Tandeftersyn og rens hos Mette er altid en god oplevelse. Hun respekterer mit ønske om “gammeldags” rens (ikke ultralyd), og minder mig tålmodigt hver gang om at skift til el-tandbørste vil være et go... Voir plus

L'entreprise a répondu
Jeg er for nylig skiftet til Tandlægerne.dk i Vejle, og jeg er virkelig glad for mit valg. 😊 I torsdags fik jeg lavet et hul i en tand, og jeg fik en rigtig god behandling fra start til slut.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super tandlæge, Jesper og Mette er de sødeste og rareste person i hele blokken. Super personale og altid i godt humør. 6-7 stjerner herfra.
Fik fjernet en tand for første gang. Var lidt nervøs. Jeg oplevede verdens bedste behandling både inden - hvor min vante tandlæge Marc også kom og tjekkede til mig - inden jeg skulle opereres af dygti... Voir plus
Roms Hule 8, 5., 7100, Vejle, Danemark
Demande des avis aux clients
Ny kunde efter at have læst anmeldelser på trustpilot, og jeg er ikke skuffet. Jeg blev taget godt og professionelt imod og oplevede en kompetent og imødekommende behandling. Jeg har allerede anbefalet dem til min familie. Topkarakter herfra.

Réponse de tandlægen.dk - Vejle
Altid god og konstruktiv service
Får altid forklaring på hvad der skal ske og laves
Utrolig søde og smilende personale
Min varmeste anbefaling

Réponse de tandlægen.dk - Vejle
Hvor er Sangita. I får fem store tænder af mig. Jeg elsker jer. Kan jeg komme med til julefrokost... Hej herfra.

Réponse de tandlægen.dk - Vejle
Behagelige og imødekommende personaler. Altid et rart sted at komme og dygtige tandlæger.

Réponse de tandlægen.dk - Vejle
Det er altid en god oplevelse at besøge klinikken, uanset hvad man skal have lavet. Et rart sted, dygtige tandlæger og venligt personale😊

Réponse de tandlægen.dk - Vejle
Der er ro og det foregår i den tempo som jeg kan klare.

Réponse de tandlægen.dk - Vejle
Dejligt at komme til en kompetent tandlæge og klinikassistent.
1. Gang jeg var det og det føltes så fint. Jeg er tryg ved at skulle fortsætte der.

Réponse de tandlægen.dk - Vejle
Du mødes af venlig personale ved ankomst og får en yderst professionel behandling af klinikassistent og tandlægen.
Det er en klinik, som har dejlige lyse lokaler og der er gjort meget ud af, at man som patient føler sig tryg og kan finde ro til behandlingen.
Klinikken har top moderne udstyr.

Réponse de tandlægen.dk - Vejle
Dygtig tandlæge, der har tid til sine patienter, og kommer med gode råd til, hvordan man passer på sine tænder.

Réponse de tandlægen.dk - Vejle
God og venlig og omsorgsfuld behandling
Rimelige priser

Réponse de tandlægen.dk - Vejle
De er altid søde og venlige når man træder ind af døren,og Jesper er en kanon dygtig tandlæge 🤗

Réponse de tandlægen.dk - Vejle
Fik en grundig gennemgang af hvad der kunne være problemet man føler virkelig sig virkelig velkommen.

Réponse de tandlægen.dk - Vejle
Modtager altid en professionel behandling, i et behageligt miljø 😊👍.