerner herfra.
Det var ærgelig…..punktum🤷🏼♀️
Min datter fik 2 ens svømmetasker til jul - eller det vil sige fik dem først i januar da familien var Coronaramt, så jul og gaver måtte udsættes.
Da hun ikke skal bruge 2 tasker ønsker vi at bytte den ene. Der stod ikke noget om byttedato på bonen, og der var heller ikke byttemærke på tasken. Jeg ringer til butikken mandag d. 17/1 for at høre…. Bliver oplyst; “Julegaver kunne byttes til og med d. 15/1, så det er lige en dag for sent …..Det var ærgeligt” siger ekspedienten sørme…. Jeg forklarer situationen, men nej der er intet at gøre….
Sender min mor afsted til butikken, med taske og bon, i håbet om at vi kunne møde en lidt mere imødekommende ekspedient… Men nej. Intet at gøre.
Synes simpelthen det er SÅ dårlig service. Ved da helt sikkert godt hvor min datter, som er konkurrencesvømmer IKKE skal købe sit svømmeudstyr…. Og vil da fortælle vidt og bredt om den ringe service/forståelse i vores svømmeklub…
Super shop og service
Meget hurtig levering og god service.
Handler her helt sikkert igen