Første gang som patient og var derfor lidt undrende over jeg ikke havde fået tid hos tandlægen. Men hold da op, sikke en oplevelse jeg fik. 110% professionalisme må man sige. Alt blev gennemgået (ty... Voir plus

L'entreprise a répondu
Jeg havde ikke været til tandlæge i ca 20 år, jeg har en autisme og adhd og har derfor nogle udfordringer med at få børstet tænder og sensoriske problematikker. Jeg oplevede at blive taget SUPER seri... Voir plus
L'entreprise a répondu
En meget positiv oplevelse Havde et akut problem efter at have knækket en tand. Der blev hurtigt og smidigt fundet en ledig tid, hvor resterne af tanden blev fjernet, sammen med en del betændelse d... Voir plus
L'entreprise a répondu
De var så søde at tage mig ind ved akut behov, da min egen tandlæge havde sommerferie. God behandling i både reception og inde hos tandlægen. Kan klart anbefale dem til andre.
Søndergade 23, 4653, Karise, Danemark
Demande des avis aux clients
Kan varmt anbefale Hamed som tandlæge. Altid professionel og imødekommende, med stor fleksibilitet og god til at forklare, hvad der bliver lavet under behandlingen. Man føler sig tryg og i gode hænder hver gang.

😊altid god og venlig miljø og venlig betjening. Mvh Hanne Larsen

Hameed ,
Rigtig dygtig kompetent tandlæge, grundig og gav sig god tid til at forklare , spørge ind og få mig til at falde til ro pga tandlægeskræk .

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Rigtig god tandlæge 🦷 tar god imod en og man er teg ved omgivelserne

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Fin og hurtig behandling af en tabt plombe

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Hamed er en meget kompetent og dygtig tandplejer. Han er altid venlig og smilende. Han yder altid den bedste service og lytter altid efter ens behov. Hamed kan klart anbefales.

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Har tandlægeskræk… men personalet er så proff, søde, dygtige samt kunne berolige mig så jeg kunne være i det…

En meget positiv oplevelse
Havde et akut problem efter at have knækket en tand. Der blev hurtigt og smidigt fundet en ledig tid, hvor resterne af tanden blev fjernet, sammen med en del betændelse der var opstået, Behandlingen var hurtig, smertefri og med megen omsorg fra Inge og hendes glimrende assistent.
Blev den følgende dag kontaktet af klinikken der ville sikre sig at alt var OK - hvilket det absolut var.
Den varmeste anbefaling herfra.

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Altid venlig og rar atmosfære. Tryg på trods af tandlægeskræk.

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Der er altid en venlig, imødekommende og rar atmosfære, når jeg kommer eller ringer👍
Hamed er et empatisk, meget kompetent, nærværende og autentisk menneske.
Den tryghed og hans nærvær det giver mig, er simpelthen fantastisk.
Har aldrig mødt andet end professionelle ansatte.
Klar stor anbefaling 👍

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Kan kun anbefales! Havde flækket en tand bagerst, blev taget ud og syet. Fantastisk sted

Høj faglighed.
Venlighed, ro, imødekommenhed, hjemlig atmosfære

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Tandlægen Hamed er yderst dygtig han er yderst kompetent og ved hvad han laver. Jeg kan varmt anbefale ham.

Réponse de tandlægen.dk - Karise
En meget fornøjelige oplevelse, at få lavet et hul, hvor kombinationen af kompetencer og god energi gjorde forskellen.
Tak for det👍✌️

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Som altid en sublim behandling ved Marlene Rasmussen, kan kun bidrage med de bedste anbefalinger igen-igen.