Bente Canter er ikke bare en fantastisk…

Réponse de Tandlæge Bente Canter
Dygtige medarbejdere hos Tandlæge Bente Canter i Odder behandler med det nyeste udstyr | Vi tilbyder SMERTEFRI behandling ☝ Stor kunde kreds i Odder, Beder, Malling & Samsø | Hos Tandlæge Bente Canter passer vi på dit smil, da det skal vare hele livet ✅
Danemark

Réponse de Tandlæge Bente Canter
Bente Canter er ikke bare en fantastisk tandlæge, hun er et varmt og empatisk menneske. Hun sætter patienten i centrum, og derfor føler man sig tryg i hendes stol.
Jeg har haft tandlægeskræk i mange år, og for første gang føler jeg at jeg muligvis kan overkomme det med Bentes hjælp. Fremadrettet vil jeg kun anvende Bente og hendes fantastiske team.
Så hvis du søger en dygtig og empatisk tandlæge i Odder, så kan jeg kun varmt anbefale Bente.

Réponse de Tandlæge Bente Canter
Den dejligste, sødeste og dygtigste tandlæge - jeg giver gerne den bedste anbefaling med et smil ;)

Den dejligste tandlæge 🥰
Lige fra man træder ind af døren, og bliver modtaget af et varmt smil, fra Tina 🥰 til man ender i stolen ved Tandlæge Bente, og Wivian 🥰
De er mega søde, forstående og fantastiske, specielt hvis man har tandlægeskræk 🙏❤️
Bente gør sit arbejde + meget mere til.
Hun er ikke for stolt til at sende en videre, til en anden special tandlæge, hvis hun mener, at de vil kunne gøre det bedre end hende selv. Jeg bliver helt sikkert her hos jer, så længe I bliver ved ! I er et skønt og herligt team 👌 Vi ses om 1 år igen, til næste tandrensning 😉🤗 Tak for jer 🙏🥰