2,2

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

2,2

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Frygteligt møg !!!! KØB IKKE NOGET !!!!

1 stjerne , er 6 stjerner for meget.... Skulle have været MINUS 5 stjerner istedet....Hold da op for en gang elendigt , billigt , smagløst & ligegyldigt l..t der her er fremstillet..." Træstammer " der er overtrukket med sukker - fondant istedet for marcipan...Massen er ikke andet end sukker & margarine & havregryn ( til at suge fedtstoffet bedre ) ....FØJ for pokker , hvor de smager af absolut ingenting...Har INTET med en træstamme at gøre...Det samme kan man skrive om deres " romkugler " = samme indhold og samme total kønsløs & smagsløs uspiselig produkt...Utroligt, at denne " kagefabrik " ikke er gået konkurs forlængst ... " kvalitet " på absolut nederste niveau...KØB ALDRIG NOGET FRA DENNE LAVPRIS / TOTAL DISCOUNT PRODUCENT , det er rent spild af penge....

13 avril 2026

Tror aldrig jeg har smagt dårligere…

Tror aldrig jeg har smagt dårligere træstammer end dem jeg har smagt fra jer, hvordan kan man ødelægge en træstamme så meget? har i nogensinde selv smagt på det i laver..?
De er tørre og smager ikke af andet end havregryn, komplet smagsløst og det mener vi alle her i familien..

Vi smed en hel kasse ud, for ingen gad at sætte tænderne i dem efter bare 1 bid.
Spild af kcal indtag og spild af penge!!!

Det er første og eneste gang at jeg køber noget som helst fra jer igen.!!

27 mars 2026

Jeg købte en æske træstammer og…

Jeg købte en æske træstammer og romkugler i Netto, og jeg elsker normalt begge dele, og jeg har spist mange forskellige slags.
Smager i overhovedet selv på dem?
De er nogle tunge, tørre margarinefyldte havregrynskugler/stammer som jeg aldrig kommer til at købe igen.
Jeg spiste et par bidder af en af hver slags, og smed resten ud.
Fy for pokker en grim oplevelse........
Sørgeligt at Netto sælger sådan noget skidt, og endnu værre at i sælger det til dem og os.

16 avril 2025

Værste bagværk jeg nogensinde…

Værste bagværk jeg nogensinde har smagt! Jeres træstammer og romkugler smager af livløse havregrynskugler, hvor smagen består af margarine og sukker! Intet andet! Det er direkte uforskammet at I sælger sådan noget uspiseligt skrammel! Købte jeres romkugler og træstammer på tilbud til 39 kr. pr. Kasse, til uddeling i min søns klasse. De er ikke engang 10
Kr. værd pr. Kasse. Jeres normalpris er endda 59 kr. pr. Kasse. Jeg vil informere stedet jeg købte jeres uspiselige "kager" om oplevelsen, så de ikke handler med jer igen.

5 février 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit