Taartprintje Avis

3,9

Het is inmiddels de tweede keer dat ik van Taartprintje gepersonaliseerde eetbare stickers bestel. Ik ben enorm tevreden van hun service. Doe zo voort!

Hier een gepersonaliseerde taart printje besteld. Heb gekozen om deze uit te laten snijden omdat het dan mooi rond gesneden wordt. Dit is erg mooi gedaan. Kleuren zijn mooi. Tot mijn verrassing zaten... Voir plus

Mooie print kwaliteit, snel geleverd en lekker! Prijs/kwaliteit en service bij vragen TOP. Vaste klant inmiddels ook voor m'n zakelijke bestellingen.

De levering was veel te laat en men is niet bereikbaar per mail of via Facebook, telefoonnummer is er niet. Kregen de prints pas aan na het geplande feestje. Dus geld weggegooid!

1. Aliments, boissons & tabac

Eetbare prints voor taart- en cupcakes.

Bien

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Tevreden klant

Bestelling ontvangen en blij er mee.

20 mai 2020
Logo de Taartprintje

Réponse de Taartprintje

Beste Heidi,

Wij betreuren het dat u deze nog niet heeft ontvangen en gaan er dan ook vanuit dat deze helaas is kwijtgeraakt tijdens het postorderproces.
Wij streven ernaar mails te beantwoorden binnen 2 werkdagen. Deze tijd was nog niet verstreken.
Wij hebben u dan ook via mail een oplossing aangeboden.

Vriendelijke groet,
Taartprintje.com

3 besteld 2 ontvangen en nooit meer reactie gehad

Ik had drie printjes besteld en betaald. Op de website stond dat de levertijd wat langer zou duren als het na woensdag was besteld. Ik ontving echter de printjes op dinsdag wat ik niet had verwacht. Bij het open maken ondekte ik 2 printjes ipv 3.
Snel in mijn bestelling gekeken en had daadwerkelijk drie printjes besteld en betaald.

Gelijk hun contactformulier ingevuld.
Nog steeds niets gehoord. Kan geen telefoonnummer vinden. En weer opnieuw contactformulier ingevuld. Nog steeds geen gehoor!!

Ben bang dat ik kan fluiten naar mijn derde printje.

Ik bestel hier nooit meer!

31 janvier 2020
Logo de Taartprintje

Réponse de Taartprintje

Wat vervelend dat u uw bestelling incompleet heeft ontvangen. Zoals bij ons contactformulier beschreven staat, streven wij ernaar deze te beantwoorden binnen 2 werkdagen. Binnen deze termijn hebben wij u ook een oplossing geboden.

Ook dit jaar weer diverse foto's met …

Ook dit jaar weer diverse foto's met tekst laten afdrukken voor je verjaardag van mijn dochter. Bij het uploaden was iets niet goed gegaan. Ik kreeg een nette email daarover en kon de foto's rechtstreeks mailen. 2 dagen later lagen ze in de brievenbus. Keurig in het midden of passend in het hartje geplaatst, de tekst in bijpassende kleur gedrukt! Ziet er leuk uit, echt een kers op de taart! Ook de eenhoornsprinkles zijn al een feest op zich. Wederom dik tevreden over prijs en kwaliteit!

6 septembre 2017