Svømmespecialisten ApS Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi fik først en forkert badedragt tilsendt, men firmaet rettede straks fejlen og sendte den rigtige ekspres, sammen med returseddel med porto betalt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en Aqua Sphere våddragt hos Svømmespecialisten om formiddagen, og ordren var klar til afhentning hos den nærmeste GLS Pakkeshop den efterfølgende dag. Våddragtens kvalitet er i orden, de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de maillots de bain
  2. Magasin de vêtements de sport (activewear)
  3. Magasins d'appareils de fitness
  4. Service de location d'équipement sportif
  5. Club de natation
  6. Magasin de matériel pour piscines

Écrit par l'entreprise

Vi hedder Søren og Susanne, og vi er indehavere af Svømmespecialisten / Swimshop. Svømmespecialisten er den største online specialbutik af udstyr til konkurrencesvømning, motionssvømning, Open Water svømning samt udstyr til svømmehaller og friluftsbade i Danmark med mere end 2000 produkter på lager. I over 30 år har vi fokuseret på at levere den bedste vejledning og shopping oplevelse til de mere end tusinder af kunder, som vi handler med. Vores succes er afhængig af mund til mund anbefalinger fra tilfredse kunder, og vi gør i hverdagen alt for at yde vores kunder den bedste service. Vi arbejder dagligt for at leve op til vores motto om ”at hjælpe vores kunder med at nå deres mål inden for svømning og vandsport” – og så er vi stolte af, at vi er en af Tryg Fondens samarbejdspartnere ved Danmarks største Open Water arrangement – Christianborg Rundt. Du er altid velkommen i både vores webshop eller butik på Rødovrevej 155 i Rødovre. Her kan du se vores store udvalg af svømmeudstyr og få den bedste vejledning af vores ”Svømmespecialist team”, som alle har en baggrund i svømmeverdenen som tidligere- og nuværende elitesvømmere samt på motions niveau. Med svømmehilsner Svømmespecialisten / Swimshop ApS Rødovrevej 155 DK- 2610 Rødovre Tlf. (+45) 3672 0707 Email: info@svoemmespecialisten.dk

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

17 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og søde medarbejdere.

24 juin 2026

Hej Merete,

Mange tak for din fornemme anmeldelse, og vi er glade for, at vi fik rettet fejlen på en måde du var tilfreds med.

God oplevelse

God oplevelse

25 mai 2026

Hej Xin,

Mange tak for du føler, at du har fået en god oplevelse hos Svømmespecialisten. Vi glæder os allerede til at ekspedere din næste ordre.

Mange svømmehilsener

Noté 4 sur 5 étoiles

Fik en anden vare end min egen …

Fik en anden vare end min egen …
Fik dog hurtigt min egne svømmfødder .

25 mars 2026

Hej Bente,

Selvom vi gør vores bedste, så kan pakkefejl ske. Og det skete desværre i dit tilfælde.

Vi er glad for, at du værdsætter vores hurtige opfølgning og er tilfreds med den service vi har forsøgt at levere til dig.

Hej Dorrit,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at du værdsætter vores produkter og vores priser.

God og hurtig

24 février 2026

Hej Anni,

Mange tak for du værdsætter det arbejde vi gør for at få tilfredse kunder :-)

Svømmehilsener fra Svømmespecialisten

Hurtig og fin levering

25 janvier 2026

Hej Bente,

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg giver dine roende ord videre til de hurtige og pligtopfyldende svømmere vi har ansat på pakkeriet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har haft indleveret min Airofit som var…

Har haft indleveret min Airofit som var gået i stykker og fik en ny uden problemer idet den var indenfor reklamationperioden. Her oplevede jeg virkelig en god og tryg service hele vejen igennem.

Kan varmt anbefale Svømmespecialisten

2 janvier 2026

Hej Henrik,

Mange tak for din fornemme anmeldelse. Vi ved godt, at din reklamation trak ud i lidt flere dage end vi håbede på, men er glade for, at resultatet blev perfekt for dig.

Er fuldt ud tilfreds

Er fuldt ud tilfreds. Jeg handlede flere badedragter, da jeg var i tvivl om min størrelse. Og havde egentlig heller ikke besluttet farven/mønsteret. Endte med at beholde 2 stk. Sendte resten retur og fik pengene meget hurtigt.
Det er meget let at handle og sende retur.

30 décembre 2025

Hej Henriette,

Mange tak for din fornemme anmeldelse af vores produkter og service. Jeg deler dine rosende ord med mine kollegaer.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hver gang jeg handler her

Hver gang jeg handler her, er det en rigtig god oplevelse. Vores to børn er konkurrencesvømmere, så vi køber ofte alt fra konkurrencesvbukser og dragter til svømmebriller, finner, snorkler, monofiner osv. Leveringen er altid meget hurtigt, og reklamationer håndteres også superfremragende, f eks gik et par Speefo røde finner i stykker, men vi fik hurtigt et nyt par. Tusind tak!

20 décembre 2025

Hej Stella,

Mange tak for din fornemme anmeldelse, som vi sætter stor pris på. Vi håber snart at se dig/jer igen.

Hurtig og sikker leverance 😊

Hurtig og sikker leverance 😊

25 décembre 2025

Hej Erik,

Mange tak for den fornemme anmeldelse, som varmer her i vinterkulden.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og venlig betjening.

God service og venlig betjening.. - fik medsendt en efterbestilling i den første bestilling, inden den blev sendt..

24 novembre 2025

Hej Martin,

Mange tak for din flotte anmeldelse, som vi værdsætter meget højt.

Vi håber du får en fantastisk december.

Jeg bestilte 2 badedragter

Jeg bestilte 2 badedragter, de kom efter kort tid, men den ene var en forkert model. Jeg skrev en mail som blev besvaret efter kun 30 min og den rigtige dragt var hurtigt på vej. Efter et par dage var den rigtige dragt i pakkeshoppen og de har ovenikøbet vedlagt en lille gave. Rigtig god og hurtig service

16 novembre 2025

Hej Laura,

Mange tak for din tålmodighed, når vi nu fik læst det ene varenummer forkert.

Når vi fejler, er det mindste vi kan gøre at vedlægge en lille gave.

Hej Else,

Mange tak for den meget fornemme anmeldelse. Vi er glade for, at du værdsætter vores produkter og vores levering.

Med svømmehilsener

Noté 1 sur 5 étoiles

Venter fortsat på min pakke

Lavede en bestilling søndag aften og mandag fik jeg en mail med at min ordre var på vej. Senere bliver jeg ringet op at min ordre først kunne sendes torsdag, da én ud af 5 ting ikke er på lager. Jeg spurgte til om de ikke bare kan sende det de havde på lager, men det var de ikke villige til. Nu sidder jeg søndag og GLS har ikke modtaget pakken endnu og jeg har ikke hørt noget fra Svømmespecialisten. Så jeg finder et andet sted at handle næste gang.

28 septembre 2025

Hej Anja.

Vi er meget kede af, at du ikke har haft en optimal oplevelse i forbindelse med din ordre på vores hjemmeside. Dette beklager vi meget.

Et af dine bestilte produkter var ikke på lager, og som der står under produktbeskrivelse, så vil leveringstiden være 5-7 hverdage, hvis produktet er udsolgt.

Dette kunne vi desværre ikke holde, da leveringtiden blev 8-9 hverdage (jeg ved ikke hvornår du modtog produktet i restordre.

Hvis vi har afvist at sende de øvrige produkter inden restordre produktet kom hjem, så undskylder vi mange gange. Der er ellers kutyme for os at gøre dette.

Vi håber selvfølgelig, at du fortsat vil handle hos os - for så skal vi nok bevise, at dette var en svipser.

Med svømmehilsener

Den kanon service

Den størrelse som jeg bestilte , opdagede de at den ikke var i den korrekte mål, så de ringede da bare lige for at høre om det også kunne passe. Hermed undgik jeg en masse bøvl med at skulle sende retur. Så mange tak for det.

26 août 2025

Hej Bente,

Vi takker for din fornemme anmeldelse. Vi er glade for, at du værdsætter os både som mennesker og virksomhed.

Vare lig med bestilte

Vare lig med bestilte. Levering meget hurtigt. Handlet tidligere og gerne igen.
VH Ole Green

26 août 2025

Hej Ole,

Mange tak for dine flotte ord. Vi er glade for, at du værdsætter vores hjemmeside.

Jeg svømmer lige ud på lageret og fortæller din rosende omtale til medarbejderne.

Hej Mary,

Mange tak for din fornemme anmeldelse af Svømmespecialisten. Vi er så glade, når vores kunder er glade.

Sommer og svømmehilosener

Noté 1 sur 5 étoiles

De visser et billede og får noget andet

De visser et billede og får noget andet

25 mai 2025

Hej Nikolas,

Hvis vi viser billeder af en vare og du modtager noget andet, så kan det skyldes en fejlplukning.

Hvis dette er sket, så vil vi meget gerne udbedre dette for dig.

Vi kan desværre ikke ud fra kun dit navn spore dig i vores ordre system, så vi vil meget gerne have, at du kontakter os på enten 36 72 07 07 eller skriver til os på info@svoemmespecialisten.dk, så vi kan gøre dig til en tilfreds kunde, hvor du oplyser dit ordrenummer og fortæller os, hvad det er du har modtaget.

Vi ser frem til at høre fra dig,

Søren fra Svømmespecialisten

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus