En vellykket safaritur handler ikke kun om at se The Big Five – det handler om den samlede oplevelse, som bliver skabt og gennemført af jeres rejsebureau. Min familie (6 personer) og jeg hav... Voir plus
En helt fantastisk rejse til Tanzania og Zanzibar. Det har været en rejse fyldt med fantastiske oplevelser, smuk og storslået natur, spændende møder med mennesker og ikke mindst nogle utrolig dygt... Voir plus
Fantastisk safaritur og en super venlig, god og dygtig safariguide, Obed - Ham giver vi 10 ud af 10⭐️ Vi har set masser af dyr, inklusiv the big 5. Vi boede i luksustelte og forskellig... Voir plus
Fantastisk og personlig service fra start til slut. Tanzania Tours skræddersyede vores Safari-rejse perfekt til vores behov og var klar med hurtige justeringer og gode råd, hver gang vi ønskede det. V... Voir plus
À propos de TANZANIA TOURS
Écrit par l'entreprise
Private rejser Din rejse bliver skræddersyet til dine ønsker, så du får den allerbedste oplevelse. Alle deres rejser er private ture, hvor du får din egen guide og egen safari-bil. De laver et udførligt dag-til-dag program, særligt til dig, og giver gode råd og vejledning til du er hjemme igen. TANZANIA TOURS giver en god personlig kontakt, og du får altid et hurtigt og konkret svar.
Kildebakken 21, 8680, Ry, Danemark
- info@tanzaniatours.dk
- tanzaniatours.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Tusen takk for oppfølging av Lea fra Tanzania Tours
Tusen takk for oppfølging av Lea fra Tanzania Tours. Vi var en familie på 6 stk som reiste nesten 3 uker til Tanzania, Safari i Serengeti, MAchame ruten opp Kilimanjaro på 6 dager og 3 netter på Zanzibar. Alt var eksepsjonelt bra! Fly i rute, sjåfører på plass i god tid, fantastisk flink Safari guide, både som sjåfør og han kunne alle navn og alt om alle dyr og fugler i hele Tanzania - fantastisk. Skikkelig god mat på Safari og veldig fin Pure Tented Camp i Srengetti. Imponert over hvor rent det var på alle toaletter på safari-turen.
Veldig dyktig crew opp Kilimanjaro som sikret oss de beste plassene på alle campene:-), og alle kom opp på toppen!!! Hadde ikke fått med meg at de lagde varmt vann for vask hver dag, så hadde jeg visst det hadde jeg tatt med en klut/håndkle. De ordnet imidlertid et par kluter til oss. Visste heller ikke vi skulle ha med en ekstra duffel bag som de bar opp for oss mellom hver camp med utstyr vi ikke trengte den dagen. Dette ordet de også "free of charge". Utrolig med 3 retters frokost (morgenmad) og middag hver dag på fjellet. Absolutt å anbefale eget toalett slik vi hadde bestilt - nesten alle gruppene hadde det!
Spiste middag første dag i Arusha hos Kahn´s BBQ - anbefales!
Alle lodgene var i god stand og meget god service alle steder.
Z-Hotel på Zanzibar var utmerket. Likte takterrassen bedre enn Sexy Fish, omtrent samme mat men noe mer uformell stemning. Anbefaler Crepes med banan, is og rom likør flambert til dessert - tror det er den beste dessert jeg noen gang har spist.
Tror ikke vi kunne ønsket oss en bedre og mer positiv opplevelse. Tanzania Tours anbefales på det varmeste. Tusen takk for hjelpen!
14 dage i Paradis
Tusind tak til Tanzania Tours og Lars, som har givet os mere end value for money ifm. vores 14 dages badeferie på Zanzibar. Rigtig godt tilrettelagt program på 3 forskellige hoteller. Alle steder modtaget og serviceret af rigtig flinke personaler. Rene og pæne hoteller, fine værelser med flotte udsigter, dejlig mad, og hjælpsomme chauffører. Zanzibar må være det tætteste man kommer paradis!
