Banner for tandlægen.dk - Aalborg

tandlægen.dk - Aalborg Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Tankedraget 7, 9000 Aalborg, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En kæmpe anbefaling herfra! Jeg blev taget utroligt godt imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren. Hele personalet var venligt, nærværende og fik mig til at føle mig helt tryg. Jeg blev... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kirsten Buskbjerg MÅ være DK’s bedste tandlæge. Sød, empatisk, underholdende, dygtig og ordenlig. Og så kan hun bedøve mig, så jeg ikke mærker det. Det er stort for en pivskid som mig. Må hun leve for... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Meget dygtig tandlæge og et super godt samarbejde med klinik assistenten. Hurtig og professionel behandling. Kommer ind til tiden. Stort vente område og nem parkering.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været der nogle gange efterhånden og de er syper flinke. Personalet er dygtigt og gode til at guide en i hvad der skal ske. Fik fjernet visdomstænder og kirugen og tandplejerne var så gode til a... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

3 300 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Ingen problemer og fin klinik.

Ingen problemer og fin klinik.

15 août 2025

Kære Hannah,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at der ikke var nogen problemer og at klinikken var fin.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og hurtig service på klinikken kom…

God og hurtig service på klinikken kom jeg ind til tiden og tandlægen var rigtig flink og var rigtig god til og bedøve god oplevelse og kommer helt sikkert igen 👌

13 août 2025

Kære Kim,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du fik en god og hurtig service på klinikken. Vi sætter stor pris på, at du blev taget godt hånd om af vores rigtig flinke tandlæge - det betyder meget for os.

God service og vejledning

God service og vejledning

12 août 2025

Kære Kurt,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god service og vejledning ved din behandling hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tid og forståelse for mit ubehag ved tandlægebesøg og bedøvelse

Jeg har holdt mig fra tandlæge i flere år grundet tandlægeskræk, især for bedøvelse. Min sidste tandlæge jeg gik hos gav mig ikke den ro og tid, som jeg blev mødt af i dag ved tandlægerne.dk /Tankedraget i Aalborg. Jeg klarede bedøvelsen, og jeg kommer igen og får ordnet det sidste med en helt anden ro i maven.

12 août 2025

Kære Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er meget glade for at høre, at du fik en tid og ro der skulle til.

Vi sætter stor pris på at høre, at vi har kunne give dig ro i maven ved et tandlægebesøg, på trods af din tandlægeskræk.

Super tandlæge

8 août 2025

Kære Poul Erik,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre at vores tandlæge er super.

Tand

Super rolig og dygtig tandplejer. Stor ros

7 août 2025

Kære Rigmor,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du blev behandlet af en super rolig og dygtig tandplejer.

Vi sætter stor pris på din ros.

Rigtig god og behagelig oplevelse

Rigtig god og behagelig oplevelse

6 août 2025

Kære Lucas,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en rigtig god og behagelig oplevelse. ¨

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god behandling og dygtig…

Altid god behandling og dygtig personale.

5 août 2025

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du altid får en god behandling og bliver mødt af et dygtigt personale.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det har været en god og givende…

Det har været en god og givende oplevelse

1 août 2025

Kære Bodil,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god og givende oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Venligt personale og professionel…

Venligt personale og professionel behandling

31 juillet 2025

Kære Finn,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os, at du oplevede venligt personale og professionel behandling hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Kunne komme sammen dag jeg ringe og min faste tandlæge har ferielukning.Super god behandling der varmt kan anbefales

28 juillet 2025

Kære Peter,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du kunne få tid samme dag, og at behandlingen var super god.

Vi sætter stor pris på din varme anbefaling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har aldrig haft så god en oplevelse…

Jeg har aldrig haft så god en oplevelse hos en tandlæge som jeg havde hos jer, jeg bliver mødt af smilende ansatte, og jeg gik derfra med et smil på læben, sindsyg god oplevelse.

18 juillet 2025

Réponse de tandlægen.dk - Aalborg

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord.

Vi er meget glade for at høre, at du havde så god en oplevelse hos os - det betyder meget for os. Det dejligt at du blev mødt af et smilende personale, som kunne give dig et smil med hjem.

Noté 5 sur 5 étoiles

Very good and professional team

Very good and professional team , thank you !

18 juillet 2025

Réponse de tandlægen.dk - Aalborg

Thank you for your kind words. We are happy to hear you had a good experience with our team - it means a lot to us.

Have a nice day.

Best regards

Ok god behandling

Ok fin behandling

16 juillet 2025

Kære Svend,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god behandling.

Meget kompetent personale.

Meget kompetent personale.
Samtidig drages der god omsorg i situationen. Jeg føler mig tryg og informeres løbende gennem behandlingen.
Jeg oplever en god og venlig stemning i klinikken.

14 juillet 2025

Kære Anne-Mette,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder os at høre, at du føler dig tryg og velinformeret gennem hele behandlingen - det er lige præcis det vi tilstræber.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig klinik personale er smilende…

Dejlig klinik personale er smilende tandlægen er rolig og forklare hvad han laver ved en.
Skøn tandlægestol

8 juillet 2025

Kære Lene,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i tandlægestolen og at vores tandlæge og personale gav dig en god behandling.

Noté 5 sur 5 étoiles

God behandling og dygtig tandlæge

Venlig og lyttende behandler, behagelig og forsigtig behandling, og god samtale med individuelt udgangspunkt. Transparente priser (på hjemmesiden). Tak for behandlingen <3

8 juillet 2025

Kære Mia,

Mange tak for de fine ord. Vi sætter stor pris på, at du har givet dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder os at høre, at du har haft en behagelig behandling med god dialog.

Kære Jette,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at vores klinik er et skønt sted at komme - det betyder meget for os.

Flinke og venlige

24 juin 2025

Kære Peter,

Tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du har mødt flinke og venlige medarbejdere hos os.

Kære Henrik,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har oplevet professionel og kompetent service – det betyder meget for os.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus