Så fina örhängen. Dock hade jag önskat dom skrev ut måtten på örhängena på sidan. Dessa va mycket större än jag trodde. Stod bara gram. Men som sagt älskar dem oavsett. Jättefint inslaget. Kommer defi... Voir plus

Fantastiskt armband! Blev förvånad när jag öppnade och hittade min beställning inslagen i en fin förpackning. Tack snälla! Snabb, enkelt och grym service jag fick av Anna 😀👍🏻

Jag råkade av en händelse på er hemsida vilket jag är glad för. Något nytt och annorlunda. Är nöjd med mitt halsband. Stilrent,snyggt och lagom stort för mig. Fint inslaget. Snabb service och leverans... Voir plus

Kedjan är kortare i verkligheten än på bild och det går inte att välja längden heller . Snyggt smycke men jag blev besviken, kommer inte använda det , tyvärr

1. Boutique d'accessoires de mode
  2. Magasin de sacs
  3. Boutique de sacs à main
  4. Joaillier
  5. Fournisseur d'équipement de bijouterie
  6. Bijouterie

SWEVALI Vision är att vara första valet inom trendiga fashion i Sverige. Svensk design och utveckling. Hög kvalité. Rätt pris.

4,6

4,6

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Snyggt armband

Snyggt armband, gav bort det som gåva.
Födelsedagspersonen mycket nöjd o glad över armbandet.
Snabb leverans👌

15 juin 2024

Jag råkade av en händelse på er hemsida…

15 avril 2024

Så fint inpackat och prisvärt

Så fint inpackat och prisvärt armband. Väldigt nöjd med köpet och rekommenderar varmt sidan!

14 janvier 2023

God kväll!
Stort tack för din omdömen! Vad roligt att höra att du är nöjd. Det värmer 🙏🏼❤️

Snabb leverans

Snabb leverans , armringarna är jätte fina jag är jätte nöjd bra kvalitet tack 🤩

6 décembre 2022

God kväll!
Stort tack för din omdömen! Vad roligt att höra att du är nöjd. Det värmer 🙏🏼❤️

Snabb leverans

Snabb leverans, fint present förpackning med trevlig hälsning brev .

24 octobre 2022

Réponse de SWEVALI

Kära Nagham, vad roligt att höra att du är nöjd! Stort tack för din omdömen. Det värmer! 🙏🏼❤️

Bra material

Det var fint och snabb leverans

13 novembre 2022

Réponse de SWEVALI

God kväll Alaa, vad roligt att höra att du är nöjd! Stort tack för din omdömen. Det värmer! 🙏🏼❤️