Jag handlade första gången bönekläder…
Jag handlade första gången bönekläder från Tahara's websidan. Väldigt nöjd, bra kvalitet på kläder som jag har handlat.
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Aucune trace de demande d’avis
🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩
Skickade mitt paket till någon annan och svarar inte på sina mail.
Awful customer service. Very rude. They send your order with a different postal service company than you choose. I chose PostNord, but they sent it through DHL, which sent it to the wrong pickup location. And I couldn’t pick it up on time because of the wrong pickup point I barely found time to go there, DHL quickly returned it and they charged 389 kr for the mistake they did!
Om du är missnöjd med produkten måste du själv bekosta frakten och utöver det tar de en administrativ avgift på 89kr.
Bilderna på sidan är bara "illustrationer" och behöver inte motsvara verkligheten enligt information på sidan.
Till exempel kan det se ut som att de säljer broderade keffiyeh med korrekt mönster och priset motsvarar också den maskin broderade varianten, men de skickar en bit tyg med fult tryck som inte ens är anpassat rätt utan ser ut som en extremt dålig kinakopia. Handla inte från deras online affär för de kommer att få åtminstone 89kr av dig även om du är missnöjd med att få något som inte alls motsvarar förväntningarna. Känns som bluff och båg att inte använda korrekta bilder för varorna som säljs.
Skickar helt andra produkter än man har beställt, erbjuder inte retur.
Lärorika böcker och leksaker för barn. Trevligt bemötande av personal. Rekommenderas starkt!
Jag köpte nagellack som skulle vara halal och vattnet skulle tränga igenom. Jag har testat själv och den var en vanligt nagellack och vatten kunde inte tränga igenom som de påstod. Köp inte därifrån 👍🏻👍🏻
Useriøse folk. Får beskjed om at bestillingen kommer innom 2 uker. Venter i 3 uker for å senere få beskjed om at de får inn varene 1,5mån etter bestilling. Får ikke noen kompensasjon. Fick heldigvis pengene tilbake.