Kh. Lotte og Henrik, Middelfart
13. dages fantastisk safaritur
Tusinde, tusinde TAK til Gordon for det fantastiske program, du lavede til os. Din viden og kendskab til landet, gav os vores bedste ferie nogensinde.
Vi har været vilde med det hele - Tanzanias fantastiske natur, menneskerne og at opleve dyrene, hvor de lever.
Der var dage med afslapning før og efter safarien. En vandretur, et skole- og landsbybesøg.
Safarien i Tarangire,Ngorongoro krateret og Serengeti gav os de helt store naturoplevelser.
Fantastisk ballontur. Vi har overnattet de skønneste steder, og overalt er vi blevet mødt af
glade og meget imødekommende mennesker.
Tusinde, tusinde TAK til Moses vores guide. Hans store viden om landet, befolkningen og dyrene samt hans dejlige humør, nød vi hver dag. Han gjorde vores tur til noget særligt.
Gordon og Tanzania Tours vil vi give vores allerbedste og varmeste anbefalinger.
Fantastisk ferie
Vi er kommet hjem efter en fantastik rejse til Tanzania arrangeret af Tanzania Tours
Tanzania Tours var altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål. Og de havde sammensat en ferie, som levede fuldt ud op til vores forventninger og meget mere til.
Super fine hoteller, og en skøn guide med masser af viden og godt humør.
Perfekt tur, perfekt arrangeret, skøn natur og dyreliv
Vi, 6 stk., har været på den skønneste safaritur til Tanzania, specifikt Tanrangire, Serengeti og Ngorongoro. Alt var perfekt arrangeret af Tanzania Tours, alle løfter blev til fulde indfriet, vi boede de skønneste steder, alle meget forskellige, og alt forløb godt. Man kan virkelig mærke at Tanzania Tours er eksperter i ture til Tanzania, og kender landet indgående. Vores guide, Raphael, er en levende encyclopedi, hans kendskab til landet, naturen, dyrelivet og evne til at spotte dyr, er utrolig imponerende, og så er han som person utrolig behagelig at være i selskab med. Kan kun give Tanzania Tours mine allerbedste og uforbeholdne anbefalinger, og vil til enhver tid bruge dem igen for ture til Tanzania.
Fantastisk tur og supert opplegg
Vi er en familie på fem med tre unge voksne, Det var viktig for oss med steder, spesielt på Zanzibar, der det var litt liv for dem. Tanzania Tours forsto med en gang hva vi var ute etter og vi fikk et godt tilpasset opplegg, gode råd og informasjon i forkant av reisen. Vi hadde en helt fantastisk reise og er superfornøyde med hele turen. Safari der vi fikk oppleve 3 parker, hver med sine særegenheter var helt perfekt. Vi bare elsket å stå i bilen, speide etter dyr og nyte natur/landskap. Vår sjåfør Abdul var en kunnskapsrik og veldig behagelig person.
Alle lodgene var kjempefine. Maten og lunsjene supre. Teltlogdgen med den flotte utsikten var favoritten til min sønn. Det var jo helt fantastisk å bare sitte der og se utover. Så elefanter bade og bøfler går over elven, pluss mye mer. Pure tented camp er blant mine favoritter. Skikkelig «out of Afrika».
Og ja, vi fikk sett mange dyr. Gjengen med sjiraffer var helt spesielt. Jeg talte over 40 stk og vi fulgte dem i hele 2 km. Vi fikk også et møte med det som må ha vært borti 100 elefanter i Tarangire. Helt vilt, og masse sebraer selvfølgelig. Fikk sett nesehorn (med kikkert)i Ngorongoro, leopard, gepard, serval, løver, hyener og masse annet. Helt topp.
Zanzibar var også helt herlig og vi bare elsket hotellet. Kunne godt blitt lenger og reiser veldig gjerne tilbake dit.
Tanzania Tours sørget også for at min mann, som dessverre var forsinket fra en annen flyplass, ble hentet på flyplassen og kjørt til lodgen vi var på. Meget god service.
Tusen takk til Tanzania Tours og Lea for at vi fikk oppleve dette.
Dream trip to Tanzania
My husband and I had the pleasure of using Tanzania Tours to organize our dream trip to Tanzania in July 2024, and we are very happy with the experience. From the moment we reached out to them, Lennie, our dedicated travel agent, was incredibly helpful, providing us with valuable advice and helping us tailor the trip to suit our specific needs and preferences.
Our journey started in Zanzibar, where we stayed at the beautiful and cozy Pongwe Hotel that was everything we had hoped for—relaxing, comfortable, and perfectly located. After soaking in the island's charm, we headed to the mainland for a safari that turned out to be a truly unforgettable adventure.
A special thanks to Lennie for taking care of us during the entire planning process. We highly recommend Tanzania Tours to anyone looking to explore this beautiful part of the world!
12-tal
Fantastisk og veltilrettelagt rejse for forældrepar med tre voksne børn indeholdende safari på fastlandet og efterfølgende afslapning på Zanzibar og kulturelle oplevelser i smeltediglen Stone Town.
Vil særligt fremhæve driver Raphaels dybe indsigt i dyrelivet, men også den tanzaniske kultur samt rejsens balance mellem natur, kultur og afslapning. Vi er ovenud tilfredse.
Familieferie på Zanzibar
Vi er en familie på 4 som akkurat kommet hjem etter to fantastiske uker på Zanzibar. Tusen takk til Camilla og Tanzania Tours som sørget for et flott program, fantastiske hotellerog logistikk - og ikke minst fikk vi veldige gode råd og tips i forkant av reisen. Vi bodde 4 ulike steder - Paje, Nungwi, Pongwe og Stonetown - fantastiske steder alle 4 med ulik atmosfære som gjorde at vi opplevde å få 4 ferier i en:-)
Tusen takk til Camilla og Tanzania Tours som bidra til at vi fikk en fantastisk familieferie på Zanzibar:-)
Det var en forrygende tour
Det var en forrygende tour. Alt levede op til vores forventninger. Hele vejen igennem professionelle folk og super opfølgning. Vores kvindelige guide Grace Ayo var formidabel og god til at finde dyrerne så vi fik set alt hvad der er værd at se på vores safari.
Dejlig afslapning på Zanzibar bagefter. Stonetown er et must også.
Virkelig tilfreds kunde
Vi var afsted en familie på 2 voksne og tvillinger på 7 år. Super rådgivning ift. ønsker og økonomi inden bestilling, virkelig god informationspakke før turen, turen forløb lige efter planen, guiden var fantastisk, overnatning var fuldstændig som forventet og beskrevet. Har virkelig ikke andet end rosende ord om vores oplevelse med Tanzania Tours. Stor anbefaling herfra.
Fantastisk oplevelse
Vi havde en fantastisk ferie og oplevelse i Tanzania igennem Tanzania Tours. Top professionel, alt fungerede efter planen, og veltilrettelagt program. Vi havde en fantastisk guide og chauffør på safarituren. Kan kun anbefale Tanzania Tours hvis man vil til Tanzania.
Top professionel
Professionel, seriøs og detaljeret rådgivning og tilrettelægning er alfa og omega når man, som os, skal på familiens hidtil største rejseoplevelse, en safaritur i Afrika. Vi oplevede det ægte Afrika og fik skræddersyet en tur med guider og hoteller der passede perfekt til os. Efter at have været på rejsen, har vi virkelig fået bekræftet at Tanzania Tours lokale kendskab og forankring med dygtige og seriøse guider, der vedligeholder deres udstyr og biler, er virkelig vigtig. Tusind tak for en helt fantastisk tur. Alt gik efter planen og vi var tilmed heldige at se alle de dyr vi kunne drømme om, og endda lidt til.
Fantastisk og veltilrettelagt
Vi har haft en helt fantastisk og veltilrettelagt tur med Tanzania Tours. Undervejs fik vi de bedste guider, der gjorde alt for at give os de bedste oplevelser. Særlig stor tak til Gido, som var vores safariguide i seks dage. Også en stor tak til Lennie, som ud over at have sammensat et fantastisk program også tjekkede op på os via telefon både før og efter turen. Vi vil helt klart vælge Tanzania Tours igen!
