Banner for tandlægen.dk - Ringe

tandlægen.dk - Ringe Avis

TrustScore 4.5 sur 5

Jernbanegade 14, 5750 Ringe, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

På trods af den proces jeg skulle igennem hos tandlægen, blev det gjort på tryggeste og hurtigste vis. Klart mine bedste anbefalinger til en god tandlæge Mikkel samt hans kolleger.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtige tandlæger! Jeg har lidt af "tandlægeskræk" i mange år. Men hos jer blive tingene forklaret, der er tid til spørgsmål og en beroligende bemærkning. Jeg er ikke længere bange når jeg sætter... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sød informativ tandplejer, rolig med god tid til at forklare og til undersøgelsen. Følte mig tryg. Og jeg er ikke særlig glad for tandlæge besøg. Bliver altid lidt nervøs. Tak for at skabe en rolig og... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

3 312 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Søde tandlæger og gode til deres arbejde

Søde tandlæger og gode til deres arbejde

30 juin 2025

Kære Thomas,

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores personale. Vi bestræber os altid på at give den bedste oplevelse.

Glad og imødekommende personale

Glad og imødekommende personale. Alt i alt en god oplevelse.

21 juin 2025

Kære Jonas,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med et imødekommende personale.

Kære Anne-Grethe,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på din anerkendelse af vores faglighed – det motiverer os i det daglige arbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er en dygtig tandlæge jeg har så…

Det er en dygtig tandlæge jeg har så det er en god oplevelse jeg havde

13 juin 2025

Kære Jonna,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med vores tandlæge.

Noté 5 sur 5 étoiles

Præcis og venlig behandler/personale.

Præcis og venlig behandler/personale.

12 juin 2025

Kære John,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget, at du fremhæver både præcision og venlighed – det er netop værdier, vi vægter højt i vores daglige arbejde.

God behandling.

God behandling.

10 juin 2025

Kære Hanne,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har oplevet god behandling hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hader at komme til tandlægen men et…

Hader at komme til tandlægen men et must og det er faktisk ikke så slemt.
Sød tandplejer og kompetent tandlæge.

27 mai 2025

Kære Ketty,

Tusind tak for din ærlige og positive anmeldelse.

Tak for de pæne ord om både tandplejer og tandlæge. Vi sætter stor pris på det, og ser frem til at tage godt imod dig igen.

Mange hilsner,

Personlig

Personlig, nærværende, opmærksom.

26 mai 2025

Kære Ruth,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det glæder os, at du har oplevet behandlingen som personlig, nærværende og opmærksom. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på klinikken.

Mange hilsner,

Hurtigt og effektivt .

Hurtigt og effektivt .

20 mai 2025

Kære Ulla,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du fremhæver effektiviteten i dit besøg hos os.

Noté 4 sur 5 étoiles

Får altid god behandling.

Får altid god behandling.
Lyttende personale både til positiv og negativ kritik.

19 mai 2025

Kære Mariane,

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget, at du oplever både god behandling og et personale, der lytter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Verdens bedste tandplejer Karina…

Verdens bedste tandplejer Karina Schrøder!!
Har haft dem i 20-25 år og får mine varmeste anbefalinger.

13 mai 2025

Kære Lonnie,

Tak for din varme anbefaling og de mange års tillid. Det glæder os virkelig, at du fortsat er så tilfreds.

Noté 5 sur 5 étoiles

Anja er meget grundig og rigtig sød.

Anja er meget grundig og rigtig sød.

6 mai 2025

Kære Karsten,

Mange tak for din tilbagemelding. Vi sætter stor pris på dine ord om vores personale – det er vigtigt for os, at vores patienter føler sig godt behandlet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Grundig tjek af alle tænder

Grundig tjek af alle tænder og tandkød

30 avril 2025

Kære Anja,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever grundighed og omhu ved dine besøg.

Kære Lone,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du har mødt venlighed og imødekommenhed hos os – det er noget, vi vægter højt i mødet med vores patienter.

Der bliver lyttet og dygtig behandling

Der bliver lyttet og dygtig behandling

22 avril 2025

Kære Steen Ole,

Tak for din tilbagemelding. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig lyttet til og godt behandlet – det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle vores patienter.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service. Grundig undersøgelse og forklaring.

15 avril 2025

Kære Claus,

Tak for din tilbagemelding. Det glæder os, at du har oplevet både grundig undersøgelse og tydelig kommunikation.

👍👍👍👍👍👍👍👍👍

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

11 avril 2025

Kære Ole,

Tusind tak for din anmeldelse og de mange tommelfingre. Vi sætter stor pris på din opbakning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Man bliver taget professionelt imod i…

Man bliver taget professionelt imod i klinikken, lige fra ankomst til plejer og tandlæge. Dejligt at få oprigtig interesse for ens tænder, og ikke mindst bliver efterladt med en følelse af at det der bliver lavet, gøres med respekt for ønsker og tænder.
Varm anbefaling.

7 avril 2025

Kære Sanne Marie,

Mange tak for din fine anbefaling. Det betyder meget for os, at du føler dig set og hørt under dine besøg. Vi gør en stor indsats for at sikre, at vores patienter føler sig trygge og respekterede.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus