Superhurtig levering og nem bestilling. Det eneste grund jeg ikke giver alle 5 stjerner er at det var svært at gennemskue ud fra beskrivelsen online, hvordan materialet af det cover kommer til at være... Voir plus

Havde købt et cover til min IPad, som efter kort tid gik i stykker (hård plast i hjørner der knækker). Kontaktede kundeservice som hurtigt vendte retur, og ombyttede mit cover til anden model.
Meget stor udvalg, let at finde den vare jeg skulle bruge vha søgefunktion. Min IPad er købt for en del år siden og alligevel kunne jeg få ny cover uden problemer. Har ikke været muligt at finde i... Voir plus
Dette var første gang jeg handlede hos Tabletcovers.dk og jeg må sige at jeg er yderst tilfreds, såvel med udvalget af - i mit tilfælde - iPad-cover fra dbramante1928 i farven Greenbay.. Wow det e... Voir plus
- Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
- Ordinateur et accessoires
- Magasin d'électronique
- Magasin Hi-Fi
- Espace Internet
Écrit par l'entreprise
Hos TABLETCOVERS.DK har vi det største udvalg af covers og tilbehør til alle tablets på markedet. Vi sørger for at give dig en behagelig købsoplevelse ved, at gøre det nemt for dig at finde lige netop de covers, som passer til din tablet. Alle covers er testet, så vi er sikre på at de passer til de modeller vi har beskrevet, så du kan handle uden bekymringer. Vi bestræber os på at besvare e-mailhenvendelser alle hverdage indenfor 24 timer og vi har telefonsupport alle hverdage.
Hos TABLETCOVERS.DK er du i gode hænder
Écrit par l'entreprise

- Lynhurtig levering – alle ugens 7 dage
- Vi leverer dag-til-dag til din hjemmeadresse, i pakkeshop eller på arbejdspladsen. Hjemmelevering og pakkeshop leverer vi til alle ugens 7 dage. Vi leverer din ordre dagen efter, hvis du bestiller inden 22:00 alle ugens dage.
- God kundeservice og nem retur
- Vi bestræber os på at have branchens bedste kundeservice. Hos TABLETCOVERS.DK finder vi altid en løsning, så købsforløbet bliver en fornøjelse. 5-stjernet kundeservice og nem retur. Vores søde og hjælpsomme kundeservice sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, både på mail, chat og telefon. Vi besvarer e-mailhenvendelser inden for 24 timer på hverdage og har chat og telefonsupport alle hverdage fra kl. 09:00-12:00 og kl. 13:00-17:30. M. support@tabletcovers.dk T. +45 93 93 67 93
- Danmarks bedste udvalg
- Hos TABLETCOVERS.DK har vi det største og bedste udvalg af covers og tilbehør til alle tablets på markedet. Vores indkøbsafdeling sørger for, at være opdateret med de nyeste modeller, så du kan købe dit cover inden din nye tablet er i dine hænder.
- Gennemskuelige priser
- Hos TABLETCOVERS.DK er priserne overskuelige og yderst konkurrencedygtige. Der er ingen gebyrer på vores side. Hverken ved brug af betalingskort eller andet. Ved køb over 400 kr. er fragten endda gratis.
- E-mærket netbutik
- Du kan roligt handle hos TABLETCOVERS.DK - Vi er nemlig e-mærket. Vores netbutik overholder naturligvis gældende lovgivning og e-mærket gør, at du kan få råd og hjælp som forbruger.
- Følg os på Facebook
- Følg TABLETCOVERS.DK på Facebook og vær de første til at modtage nyheder og tilbud. Vi kører løbende konkurrencer og andre events. Ses vi? www.facebook.com/TABLETCOVERSDK
- Telefontid
- 09:00-12:00 og kl. 13:00-17:30
- support@tabletcovers.dk
Lynhurtig levering – alle ugens 7 dage
Vi leverer dag-til-dag, til din hjemmeadresse, i pakkeshop eller på arbejdspladsen.
Sindalsvej 3, 8240, Risskov, Danemark
- support@tabletcovers.dk
- tabletcovers.dk
Demande des avis aux clients
Fin service og gode priser 👌🏼
Lynhurtig ekspedition
Supernemt at finde det jeg søgte og lynhurtig modtagelse af pakken
Jeg havde coveret dagen efter
Jeg havde coveret dagen efter, at jeg havde bestilt det. Levering i min postkasse tidligt om morgenen, kun 29 kroner, det er virkeligt billigt for hjemmelevering. Top service
1-2-3-Vupti..
1-2-3-Vupti... Nem bestilling om formiddagen og ekspreshurtig hjemmelevering samme dag :-)
Nemt og hurtigt
Godt!
Købte cover og skærmbeskyttelse til min ipad.
Dette var lige samtidig med jeg skulle i sommerhus. Jeg fik sat levering dertil og det kom kun 1 dag senere end først "lovet". Helt perfekt og produkterne passede perfekt.
Mega hurtig fragt
Mega hurti gfragt, fik den samme dag som jeg bestilte mit cover, og coveret var præcis som beskrevet
Alt var bare perfekt.
Coveret til min tablet virker perfekt
Coveret til min tablet virker perfekt - og så blev det leveret lynhurtigt !!
Nemt at bestille
Nemt at bestille, levering dagen efter. Lækrest IPad Cover. Vi har købt det samme i mange år til alle vores IPad,
Jeg bestilte min vare kl 16 og fik det…
Jeg bestilte min vare kl 16 og fik det leveret allerede tidligt næste morgen. Det må man kalde super service.