Supert
En meget fin opplevelse med safari i 3 nasjonalparker og 1 ukes strandluksus på Zanzibar. Vi ble utrolig godt ivaretatt alle steg på veien, og kommer hjem med minner for livet.
Fantastisk tur
Fantastisk tur, tilpasset præcist efter vores ønsker, ikke kun fra Tanzanian tours i DK, men lige så meget fra lokalt Good Earth Tours. Vi havde et par spontane ideer og ønsker undervejs, som Good Earth Tour indfriede ukompliceret og fleksibelt: Fx. har vi besøgt det lokale Food market i Arusha ( som eneste "Muzungu" ;) og fik lov til at tage en masse billeder af mennesker og dyr, fordi vi vi var med en lokal guide), vi har besøgt Olduwaj Gorge Museum ( på vej til Serengeti) hvor præhistoriske menneske fund og udgravningsstederne kan ses ( indgangs billetten er noget dyrt ( 36 Dollar/person) men for os var det oplevelsen klart værd, vi besøgte Tanzanite - Museum ( Manyara) med en gratis, kort introduktionstur i Tanzania´s ædelsten, mine-arbejde - noget turistisk, men alligevel imponerende -og en god afbrydelse på vejen tilbage fra Ngorogoro til Arusha.
Udflugt til Ildiakin ( lokal bysamfund og primary school) gjorde stort indtryk på os og vi lærte meget om kultur, religion, politik, natur fra vores lokal guide som viste os rundt åbenhjertet og uden at vi kom til at føle os "at være pinligt gloende, turistisk akavet". En rigtig god oplevelse.
Vi nyd også Zanzibar: Dog hvis man har snorklet før i det røde hav eller ved Emiraterne, så er snorkelturen til Mnemba Island ( arrangeret lokalt) lidt skuffende: området er lille, flotte fisk men få koraller og en masse turister som plasker samtidigt i vandet.
Alt i alt en fantastisk rejse til Tanzania -vi ville helt klart huske det resten af livet.
Fantastisk rejse med Tanzaniatours
Jeg har nu rejst for tredje gang med Tanzaniatours. Alle tre gange har Jakob fra Tanzaniatours strikket et program sammen, som passede lige præcis til mine ønsker. Han er god til at komme med ideer, når man, som jeg, gerne vil ud på en tur, der afviger fra “standardturene”. Jeg kan kun på det varmeste anbefale at rejse med Tanzaniatours, hvis man værdsætter kvalitet, tryghed, information og personlig service.
Fantastisk opplevelse
Akkurat tilbake fra en fantastisk reise arrangert av Tanzaniatours. 4 dager Safari i Tarangire og Ngorongoro-krateret. Der hadde vi en fantastisk trygg sjåfør og guide ved navn Richard Peter. Han hadde en fantastisk lun og fin personlighet som passet vår familie svært godt. I tillegg var han svært kunnskapsrik om alle dyr og alt som hadde med safarien og gjøre. Richard var definitivt med og gjøre safarien til en uforglemmelig opplevelse. Etter safarien deo vi videre til Zanzibar og hadde 10 solfylte dager der. Tanzaniatours valgte trygge og flotte hoteller for oss og vi har ingen problemer med og anbefale de til andre. Håkon, elin og Iben
Responsive and thorough on quotes
Very responsive and thorough when requesting quotes for Tanzania and Zanzibar.
Paradisøya Zanzibar
Akkurat kommet hjem fra paradisøya Zanzibar etter to fantastiske uker. Tusen takk til Tanzania Tours som sørget for et flott program, fine hoteller, all transport - og ikke minst meget god info i forkant av reisen som gjorde alt enklere når vi først ankom paradiset. Vi hadde en uke på Paje-stranden, en uke helt nord på øya og flott avslutning med to opplevelsesrike dager i Stone Town med dyktig guide fra Tanzania Tours. Vi vil tilbake til Zanzibar :)