Sydstrandens Slagter Avis

TrustScore 3 sur 5

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Jeg købte en frikadelle i går onsdag d

Jeg købte en frikadelle i går onsdag d. 26 august 2026. Hold op hvor var den kedelig, tør og ligesom nogle der var tøede op fra fryseren, fuldstændig smagsløs, jeg kunne faktisk se det da jeg kom ind de lå oppe på disken, hold kæft de var kedelige, kunne ikke lide at ikke købe noget da jeg kom ind, kom helt fra Albertslund hvor vi havde en slagter (Karl Johan) han kunne lave lækre frikadeller, tror han vandt en pris for dem.

26 août 2026

Fantastisk mad til en fair pris

Dejlig smagfuld varm mad til en fair pris. Vi fik laksemousse (tilvalg), oksefilet (perfekt stegt), lammekølle, smørstegte kartofler, 2 slags salater og 2 slags flute. Saucen som var med til oksefileten var helt helt fantastisk og der var rigeligt af den ligesom af resten af maden.

Nb. Ingen tvivl om at saucen var lavet efter alle kunstens regler. Lidt overraskende, at det hele jo var fra en slagter og ikke fra en restaurant.

Det eneste lille minus var, at der manglede flødekartofler og tzatziki til lammekøllen. Det ville vi reelt godt have betalt ekstra for. Men vi tænkte desværre ikke over det ved bestilling, hvorfor vi dog holder fast i 5 stjerner da det var vores fejl.

Maden blev leveret af slagter Joachim og var perfekt pakket i varmekasser mv., så maden nærmest var kommet ud af ovnen,

Det var 1. gang vi prøvede Sydstrandens Slagter i Dragør, men bestemt ikke sidste, Kæmpe anbefaling herfra

27 février 2026

Lækker mad

Lækker mad, og der var nok mad til en rimelig pris, god betjening.

1 mars 2024

Dejlig mad

Har lige holdt fest med 40 gæster og vi fik det lækreste mad. Alle roste det og ville vide hvor det var fra. Tusind tak for dejlig mad til alle vores gæster.

Hilsen Thomas og Irene

19 septembre 2021

LAD VÆRE!!!

Jeg var til fødselsdag hos svigerfamilien i lørdags og der var blevet bestilt koldt bord derfra, maden smagte sådan set fint nok, lige indtil det blev søndag aften! Jeg fik det vildt dårligt og fik en ordentlig omgang maveforgiftning. Jeg fik snakket med resten af familien, de lå også med opkast og diarré! 1 var besvimet af at kaste op og 1 ældre er blevet indlagt på hospitalet, fordi han har kastet så meget op. Det tog mig 4 dage at komme ovenpå, jeg skal ALDRIG have mad derfra igen. Det er så ulækkert og usmageligt at man er så ligeglad med ens forretning når man skal leve af det - min svigerfar har snakket med en anden som havde fået helstegt pattegris derfra, samme dag, hele den familie lå også med maveforgiftning.

Det er under al kritik!

19 juin 2021

Pas på, få ALT på skrift !!!

En måned før havde jeg aftalt at vi skulle have en helstegt pattegris til ca. 40 personer kl. Ca. 14. En uge før aftalte vi mellem kl. 13.15 og 13.30 og han oplyste at han så kom mellem kl. 08.30 og 09.00. Da klokken var 09.15 og han ikke var kommet ringede jeg og så fik jeg at vide han først kom kl. 10 og at maden så ville være klar kl. 14 så vi sad 36 personer, (4 meldte fra, da det blev for sent,) og ventede næsten en time på mad. Han mente dog ikke vi skulle have reduktion i prisen, trods at han var skyld i, at de 4 måtte melde afbud.

9 août 2020

den store julebuffet

Skulle holde fest for 37 personer. Vi bestilte til 28 personer den store julebuffet.
Vi var så tilfredse, der var rigeligt mad,kvaliteten i top.
Vi holdt en dejlig fest med tilfredse og meget mætte gæster.
Kan kun anbefale andre der vil slippe for besværet med selv at stå for madlavningen at bestille hos Sydstandens Slagter

12 décembre 2018

Lækkert mad, masser af det

Sydstrandens Slagter stod for maden til vores sølvbryllup, og det har vi ikke fortrudt. Vi fik helstegt pattegris, grillet lammekøller, blandet salat og flødekartofler. Det var så lækkert og vi har modtaget meget ros fra vores gæster, som var yderst tilfredse med maden.
Prisen er rimelig, så der er plads til at pifte menuen lidt op med fetaost, mozzarella mm.

2 septembre 2013

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit