Tandlægerne Sjælør Boulevard Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 2 sur 5 étoiles

Forringet kvalitet

Jeg har længe været kunde hos tandlægerne Sjælør Boulevard, men har de sidste par år bemærket at kvaliteten af behandlingen er forringet.
Jeg fik lavet en knækket tand i plast som sidenhen er knækket igen af to separate omgange. Begge gange har jeg selv skulle betale for at få repareret skaden. Jeg synes det er forventeligt at en så omkostelig plastfyldning holder mere end blot 2-3 år uden at knække igen, hvis det så skulle ske, er arbejdet altså ikke gjort ordentligt og må repareres på tandlægens regning.
Generelt oplever jeg kvaliteten og engagementen på klinikken dalende, og jeg har nu valgt at skifte tandlæge. Jeg har desuden hørt andre tage samme beslutning.

22 mai 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig oplevelse trods senere undskyldning

Klinikken ringede til mig efterfølgende for at undskylde den dårlige oplevelse, hvilket jeg sætter pris på. Jeg er dog stadig frustreret over den tid, jeg mistede.

Da jeg kom til et eftersyn, blev jeg først efter at have sat mig i stolen informeret om, at røntgenbilleder ikke kunne tages på grund af problemer med Wi-Fi. Røntgen er en essentiel del af en ordentlig tandundersøgelse, og en simpel visuel inspektion er ikke nok. Jeg mener, at der burde have været en løsning, f.eks. at gemme billederne lokalt, men der blev ikke tilbudt et alternativ.

Tandlæger er en del af sundhedssystemet, og derfor bør man kunne forvente pålidelige procedurer og klare protokoller – også når der ikke er internetforbindelse. Jeg havde aldrig forestillet mig, at manglende internet kunne være et problem for at tage et røntgenbillede. Den manglende forberedelse og problemløsning, jeg oplevede, virkede meget uprofessionel.

Selvom klinikken senere undskyldte, kan jeg ikke anbefale den på baggrund af mit besøg.

17 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Simpelthen et fantastisk sted

Simpelthen et fantastisk sted. Har gået i en årrække hos Henrik Bo Andersen, som altid er garent for at være en vidende og kompetent behandler. Samtidig er der altid tid til en hyggesnak. Bedste anbefalinger herfra.

3 juin 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en tryg og rar oplevelse

Min første behandling hos Tandlægerne Sjælør Boulevard var vistnok i 2003. På grund af flytning kom jeg hos en anden tandlæge i en årrække.
Nu er jeg retur.
De holder samme høje niveau, som de gjorde første gang, jeg besøgte dem for over 20 år siden. Personalet er søde og empatiske, og det er en klinik med hjertet på rette sted.
I dag behandlede tandlæge Caroline Westphal Rasmussen et hul en tand i min overmund. Det var en helt igennem tryg oplevelse. Kommunikationen var klar hele vejen igennem, og hun lagde bedøvelsen helt uden smerter på patienten. Bravo, Caroline👏🏻
Alle de tandlæger jeg har mødt på klinikken gennem tiden har været dybt professionelle og behagelige.
De varmeste anbefalinger herfra.

26 mars 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus