Jeg har brugt denne tandlæge i omkring 20 år, og det siger vist det meste 😊 For mig handler det at gå til tandlæge i høj grad om tillid. Når man først har fundet et sted, hvor man føler sig tr... Voir plus

L'entreprise a répondu
Her får man ordnet det som er nødvendigt og fornuftigt til ok priser. Man kommer ind til behandling til den aftalte tid og får god rådgivning. Alt i alt en en troværdig tandlægeklinik👌
L'entreprise a répondu
Jeg har havde haft tandpine i længere tid, pga. en knækket tand, men har tandlægeskræk ud over det sædvanlige! Jeg oplevede en helt vild hensynsfuld tandlæge og tandplejer, som fik mig til at... Voir plus
L'entreprise a répondu
Min egen tandlæge havde ferielukket, da jeg stod i en akut situation grundet en knækket tand. Klinikken tog mig ind hurtigst muligt og jeg følte mig velkommen fra først møde. Tandlægen håndterede min... Voir plus
Dannebrogsgade 17, 9700, Brønderslev, Danemark
Demande des avis aux clients

Réponse de tandlægen.dk - Brønderslev
Hende jeg var inde ved gjorde det skide godt ☺️

Réponse de tandlægen.dk - Brønderslev
Som patient med tandlægeskræk føler jeg mig så godt taget imod og behandlet. Der bliver altid sat ekstra tid af til mine aftaler, og der bliver gjort meget ud af at jeg er OK og er med i hvad der skal ske og hvorfor. Har jeg behov for pause er det også helt ok, og arbejdet bliver udført meget nænsomt.

Réponse de tandlægen.dk - Brønderslev
Som altid har jeg haft en god oplevelse og behandling. Rikke har jeg haft igennem et stykke tid og jeg er tryg og tilfreds med hendes arbejde. Jeg har haft kræft og har desværre en del senfølger efter strålebehandling. Rikkes eftersyn og pleje har altid været i top.

Réponse de tandlægen.dk - Brønderslev
Vagtlægen kunne ikke hjælpe med smerter i kæben og henviste mig til at tage kontakt til min tandlæge. Han holder ferie, men jeg havde brug for akut behandling pga. store smerter i kæben.
Heldigvis havde Tandlægen.dk i Brønderslev mulighed for at give mig en tid ca. 3 timer efter første samtale.
De fik hurtigt diagnosticeret problemet og efter en hurtig og smertefri behandling, kunne jeg tage glad hjem.
Tak til et omsorgsfuldt personale og god behandling.

Réponse de tandlægen.dk - Brønderslev
Meget god service. God gennemgang af tænderne og der var mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Réponse de tandlægen.dk - Brønderslev
Det er altså underligt og sidde og rose en tur ved tandlægen. Men de er simpelthen så ordentlige i det de gør. De er stolte af deres fag. Og det kan man jo mærke. De er rolige og søde til at forklare og give gode råd. Jeg kan virkelig kun anbefale dem. Jeg har haft stor tandlæge skræk. Men ikke hos jer.

Réponse de tandlægen.dk - Brønderslev
Havde tid hos Betina - virkelig venlig, rar og omhyggelig, der føler man sig i trygge hænder 😉

Réponse de tandlægen.dk - Brønderslev
Grundig undersøgelse med efterfølgende behandling.

Réponse de tandlægen.dk - Brønderslev
I skriver jeres kunder i Brønderslev giver jer gode anmeldelser, det gør jeres kunder fra Nørresundby så sandelig også. Fik i dag ordet et par tænder i øvre venstre side ved Majbritt super professionel og så sød, det samme med hendes assistent

Réponse de tandlægen.dk - Brønderslev
Jeg bliver taget godt i mod. Får en god og dygtig behandling. Bliver oplyst om hvad der sker.

Réponse de tandlægen.dk - Brønderslev
Flinke og behagelige ansatte,man godt kan holde lidt sjov med❤️❤️⛱️🇩🇰