Banner for tandlægen.dk - Ringe

tandlægen.dk - Ringe Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Jernbanegade 14, 5750 Ringe, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

På trods af den proces jeg skulle igennem hos tandlægen, blev det gjort på tryggeste og hurtigste vis. Klart mine bedste anbefalinger til en god tandlæge Mikkel samt hans kolleger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtige tandlæger! Jeg har lidt af "tandlægeskræk" i mange år. Men hos jer blive tingene forklaret, der er tid til spørgsmål og en beroligende bemærkning. Jeg er ikke længere bange når jeg sætter... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sød informativ tandplejer, rolig med god tid til at forklare og til undersøgelsen. Følte mig tryg. Og jeg er ikke særlig glad for tandlæge besøg. Bliver altid lidt nervøs. Tak for at skabe en rolig og... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Man bliver taget professionelt imod i klinikken, lige fra ankomst til plejer og tandlæge. Dejligt at få oprigtig interesse for ens tænder, og ikke mindst bliver efterladt med en følelse af at det der... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

3 325 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke passer at det koster 455kr for…

Kan ikke passer at det koster 455kr for at ringe og få en tid , her kommer jeg ikke mere

11 mars 2024
Avis spontané

Kære Leif,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, hvis din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Det er naturligvis gratis at ringe til vores klinik. Modtager man derimod en behandling, vil denne være forbundet med en omkostning.

God dag.

God information under behandlingen

God information under behandlingen. Mit første besøg. Jeg kommer gerne igen!

26 février 2024

Kære Vibeke,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dit første besøg i klinikken fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

tandlægen.dk RInge

Noté 5 sur 5 étoiles

De giver sig tid til en så man er tryg…

De giver sig tid til en så man er tryg når der bliver arbejdet med ens tænder. Varme og venlighed og tålmodighed. Kan anbefales.

22 février 2024
Avis spontané

Kære Helle,

Tak for din fine anmeldelse og anbefaling af vores klinik. Det glæder os at høre, at du føler dig tryg i klinikken samt, føler dig modtaget med venlighed og tålmodighed.

Rigtig god weekend.

Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse og imødekommende…

God oplevelse og imødekommende personale fra reception til tandlæge

13 février 2024

Kære Jan,

Tak for din fine anmeldelse. Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse i vores klinik, hvor du blev modtaget af et imødekommende personale.

Noté 4 sur 5 étoiles

Meget venligt personale

Meget venligt personale, dygtig, grundig og tillidsvækkende tandtekniker June

12 février 2024

Kære Annemette,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på dine rosende ord til vores personale.

Super

Super behandling

7 février 2024

Kære Lone,

Tak for din fine anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Meget tilfreds

Altid venligt personale man møder og megen grundighed ved undersøgelser😁

6 février 2024

Kære Martin,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at læse, at du er meget tilfreds med dit besøg i klinikken.

God behandling

Kom ind til tiden, fik lavet alt på een gang, følte de tog sig tid, var grundige og vejledere. 😊

5 février 2024

Kære Annette,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du følte dig godt behandlet.

Noté 5 sur 5 étoiles

En rigtig god oplevelse for en tandlægeforskrækket

Jeg skulle bruge en tandlæge med kort varsel, da min tidligere tandlæge ikke havde tid. En hurtig søgning på nærmeste, og jeg fandt tandlægen.dk meget tæt på hjem.
Jeg blev “desværre” nødt til at få en krone på, men det gik nemt og smertefrit. Jeg har tandlægeskræk, sikkert ikke mere efter denne oplevelse 😉 og de lyttede til mit ønske om musik i ørerne, når der skulle bores. Første tandlægetid 20 minutter varighed en torsdag, kronen klar mandag, færdig på et kvarter ca. Meget nemt og problemfrit.
Jeg kan varmt anbefale Pernille Lærkholm-Jensen i Ringe for en professionel og menneskelig behandling af både mig og tand.
Rigtig fornuftige priser oven i købet!

Kære Jakob,

Tak for din flotte anmeldelse og anbefaling af vores tandlæge. Det glæder os at høre, at du havde en rigtig god oplevelse i vores klinik. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

5 stars well deserved

My dentist is Ditte Michelsen and she (and her assistant) are so kind and competent ! I have always been scared to go to the dentist but not anymore as they do their best to make me feel comfortable! Thank you for such a great job and care ✨️

Hi,

Thank you for your five star review. We appreciate your kind words and positive feedback.

Have a nice day.

Best regards

Altid venlig og god behandling

Altid venlig og god behandling
Her får man ikke tandlægeskræk ☺️

Kære Lene,

Mange tak for din anmeldelse. Det er skønt at høre, at du altid får en venlig og god behandling i vores klinik.

Alt bare OK nemlig!

Alt bare OK nemlig

10 janvier 2024

Kære Niels,

Tak for din anmeldelse og de fem flotte stjerner.

Dygtige tandlæger i Ringe

De er dygtige både professionelt og fagligt.

9 janvier 2024

Kære Nina Lykke,

Tak for din flotte anmeldelse og rosende ord.

Kære Britta,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du havde en femstjernet oplevelse hos vores søde og dygtige tandplejer.

Kære Michelle,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vores venlige personale fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en super god service

Det var en super god service, de var søde og betænksomme, og bliver fremover min tandlæge 😃

13 décembre 2023

Kære Lone,

Tak for din anmeldelse og rosende ord. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse i klinikken med os.

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen i klinikken igen.

Noté 4 sur 5 étoiles

God behandling

23 novembre 2023

Kære Tina,

Mange tak for din anmeldelse.

De var dygtige

21 novembre 2023

Kære Jan,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at dit besøg fortjener at få fem stjerner på Trustpilot.

Tandlæge

De er så søde og gode til deres arbejde

21 novembre 2023

Kære Anders,

Tak for din fine anmeldelse. Vi er sætter stor pris på dine rosende ord og fem flotte stjerner.

Go og hurtig

Go og hurtig, behageligt møde og smil

8 novembre 2023

Kære Marlene,

Tak for din anmeldelse og rosende ord.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus