TandreguleringKBH Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale TandreguleringKBH hos Wang. Wang er en fantastisk tandlæge, altid meget lyttende, professionel og utrolig dygtig til sit arbejde. Samtidig er han utrolig sød og omsorgsfuld, h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har kun været til en enkelt konsultation hos Wang, men oplevelsen fortjener alligevel fem stjerner. Wang er nysgerrig, enormt behagelig og - virker det til - rigtig dygtig, og jeg følte mig med de... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har været klient i denne klinik i 1 år og 4 måneder, og det har været en deroute præget af svigt, arrogance og manglende faglighed. Her er de vigtigste punkter, du bør vide, før... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en gratis konsultation, som var den bedste gratis behandling jeg har fået nogensinde. Den bedste tandlæge, som fandt årsagen til min skæve overgane. Ingen andre tandlæger fandt det før ham, W... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Dentiste

Écrit par l'entreprise

Hos TandreguleringKBH specialiserer vi os udelukkende i tandregulering af børn og voksne, hvor faglighed, personlighed og klar kommunikation danner rammerne om et godt samarbejde med et godt resultat for alle.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik en gratis konsultation

Jeg fik en gratis konsultation, som var den bedste gratis behandling jeg har fået nogensinde. Den bedste tandlæge, som fandt årsagen til min skæve overgane. Ingen andre tandlæger fandt det før ham, Wang.
Kæmpe tak herfra. Han var meget ærlig - fortalte både fordele og ulemper ved den behandling han ville tilbyde.

23 décembre 2021

Kære Merve

Tusind tak for de flotte ord. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god gratis konsultation med Wang. Hvis du har nogle yderligere spørgsmål, eller hvis der er andet, som vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os på klinikken.

Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

De varmeste anbefalinger!

Jeg kan kun anbefale TandreguleringKBH, der har formået at give mig de flotteste tænder :-) Jeg har både haft en ganebøjle og fast bøjle - og er blevet SÅ glad for mit resultat. Wang er utrolig kompetent, imødekommende og resultatorienteriet. Generelt er det tydeligt, at klinikken vil gøre sit ypperste for, at man får det bedste resultat og går hjem med et smil. Derudover skal der lyde et kæmpe tak til Christina Rose, der har fulgt hele mit forløb og været min faste behandler. Jeg har været i de bedste hænder og vil næsten savne mine månedlige besøg :-) TAK for en god oplevelse og for at give mig tryghed!

5 octobre 2021

Kære Hisar

Du skal have tusind tak for de flotte ord og din varme anbefaling. Det er fantastisk at høre, at du har haft et godt behandlingsforløb med både Wang og Christina. Du har klaret behandlingen rigtig flot, og vi er meget stolte over resultatet. Vi kommer bestemt også til at savne dig på klinikken, og du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi, hvis der er noget, vi kan gøre for dig.

Vi vil ønske dig rigtig glædelig jul og godt nytår - vi ses i det nye år!

Rart og professionelt personale

Jeg kan give mine varmeste anbefalinger til TandreguleringKBH. Mit problem er blevet taget med alvor. Man kan tydeligt mærke, at de stræber efter at give deres patienter, den bedste mulige oplevelse samt behandling. Et rart og professionelt personale. Kan klart anbefales

9 juin 2021

Kære Alaudin

Tusind tak for de flotte ord og din anbefaling. Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse. Hvis der er andet, vi kan gøre for dig, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte klinikken.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

De allerbedste anbefalinger herfra

Min søn får rettet tænder hos TandreguleringKBH, og vi er meget begejstrede for stedet. Både tandlæge Wang, og de øvrige ansatte i klinikken er både professionelle, dygtige, søde og ekstremt hjælpsomme. De vil bare altid gerne lige gøre det ekstra. Det er en rar stemning, og man kan mærke der er styr på det.

25 mai 2021

Kære Mette

Tusind tak for de flotte ord! Vi er utrolig glade for, at I har haft en god og rar oplevelse med både Wang og resten af personalet.

Vi ønsker jer en rigtig god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Gevaldigt tilfreds med Slutresultat! Astronomisk Glad!

Overvældende tilfreds med arbejdet Dr. Wang og Christina har lavet på mine tænder!
Største anbefaling herfra!!
Før havde jeg svært ved at smile begrund af voldsom store mellemrum på over og under tandsæt.
Det nu 4 måneder siden mit behandlingsforløb hos Dr. Wang og hans superdygtige klinikassistenter Christina.
Nu er det svært ikke at smile til folk jeg møder i hverdagen.
Hilsner fra en kolossal Glad kunde ❤️❤️❤️

5 mai 2021

Kære Adam

Tusind tak for de meget flotte ord og den store anbefaling! Vi er lykkelige over, at du nu ikke kan stoppe med at smile og har været tilfreds med både Dr. Wang og klinikassistent Christina.

Vi ønsker dig alt det bedste og en rigtig god dag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Er så taknemmelig for Wang og hans…

Er så taknemmelig for Wang og hans team. Efter fejlbehandling (tandregulering) hos anden tandlæge, sendte min egen tandlæge mig over til Wang. Jeg var så ked af det, men Wang beroligede mig straks.

Udover at få pengene + erstatning tilbage fra den første regulering, fik jeg den mest profesionelle og varmeste behandling jeg kunne forestille mig.

Følte mig tryg og rolig hele vejen igennem behandlingen, og har nu fået et perfekt og smukt smil:)

Og begge klinikassistenter Sarah og Christina har været ligeså fantastiske😍

Kan slet ikke udtrykke hvor taknemmelig jeg er.

Sandra Mouritzen

26 août 2020

Kære Sandra

Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, at du har følt dig tryg og rolig igennem forløbet, og at du er tilfreds med resultatet - det er utrolig vigtigt for os. Vi ønsker dig alt det bedste fremover, og hvis der er noget vi kan hjælpe med, er du selvfølgelig altid velkommen på klinikken.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus