Banner for tandlægen.dk - Struer​

tandlægen.dk - Struer​ Avis

TrustScore 5 sur 5

Bredgade 65B, 7600 Struer​, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget tryg og god oplevelse. Venligt personale, god tandlæge og tandtekniker der er søde til at forklare ting undervejs og checke ind.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har endnu engang haft en rigtig god oplevelse hos Tandlægen.dk - Struer. Jeg bliver altid mødt med ro, professionalisme og et smil, og behandlingen foregår så trygt, at jeg ikke har brug for bed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ny patient hos Marianne, men sikke en positiv oplevelse ! , havde helt glemt min tandlægeskræk. 5 stjerner herfra , super godt tilfreds.

Noté 4 sur 5 étoiles

Har fået tandlæge hos tandlægen.dk i Struer efter, at min forhenværende tandlæge er gået på pension, syntes jeg har fået en god behandling hos tandlægen.dk, men måske lidt dyrere end min forhenværende... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

3 081 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er rart og trygt at komme hos…

Det er rart og trygt at komme hos Marianne.

28 décembre 2022

Réponse de tandlægen.dk - Struer​

Hej Rikke. Tak for dine 5 flotte stjerner til vores klinik. Det er dejligt for os at vide, at det er rart og trygt at komme hos Marianne. Vi vil lade dine ros gå videre til hende.

Tilfrrdshed

Venlig og god betjening

13 décembre 2022

Réponse de tandlægen.dk - Struer​

Hej Erik. Tak for dine 5 flotte stjerner til os i Struer for venlig og god betjening. Vi er kun glade for, at vi gør dig tilfreds, når du besøger vores klinik.

Noté 1 sur 5 étoiles

De lever ikke op til forventningerne

De lever ikke op til forventningerne

Har fundet en ny tandlæge

6 décembre 2022

Réponse de tandlægen.dk - Struer​

Kære Claus. Vi er kede af, at vi ikke kunne levere det du søger. Vi er kun galde på dine vegne, at du har fundet en ny tandlæge som passer bedre til dig og dine behov. Vi ønsker dig en god jul, når du kommer så langt.

Réponse de tandlægen.dk - Struer​

Hej Finn. Tak for dine 5 flotte stjerner til os i Struer. Dejligt at du oplever en god samtale og får fin behandling, når du kommer her i klinikken. Det er vi glade for at du oplever, fordi vi mener at alle skal have mulighed for at kunne komme til tandbehandling og blive behandlet venligt og professionelt. Ses snart igen Finn.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig handling

Præcis diagnose og handling

25 novembre 2022

Kære Poul,

Tak for din fine anmeldelse. Det gør os glade at høre, at du oplevede at der blev handlet hurtigt og der blev stillet en præcis diagnose. Vi går op i, at vores patienter har sunde tænder, som holder gennem hele livet, og det er derfor godt, at du kom forbi klinikken, så vi kunne hjælpe dig med at passe på dine tænder.

Rigtig god dag.

Mange hilsner
tandlægen.dk Struer

Kære Carole,

Tak for din fine anmeldelse. Vores ønske er, at vores patienter altid er 100 procent tilfredse, når de forlader klinikken. Vi er derfor glade for at høre, at du fik en god og hurtig service, da du kom til din behandling, og at din oplevelse fortjener hele fem stjerner.

Vi ser frem til igen, at kunne byde dig velkommen i vores klinik.

Rigtig god dag.

Mange hilsner
tandlægen.dk Struer

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik en rigtige god modtagelse

Fik en rigtige god modtagelse. Og sagde jeg havde skræk for tandlæge.
Her efter blev jeg spurgt undervejs om jeg var okay osv
Så det var en god oplevelse for mig

8 novembre 2022

Kære Pernille.
Tak for dine 5 flotte stjerner og for at dele din oplevelse. Det at have tandlægeskræk døjer mange desværre med og helt uden grund. Det er muligt i dag at afhjælpe selv svær nervøsitet og angst for at komme til behandling. I tandlægen.dk uddanner vi vores medarbejdere løbende og vi er parate til at modtage og sørge for rolige og informative behandlingsforløb, hvor vi tænker patient før behandling. Fordi et af vores overordnede mål er, at alle skal have mulighed for at passe godt på deres tænder, så de kan beholdes hele livet igennem. Dejligt det var en god oplevelse Pernille - vi glæder os allerede til du kommer igen.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus