Banner for Swapped.com

Swapped.com Avis 2 688

4,6

je suis tres satisfait de swapped.com le servive client est tres gentil et reactif en plus je fais mes achats crypto rapidement et automatiquement merci swapped.com

Vos services sont satisfaisants je le recommande pour tout personne qui souhaite commencer dans les monnaie virtuelle support à l'écoute répond vite top rien à dire 👍👍

Rapide efficace et surtout très simple à utiliser Tout se qu’il faut pour gagner la confiance des utilisateurs , ravis d’avoir fait partie de la communauté swapped

Je confirme que aux début j'ai tes pas trop sur de moi et après j'ai tes tellement heureux d'utiliser votre plate-forme vraiment un grand merci a vous bonne soirée

1. Service de crypto-monnaie

Swapped.com is trusted by over 1.5M+ users as a reliable, secure, and easy way to buy cryptocurrency. With a focus on customer satisfaction, we’re proud to offer 24/7 live support, ensuring there’s always someone available to help with any questions or issues. We have the lowest fees in the market, making crypto more affordable for everyone. Our transactions are quick and seamless; as soon as we receive your payment, your cryptocurrency is sent directly to your wallet within seconds. You can trust that your funds are secure, as we never hold your crypto - everything goes straight to your wallet for maximum safety. Swapped.com operates globally, supporting users in 150+ countries. Swapped is regulated by AUSTRAC Australia, Fintrac Canada, the Financial Supervisory Authority of Norway, and the Financial Supervisory Authority of Denmark.

Crypto made simple

Buy cryptocurrency with your favorite payment method.

Information importante

4,6

3 k avis

Top rapide et fiable

Top rapide et fiable

3 avril 2026

Hey there!

Thanks a lot for your review! We really appreciate the kind words.

-Ivan from Swapped

Bon système de transfert rapide et sans…

Bon système de transfert rapide et sans problème

5 mars 2026

Hey there.

Thanks a lot for your review! We're really glad to hear that you've had a great experience using Swapped.

-Ivan from Swapped

Very good experience :)

2 mars 2026

Hi there,

Thank you for your wonderful review! We're thrilled to hear you had such a great experience with us. We always strive to make every transaction fast, secure, and seamless.

-Jake from Swapped

je suis tres satisfait de swapped.com …

1 mars 2026

Réponse : Swapped.com

Hey Moussa, thanks a lot for your review. We're glad to hear that you had an overall good experience using Swapped. We hope to see you again in the future.

-Sam from Swapped

Very easy and nice expérience to win…

Very easy and nice expérience to win crypto

27 février 2026

Réponse : Swapped.com

Hey Kevin, we're really glad to hear that you had a great experience using Swapped. Thanks a lot for your review!

fait son job

2 juin 2025

Réponse : Swapped.com

Hey Vincent, thanks a lot for your review! It's much appreciated.

-Sam from Swapped

Belle entreprise aucun problème et très…

Belle entreprise aucun problème et très serieuse

2 février 2026

Réponse : Swapped.com

Hey Millet, thanks a lot for your review! We're really happy to hear about your experience using Swapped. We hope to see you on Swapped again in the future.

-Sam from Swapped

Très sérieux dans l'achat de crypto…

Très sérieux dans l'achat de crypto monnaie toujours rapide simple d'utilisation et efficace.

2 juin 2025

Réponse : Swapped.com

Hey Alexandre, we're really glad to hear that you find Swapped reliable, fast and simple to use. This is the experience we always aim to offer to customers with every transaction.

-Sam from Swapped

Vos services sont satisfaisants je le…

14 décembre 2025

Réponse : Swapped.com

Hey Tony, thanks a lot for your review! We're really glad to hear that you've had a positive experience using Swapped. We hope to see you again in the future.

Good swapped

18 janvier 2026

Hi there,

-Jake from Swapped

Super application

Super application

4 décembre 2025

Réponse : Swapped.com

Hey, thanks a lot for your review! We're really happy to hear that you've enjoyed using Swapped. We hope to see you using Swapped again in the future!

-Sam from Swapped

Tre bien je suis tre Contente je…

Tre bien je suis tre Contente je voulais bien en peux aidé

20 décembre 2025

Réponse : Swapped.com

Hey, thanks a lot for your review! We're really glad to hear that you've had a good experience using Swapped.

Super

Je sais pas pourquoi je dois absolument écrire un truc

18 décembre 2025

Réponse : Swapped.com

Hey Renée, thanks a lot for your review!

-Sam from Swapped

Je me suis fait arnaquer de 300 € …

Je me suis fait arnaquer de 300 € depuis la plate forme de BlaBlaCar avec un lien me renvoyant sur swapped.com ! Probablement intraçable . Un terrain de malfaiteurs ..
Merci bien !

10 décembre 2025

Bonjour !

Nous sommes désolés d'apprendre que vous avez été victime d'une escroquerie, mais Swapped n'est pas associé à ces criminels. Le lien de notre site web (qui peut être celui de n'importe quelle plateforme de crypto-monnaie ou de paiement) peut être facilement partagé en vous donnant simplement l'URL.
Malheureusement, à notre époque, la fiabilité de chaque site web doit être vérifiée manuellement par les clients avant de procéder au paiement.
Nous avons émis des avertissements juridiques appropriés contre BlaBlaCar en raison de la violation de la marque Swappeds, et nous espérons que cela n'arrivera pas à quelqu'un d'autre à l'avenir. Cependant, en raison de la nature des crypto-monnaies, seul le destinataire (BlaBlaCar) peut renvoyer les fonds.

Si vous avez d'autres questions, n'hésitez pas à contacter notre support sur swapped.com. Notre équipe est disponible 24/7.

Good and fast

4 décembre 2025

Réponse : Swapped.com

Hey, thanks a lot for your review! We're really happy to hear that you had a fast experience using Swapped.

Très facile d’utilisation

Très facile d’utilisation, très efficace, moins de deux minutes pour une transaction.

24 novembre 2025

Réponse : Swapped.com

Hey Patrick, thanks a lot for your review! We're really glad to hear that you had a fast and smooth experience using Swapped.

Meilleur exchange <3

Les fee par virement bancaire ne sont pas cher (0.5%) + le support Français répond en qu'elle que minutes !

19 novembre 2025

Réponse : Swapped.com

Hey Clemzer, thanks for your review! We're glad to hear that you had a good experience using Swapped along with our 24/7 live support team. We understand that customers want to take to real humans for their problems, and quickly.