En vellykket safaritur handler ikke kun om at se The Big Five – det handler om den samlede oplevelse, som bliver skabt og gennemført af jeres rejsebureau. Min familie (6 personer) og jeg hav... Voir plus
En helt fantastisk rejse til Tanzania og Zanzibar. Det har været en rejse fyldt med fantastiske oplevelser, smuk og storslået natur, spændende møder med mennesker og ikke mindst nogle utrolig dygt... Voir plus
Fantastisk safaritur og en super venlig, god og dygtig safariguide, Obed - Ham giver vi 10 ud af 10⭐️ Vi har set masser af dyr, inklusiv the big 5. Vi boede i luksustelte og forskellig... Voir plus
Fantastisk og personlig service fra start til slut. Tanzania Tours skræddersyede vores Safari-rejse perfekt til vores behov og var klar med hurtige justeringer og gode råd, hver gang vi ønskede det. V... Voir plus
À propos de TANZANIA TOURS
Écrit par l'entreprise
Private rejser Din rejse bliver skræddersyet til dine ønsker, så du får den allerbedste oplevelse. Alle deres rejser er private ture, hvor du får din egen guide og egen safari-bil. De laver et udførligt dag-til-dag program, særligt til dig, og giver gode råd og vejledning til du er hjemme igen. TANZANIA TOURS giver en god personlig kontakt, og du får altid et hurtigt og konkret svar.
Kildebakken 21, 8680, Ry, Danemark
- info@tanzaniatours.dk
- tanzaniatours.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Interessant og opplevingsrik tur
Alt i alt ein veldig fin tur; Interessant og opplevings-rik. Høgdepunktet for oss på safarien var i Ngorogoro-krateret. Me hadde ein trygg og hyggeleg sjåfør/guide. Fine lodgar, og nokre av dei kunne me tenkt oss og hatt 2 netter på og mindre bilkøyring. Zanzibar var flott, men kontrastfull, i nær kontakt med det lokale miljøet. God oppfylging frå Tanzania Tours.
Fantastisk oplevelse
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 stjerner
Vi har haft en fantastisk rejse arrangeret af Tanzania Tours
Allerede fra bestillingen fik vi super god vejledning, og hele turen var planlagt ned til mindste detalje.
På safarien boede vi på flotte lodges tæt på nationalparkerne, og vores chauffør/guide Josef var både dygtig, hjælpsom og utrolig behagelig. En oplevelse for livet, at se alle de vilde dyr, som vi kom meget tæt på.
Efterfølgende nød vi et ophold på The Z2 Hotel på Zanzibar – et fint hotel med god beliggenhed og lækre restauranter.
Alt fungerede perfekt, og vi følte os i trygge hænder hele vejen.
Tanzania Tours får vores bedste anbefaling!
Meget velorganiseret safari og…
Meget velorganiseret safari og snorkeltur.
Vi havde selv planer om, hvor vi ville hen og Tanzania tours var meget hjælpsomme med at opfylde vores ønsker. En rigtig fin dialog.
Kan absolut anbefales.
Fantastisk naturoplevelse - samtidig god komfort på alle overnatningssteder planlægning af rejse hvor alle…
God planlægning af rejse hvor alle vores ønsker blev opfyldt
Utroligt godt forløb af selve rejsen med en super guide Ben -
Fantastisk natur oplevelse på vores første tur til Afrika
EN FANTASTISK OPLEVELSE
FREMRAGENDE OPLEVELSE hvor 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ faktisk ikke er nok! Lige fra første samtale med Tanzania Tours, hvor Gordon kom med gode input til indholdet af rejsen, til planlægningen og udførelsen. ALT spillede max og alle vores forventninger blev mere end indfriet. Vi så alle de dyr vi kunne drømme om, hvilket vores fantastiske guide Abu sørgede for. Vi boede de mest skønne steder på forskellige lodge hver dag, hvilket var en kæmpe oplevelse. Vi var 4 voksne afsted på 14 dages safari og sluttede af på Zanzibar, hvilket var helt perfekt for os. TAK for en kanon tur og oplevelse. TAK til Gordon for en fantastisk planlægning og guidning.
De bedste anbefalinger herfra.
Fremragende oplevelse med Tanzania…
Fremragende oplevelse med Tanzania Tours.
Vi er netop kommet hjem efer 14 dage på safarai og på Zanzibar. Alt fungerede 100%. I forbindelse med rejseplanlægningen var Gordon fra Tanzania Tours god til at give råd og vejledning. På selve turen var alt som det skulle være og ikke mindst havde vi en helt fantastisk guide med på safari.
Vi anbefaler klart Tanzania Tours
Uforglemmelig og meget velorganiseret safarirejse.
Vi er lige vendt hjem efter en safari i Tanzania kombineret med en afslapningsferie på Zanzibar og kan varmt anbefale Tanzania Tours som rejsearrangør.
