Første gang som patient og var derfor lidt undrende over jeg ikke havde fået tid hos tandlægen. Men hold da op, sikke en oplevelse jeg fik. 110% professionalisme må man sige. Alt blev gennemgået (ty... Voir plus

L'entreprise a répondu
Jeg havde ikke været til tandlæge i ca 20 år, jeg har en autisme og adhd og har derfor nogle udfordringer med at få børstet tænder og sensoriske problematikker. Jeg oplevede at blive taget SUPER seri... Voir plus
L'entreprise a répondu
En meget positiv oplevelse Havde et akut problem efter at have knækket en tand. Der blev hurtigt og smidigt fundet en ledig tid, hvor resterne af tanden blev fjernet, sammen med en del betændelse d... Voir plus
L'entreprise a répondu
De var så søde at tage mig ind ved akut behov, da min egen tandlæge havde sommerferie. God behandling i både reception og inde hos tandlægen. Kan klart anbefale dem til andre.
Søndergade 23, 4653, Karise, Danemark
Demande des avis aux clients
Alt en god og professionel behandling hos Claus og Hames

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Jeg er kommet på klinikken siden 1958, bortset fra den periode hvor jeg aftjente min værnepligt. Så jeg må vel betegnes som en trofast kunde.

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Altid venligt personale. God behandling og får hurtigt den hjælp der er brug for
Anbefaling herfra

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Nem og hurtig tidsbestilling.
Meget professionel tandtekniker.

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Det er altid en positiv oplevelse at besøge klinikken - kommer altid ind til aftalt tid, alt foregår i en venlig og imødekommende atmosfære, så har kun godt at sige efter de første 5 år i Karise ☀️

I mindst 25-30 år har tandlægerne i Karise sørget godt for mine tænder 👍
Og selv om det er dyrt at gå til tandlægen, så har jeg hver gang følt mig tryg og sikker..
Om det bare har været tandeftersyn eller reparationer og påsætning af en krone eller hvad som helst 🙏🏼😎
Og hvis jeg har haft brug for en “akuttid”, er jeg kommet til med det samme
Så - thumps up…!!! 🫵👍👍👍

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Omsorgsfuld, nærværende, lytter til patienten. Har aldrig været så afslappet og dette kun for jeres måde at være på.

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Man får af vide hvad der skal ske og hvad der sker og man kan snakke om det der skal laves og alle er glade og i møde kommende og de er gode til deres arbejde

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Det er et fantastisk tandlægehus, en kæmpe anbefaling fra min side 🙏

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Venlig og imødekommende tandlæge som havde sat sig ind i mine journaler, inden jeg kom (jeg var ny patient)
Han var god til at lytte og stillede uddybende spørgsmål.
Undersøgelsen og behandlingen blev udført professionelt og i en god atmosfære.
Meget tilfreds med dagens oplevelse på tandklinikken🙂

Réponse de tandlægen.dk - Karise
Virkelig imødekommende personale og en super grundig og meget dygtig tandlæge. Jeg følte mig meget tryg og virkelig godt behandlet. Vil helt sikkert anbefale tandlæge Jacob Høxbroe til andre.