Efter jeg havde tabt en gammel tandkrone, kontaktede jeg tandlægerne, og fik en tid dagen efter hos en meget venlig, dygtig og ikke mindst meget tålmodig tandlæge! Mange tak til Else Thiesson!!

Lisez les avis des autres
Altid en rigtig god oplevelse. Lyse, indbydende lokaler med god kaffe. Personalet er søde og imødekommende. God opfølgning på aftaler, er punktlige og er også gode til at give feedback på, hvad man s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det var virkelig en god oplevelse at være patient hos jer så god at jeg nu bliver fast patient der. Personalet yderst imødekommende og smilende og for mig som har frygt for tandlæge besøg følte mig se... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det kan godt være det lyder underligt. Men det er altid en fornøjelse og hyggeligt at komme til min kompetente tandlæge Nina. Hvor man absolut føler at man er i trygge og sikker hænder.👍🤓
À propos de l'entreprise
- Cabinet dentaire
- Dentiste cosmétique
- Hygiéniste dentaire
- Parodontiste spécialiste des implants dentaires
- Dentiste
- Centre de prothèses dentaires
Écrit par l'entreprise
Coordonnées de contact
Torvestrædet 27, 3450, Lillerød, Danemark
Demande des avis aux clients

Behagelig modtagelse.
Behagelig modtagelse.
Effektiv og professionel behandling.
Anbefalelsesværdig.

Réponse de tandlægen.dk - Allerød
Dårlig oplevelse uforberedt tandlæge…
Dårlig oplevelse uforberedt tandlæge der nok havde en dårlig dag eller?????

Desværre virkelig dårlig oplevelse
Ubehagelig oplevelse hos en af tandlægerne. Har tandlægeskræk og hun tog hverken tid eller havde viden om denne problematik. Gjorde alt det man ikke skal når folk har svært ved tandlæger.
Måske gode til folk uden skræk, men kan bestemt ikke anbefale dette sted hvis du lider af tandlægeskræk. ( Selv om de skriver det modsatte på hjemmesiden )
En af tandlægerne skulle ringe til mig ang mine røntgenbilleder....jeg venter stadig:/

Réponse de tandlægen.dk - Allerød
Jeg bliver behandlet af Tina hver 6-8…
Jeg bliver behandlet af Tina hver 6-8 måned og det har altid været en fornøjelse og så til en overkommelig pris også :)

Réponse de tandlægen.dk - Allerød
Professionel og seriøs tandlæge.
Jeg får altid en professionel behandling og servicen er rigtig god. Alle er søde og hjælpsomme hos tandlægen i Allerød.

Kompetent og empatisk tandplejer
Kompetent og empatisk tandplejer, der giver gode råd om min tandpleje.

Réponse de tandlægen.dk - Allerød
Man møder altid et yderst flexibelt og…
Man møder altid et yderst flexibelt og venligt personale. Det er nemt at få tider, og min tandlæge er yderst kompetent. Jeg er faktisk helt tilfreds. Jeg har været patient i over 30 år.
Jette Allerup

Smil
Smil, imødekommenhed, sms om forsinkelse, små-snak undervejs om hvad det næste bliver, så man er forberedt og føler sig tryg

Réponse de tandlægen.dk - Allerød
Kompetent og behagelig behandling hos Tandlægen.dk
Jeg har været patient hos Tandlægen.dk i Allerød i årevis, hvor jeg er kommet hos Christina Bøgh Blindbæk. Jeg har altid fået en yderst kompetent og behagelig behandling, og anbefaler hende gerne til andre.

Réponse de tandlægen.dk - Allerød
Altid søde og virkelig gode til at tage…
Altid søde og virkelig gode til at tage hånd om en på en behagelig og omsorgsfuld måde. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger

Réponse de tandlægen.dk - Allerød
Jeg betalte penge for kom der men ikke…
Jeg betalte penge for kom der men ikke fik noget ud af det blev henvendt til en anden læge på samme klinik

Réponse de tandlægen.dk - Allerød
Jeg oplever, at blive set, mødt og inddraget i min behandling.
Jeg oplever, at jeg bliver mødt af min tandlæge Louise med behageligt gensyn, interesse og nærvær og det føles rart. Tandlægen er fagligt kompetent, inddragende og kommunikerer om behandlingen. Hun kender til metoder til beroligelse, hvis der er brug for det.
Alt i alt en god og tryg oplevelse.

Tandlæge med stor dygtighed
Tandlæge med stor dygtighed. Har gået hos samme i 25 år, og altid været yderst tilfreds.
Klinikassistent ligeså højt niveau.
Serviceniveauet i det hele taget i klinikken er god.
Vh
Hans