Lars fra Tanzania Tours sammensatte en meget spændende tur for os gennem Tarangire, Serengeti og Ngorongoro, og vores fantastiske lokale guide og chauffør Fadhili havde en enestående næse for at finde alle de vilde dyr og give os de bedste fotomuligheder.
Lars og hans kolleger var yderst hjælpsomme og informative under hele forløbet og reagerede altid hurtigt på vores henvendelser og spørgsmål, så vi følte os i trygge hænder.
Det kræver god tid, hvis man ønsker at se alle 3 parker ordentligt, og har man 5 dage eller mindre, anbefaler vi at koncentrere sig om to af dem - enten Tarangire og Ngorongoro eller Serengeti og Ngorongoro.
Summa summarum kan vi give Tanzania Tours vores varmeste anbefalinger. Tak til Lars og hans kolleger for en uforglemmelig oplevelse!
A fantastic magical journey!
Tanzania Tours was an excellent choice for our safari! Lea put together an amazing itinerary for us and was very quick to answer any questions we had. We actually had a bit of a crush on our safari guide (lol)! He was very professional, knowledgeable and kind. His expertise made our safari even more amazing.
Pongwe beach hotel was a relaxing, enjoyable
place to wind down after our safari.
5 herlige dager på Pongwe Beach hotel Zanzibar
Vi har hatt 5 herlige dager på Pongwe Beach hotel på Zanzibar. En liten oase av et hotel, med nydelig mat og estetikk både i mat og interiør. Hyggelige sjåfører, som fraktet oss trygt både til og fra flyplassen. God service hele veien fra Tanzaniatours. Anbefales!
Magisk drømmereise🌟
Turen vår var rett og slett MAGISK! Fra første kontakt til vi kom hjem, var alt profesjonelt, trygt og utrolig godt organisert av Camilla.
Guiden vår på safarien var kunnskapsrik, morsom og oppriktig optatt av naturen og dyrene. Vi så alle dyrene vi hadde drømt om - det føltes som å være midt i et naturprogram!
Overnattingsstedene var fantastiske - komfortable, rene og nydelig mat. Hver dag var et nytt eventyr, men likevel føltes alt avslappet og godt tilrettelagt.
Avslutningen på Zanzibar satte prikken over i´en. The Zanzibari er et utrolig flott sted, fantastisk personale og utrolig bra mat.
Takk for en uforglemmelig reise - dette var virkelig en drøm som gik i oppfyllelse🌍❤️
En helt igennem fantastisk arrangør
Hvad skal jeg sige. Der mangler stjerner i bedømmelsen til at rose Tanzania tours. En fantastisk ferie igennem en helt fantastiske dygtig arrangør. Alt klappede perfekt, vores guide Edward var super venlig, dygtig og meget opmærksom på vores ønsker og behov. Han kender parkerne som sin egen baglomme og fandt nogle helt fantastiske safarioplevelser frem til os. Lennie på det danske kontor hjalp med al hans erfaring og store viden om Tanzania. Selv da indenrigsflyet til Zanzibar blev flyttet på afgangstid og lufthavn var han der for os og hjalp os igennem. Vi har kun rosende ord til Tanzania Tours og deres safari guide
Safari reise med Tanzania Tours
Tilbake i Norge fra en helt fantastisk reise med Tanzania Tours.
Perfekt planlegging, oppfølging og service hele veien av Camilla.
Safari med guiden James som har en utrolig kunnskap om landet, naturen og alle dyr, små som store.
En stor takk for en utrolig reise.
Hilsen Lill og Per
Safarioplevelse efteråret 2025
Netop hjemme igen efter en fantastisk oplevelse i Tanzania. Fra den spæde tanke til den endelige udformning af vores rejse havde vi stor nytte af Tanzania Tours (Gordon), som var gode at sparre med. Det endelige program passede hele vejen igennem. Vores forhåndsforventninger til turen blev til fulde opfyldt.
Fremragende!! Og lidt til.
Fremragende!!! Vi var to afsted og fik en af de bedste oplevelser, jeg/vi har haft inden for safari igennem årene. Inden beslutning og køb oplevede vi en meget personlig og ekstremt venlig dialog, der ledte os til en supergod beslutning. 3 nætter i Lake Manze Camp og 5 nætter i Mdonya Camp, hhv Nyerere og Ruaha, begge Tanzania. Indhegning erstattet af Masai 'krigere', skønne telte, dejlig mad mest baseret på grøntsager og dejlige mennesker, der gjorde alt for, at vi skulle føle os velkomne og opleve så meget som muligt. Hele rejsen var arrangeret af Tanzania Tours. Alt fungerede perfekt og som aftalt. Og så gjorde det bestmt ikke noget, at vi var de eneste danskere til stede. Vi anbefaler Tanzania Tours som en begavet og indfølende tour operatør! Smil fra Bodil og Erik
Tur for meg og min sønn på 10 år
Fantastisk bra service før, under og etter turen av Camilla. Alt fra A til Å gikk som smurt vi var 5 dager i Arusha med landsby besøk og 3 dager med Safari i Tarangire og Nguruguru. Sjåføren vår var helt fantastisk. Merket fort at han ønsket at jeg og min sønn skulle ha en best mulig opplevelse noe han lykkes med. Vi hadde flere helt fantastisk øyeblikk som bl.a var å bli hentet tidligere en avtalt fordi det var en flikk løver som hadde lagt ned en sebra og spiste rett ved veien, geopard med to små som gikk rundt bilen i 30 min, så alle "big5" pluss en masse annet. Avsluttet med 6 fine dager på Zanzibar. Anbefaler dette selskapet om dere vil ha en trygg, god og fantastisk opplevelse for livet.
Rejsen var magisk
Vi er lige kommet retur efter den mest fantastiske rejse med Tanzania tours. Vi var på 5 dages safari, 2,5 dag på Zanzibar og en dag i en landsby / skole. Lige fra vi bad om tilbud på rejsen har det været professionelt og meget serviceminded. Vi fik lavet et program som vi ønskede det og blev guidet under hele processen. Vores kontaktperson Lennie ringede os op inden afrejse for afklaring af de sidste spørgsmål, vi måtte have og herefter blev programmet gennemgået. Vi har kunnet læne os tilbage og bare nyde det hele mens vi var afsted. Alt var fuldstændig planlagt.
Vi fik en guidet tour rundt i en landsby. En ung sej pige viste os rundt og var en fantastisk fortæller. Derefter så vi skolen
Vi havde en fantastisk Safari guide, der gav os de mest fantastiske oplevelser med dyrene og naturen og gjorde sit ypperste for at give os en særlig oplevelse. En gammel ræv i faget der kendte alle knebene til gode foto shoots og oplevelser og en sjov fortæller. Alt personale på hotellerne og lodges var utrolig søde, smilende og hjælpsomme
Turen sluttede på Zanzibar med afslapning og luksus og fejring af fødselsdag. Her var hotellet virkelig også fantastisk.
Vi kan virkelig varmt anbefale Tanzania Tours.
Rejsen var magisk 😀
3 generationer på safari
Vi ville genopleve en tur til Tanzania/Zanzibar, som vi havde med vores børn tilbage i 1993.
Hos Tanzania Tour fik vi en gennemført professionel behandling og turen blev planlagt og gennemført med børn, svigerbørn og børnebørn, så alle fra 5 til 80 år fik "en på opleveren".
En særlig tak til vore 2 guider, som udførte deres job til perfektionisme.
FREMRAGENDE oplevelse med Tanzania…
FREMRAGENDE oplevelse med Tanzania Tours planlægning af vores Kilimanjarobestigning og rejsen i det hele taget - tak Lars. Alle detaljer var der 100% styr på. God sparring undervejs både herhjemme, men så sandelig også med kontoret og medarbejderne i Arusha. Jeg rejste med min store søn og vores guides og crewet var intet mindre end det perfekt DREAMTEAM. Uden dem ingen fuldkommen oplevelse, den fik vi til fulde. Vi tog ingen højdesygemedicin til gengæld tog vi Lemoshoruten med sikker og professionel hjælp fra vores dreamteam nåede vi summit - og hvilken finale☀️🙏🏻den allerbedste medicin. TAK til Nestory og Goodluck for en oplevelse for livet. Tak til vores helt særlige Crew, som gjorde oplevelsen eventyrlig. Jeg bærer oplevelsen dybt i hjertekulen resten af livet. TAK!
Fantastisk rejse
Fantastisk service. Lars fra Tanzania tours forstod vores behov og fik planlagt en helt uforglemmelig rejse til os.
En kombination af at sove ude i luksusteltene blandt de vilde dyr samt lækre hoteller. En sød og dygtig driver der tog os med rundt i de forskellige nationalparker og sikrede at vi fik set så mange dyr og også BIG 5.
Zanzibar var magisk ovenpå en dejlig safari.
Kan varmt anbefale Tanzania Tours hvis man overvejer safari.
Bedste anbefalinger herfra
En super god tur – alt gik lige efter planen + alt det ekstra. God service alle steder hvor vi overnattede.
Vildt at overnatte i teltene og høre de vilde dyr.
Safariguiden Richard var rigtig dygtig, vidste alt om dyrene og hvor de gemte sig.
God safaribil, med vand, kikkert, køleskab og opladningsmuligheder.
Tjek-arkene med The Big Five osv var sjove at have med og blev flittigt brugt.
Bedste anbefalinger herfra til at bruge Tanzania Tours.