Wij zijn heel erg fijn geholpen met tapijt voor onze trap naar de 1e verdieping door een jonge dame, en we dachten als het leggen nu ook nog eens zo goed gaat. Nou dit is zeker overtroffen en jullie e... Voir plus

L'entreprise a répondu
Uitgebreid assortiment, dus genoeg vloerbedekking/zeil/e.d. om uit te kiezen. Het bestelproces in de winkel verliep soepel en snel. De aanbetaling die gevraagd werd was reëel. Fijn dat het bedrijf z... Voir plus
L'entreprise a répondu
Enorm fijn advies van betrokken medewerkers hebben mij goed geholpen om te komen tot de juiste keuze van duorolgordijn.Hele vriendelijke bejegening en vakwerk bij alle stappen, zowel in de winkel als... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meedenkend winkelpersoneel, erg behulpzaam, humor en tijd nemen voor de klant. (filiaal Arnhem). De uitvoering met name door medewerker Roy erg zorgvuldig, kwaliteit leverend. Deze medewerker nooit... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Heerlenstraat 55, 6845 AE, Arnhem, Gelderland, Pays-Bas

Demande des avis aux clients
In de winkel prettig geholpen en deskundig advies gekregen. Bezorging was goed goed geregeld door zeer vriendelijke bezorgers.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
In de winkel: goede voorlichting, vriendelijk en betrouwbaar.
Leggen trap: eerst bekleding verwijderd, daarna heel keurig gelegd. Netjes opgeruimd en erg vriendelijk.
Kan ik een ieder aanbevelen.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Hadden al vroeg besteld maar mochten levering nog uitstellen tot na een verbouwing, daarna na 1 telefoontje afspraak voor levering gemaakt en dat liep feilloos.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Prima ontvangst en keuze in de winkel. Na de opmeting ter plaatse is de persoon onduidelijk over de ondervloer wat we moeten doen. We hebben de oude vloer eruit gehaald en er zitten nog lijmresten op de betonvloer. In onze orderbevestiging staat nu 'ondervloer risico klant'!!
Tapijtcentrum legt wel erg snel de risico's bij de afnemer. We hadden van de persoon die komt nameten meer professionaliteit verwacht wat wel en niet kan met de ondervloer. Mijn advies is opmerking ondervloer klant, niet te accepteren. Je mag van Tapijtcentrum verwachten dat ze advies geven en garantie nakomen. Zij zijn de experts. Na onze klacht heeft Tapijtcentrum opnieuw een check gedaan op de ondervloer en hebben we een nieuwe orderbevestiging ontvangen zonder melding 'ondervloer risico klant'.
Voor de rest is de levering prima gegaan en ligt het nieuwe tapijt er netjes in.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Goede service en vriendelijke medewerkers. Niet goedkoop, maar wel volgens afspraak.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Vloer werd eerst geëgaliseerd toen is de vloer erop geplakt. Het resultaat is superstrak en mooi

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
In de winkel wordt goed mee gedacht en geadviseerd. De levering was op tijd en netjes uitgevoerd. Prima communicatie.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Op afgesproken dag zijn de gordijnen keurig opgehangen , fijn personeel zowel in de winkel als de inmeter en de mensen die het opgehangen hebben ...thanks erg blij mee

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Heel goed advies in het filiaal in Arnhem-Zuid. De verkoopster nam uitgebreid de tijd om samen materiaal en kleur te vergelijken, advies was een toevoeging op hetgeen je zelf ook kunt zien. Grote nette zaak ook.
Meten en montage aan huis verliep snel, schoon en netjes.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Tapijtcentrum Nederland hielp mij heel fijn door expertis, service planning en flexibiliteit met elkaar te verenigen. Zij stelden mij in staat om vanuit de andere kant van het land een vloer te realiseren in mijn Haags appartement. Dit in de beperkte mogelijkheden en tijd die ik had om steeds bij het proces aanwezig te zijn. Dit stak af tegen een aantal andere aanbieders van vloeren waarbij ik mij vnl moest voegen naar de planning van de verkoper/ legger.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
de 1e indruk toen we binnen kwamen. Niet gelijk in je nek zitten maar rustig afwachten om dan te vragen of ze ons konden helpen. Zeer vriendelijke en ervaren verkoper die er de tijd voor nam om ons wegwijs te maken. Dus helemaal top. Wij kwamen voor een trap te bekleden en hebben dat aan hun overgelaten om te doen. Perfect gedaan door zeer ervaren personeel met een glimlach. Mochten wij nog eens wat nodig hebben gaan wij naar dit adres in Arnhem. Chapeau.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Tapijtcentrum Arnhem heeft ons goed geholpen en is alle afspraken prima nagekomen. Resultaat ook helemaal naar verwachting. Professioneel en kwaliteit. Zeker een bedrijf om aan te raden.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Liesbeth Bloemink heeft ons wederom uitstekend geholpen. Goede service, goed advies en eerlijke prijs.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Keurig op tijd. Aardige en kundige vakman. Zeer tevreden met het eindresultaat

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
We werden goed geholpen en geadviseerd. Aardige man.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Netjes gewerkt, al het afval meegenomen en duidelijke uitleg gegeven over de werking. monteur was keurig en heeft zich netjes voorgesteld.