Jeg blev videre sendt af tidl. tandlæge, grundet operation i fuld narkose. Har valgt efterfølgende at blive hos Tandlægen.dk - Greve, da jeg syntes behandlingen og servicen er i top. Jeg har intet... Voir plus

L'entreprise a répondu
Jeg har lige skiftet tandlæge til tandlægen.dk i Greve og efter et par år+ uden tandeftersyn mv. - var jeg lidt spændt på den første oplevelse. Spændingen blev omsat til en fin oplevelse lige fra m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk sted...de snyder aldrig...bruger ikke ultralyd hvis ikke kan lide det..rimelig priser..(dog er bedøvelse ret dyrt i forhold til flere andre steder ,jeg har været ..men krone er noget billig... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg var i børnetandplejens ferie nødt til at opsøge tandlægen.dk for at få kigget på min 5-åriges søn fortænder, som han havde slået. Vi fik en super behandling allerede fra telefonsamtalen, hvor vi f... Voir plus
Håndværkerbyen 57C, 2670, Greve, Danemark
Demande des avis aux clients
Jeg kommer hos Filiz nu efter min sidste tandplejer og tandlæge Anja ikke er der mere, og det er bestemt ikke et dårligt bytte. Hun er utrolig sød og imødekommende . Jeg er altid blevet godt behandlet og har fået gode informationer om hvad der foregår . Det er også en fornøjelse at komme ind i receptionen ( jeg kommer altid om fredagen kl. 12.30) og blive mødt af en sød og smilende sekretær som er god for en lille hygge snak .
Det er dejligt, for jeg er en af dem med noget tandlægeskræk grundet virkelig dårlige skoletandlæger, så man kommer ind til en god stemning .
Jeg har efterhånden kommet på klinikken i en 8-9 år, og har ingen planer om at skifte klinik .

Meget behageligt personale.
Og de overholder altid den indkaldte tid, man bliver indkaldt til.

Réponse de tandlægen.dk - Greve
Jeg har brugt tandlæge .dk i årevis og har altid fået en super behandling og hvad vigtigt er ! Det kvalitet sødt personale og en personlig tandlæge!

Réponse de tandlægen.dk - Greve
Meget dygtig og omhyggelig tandlæge.
Jeg følte mig i trygge omgivelser under hele rodspids behandlingen.

Føler mig som altid tryg hos Carsten og har gjort det i snart 27 år

Réponse de tandlægen.dk - Greve
den bedste behandling, både tandmæssigt og personligt. Kan kun anbefale Carsten Urbild og resten af personalet

Réponse de tandlægen.dk - Greve
I used to have very negative experiences with dental treatments, but everything changed after I visited this clinic. From my very first appointment, I felt a huge difference. After being treated by Atieh Zahmatkesh, one of the dentists here, my entire view of going to the dentist improved.And of course the rest of the staff are very professional and excellent.
I’ve returned to this clinic several times for different treatments, and every visit has been consistently excellent. Atieh is incredibly professional, skilled, and caring. She creates a calm and comfortable atmosphere, even during more complex procedures, which made a big difference for me.
My experience here has been truly positive and reassuring. I can wholeheartedly recommend this clinic, especially Atieh Zahmatkesh, who is without a doubt one of their outstanding dentists.

Réponse de tandlægen.dk - Greve
Meget fin og hurtig behandling og yderst kompetent tandlæge Karsten og personale. Meget tilfreds.

Réponse de tandlægen.dk - Greve
Blev taget rigtig godt imod. Fik virkelig kompetent vejledning og behandling. En behagelig klinik med god atmosfære og de sødeste og mest imødekommende medarbejdere

Réponse de tandlægen.dk - Greve
Min datter blev taget godt imod af tandlæge Anders og han var meget omhyggelig og min datter var tryg i hans behandling. Kan stærkt anbefales

Réponse de tandlægen.dk - Greve
Får information om hvad der sker under hele forløbet.
Meget beroligende.
Jeg er meget glad og tilfreds..

Rolig og omhyggelig behandling
god forklaring på hvilke ting der fortages og hvad man kan gøre selv

Réponse de tandlægen.dk - Greve
Får kun lov at møde en tandlæge hvis tandplejer vurderer der er noget der skal ordnes, eller noget der er knækket. Tandplejer jagter parodontose til hun finder noget. Er aldrig gået derfra uden at blive skældt ud.

Réponse de tandlægen.dk - Greve
Er bare så tilfreds. Carsten Urbild er en fantastisk og dygtig tandlæge.Altid smilende og venlig, en fornøjelse at komme til tandlæge.
Kan varmt anbefales. 5 stjerner herfra

Réponse de tandlægen.dk - Greve
Jeg er virkelig glad for den hjælp jeg får i deres klinik i Håndværkerbyen.
De er flinke og gode til at hjælpe mig som skræmt af at gå til tandlægen.
Kæmpe anbefaling fra min side!