Wij zijn heel erg fijn geholpen met tapijt voor onze trap naar de 1e verdieping door een jonge dame, en we dachten als het leggen nu ook nog eens zo goed gaat. Nou dit is zeker overtroffen en jullie e... Voir plus

L'entreprise a répondu
Uitgebreid assortiment, dus genoeg vloerbedekking/zeil/e.d. om uit te kiezen. Het bestelproces in de winkel verliep soepel en snel. De aanbetaling die gevraagd werd was reëel. Fijn dat het bedrijf z... Voir plus
L'entreprise a répondu
Enorm fijn advies van betrokken medewerkers hebben mij goed geholpen om te komen tot de juiste keuze van duorolgordijn.Hele vriendelijke bejegening en vakwerk bij alle stappen, zowel in de winkel als... Voir plus
L'entreprise a répondu
Meedenkend winkelpersoneel, erg behulpzaam, humor en tijd nemen voor de klant. (filiaal Arnhem). De uitvoering met name door medewerker Roy erg zorgvuldig, kwaliteit leverend. Deze medewerker nooit... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Heerlenstraat 55, 6845 AE, Arnhem, Gelderland, Pays-Bas

Demande des avis aux clients
We zijn, net zoals de vorige keer, erg goed geholpen! Vriendelijk personeel en ze denken met je mee. De service is ook top. Daarom zijn we weer terug gegaan. En dat zullen we de volgende keer weer doen!

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Keurig alle afspraken nagekomen, professioneel gelegd door erg vriendelijke medewerkers. Top! Aanrader!

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Fijn geholpen. Ik had geen idee wat ik aan raambekleding wilde in mijn woonkamer. Door het advies gekozen voor duette en een inbetween met een plooi waarvan ik het bestaan niet wist. Daarbij komt het op een luxe railroede te hangen. Ik kan niet wachten ben zo benieuwd naar het resultaat. Wordt vervolgd.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Vriendelijke en deskundige verkopers.
Mooie producten. Niet goedkoop maar wel kwaliteit!

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Vriendelijke ontvangst, goed advies snelle service en lekkere koffie :-)

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Goede service. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Duidelijke offerte en komen afspraken na. Ik ben heel tevreden.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
We werden fijn geholpen door de dames. We kunnen nu de klus goed afmaken

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Fijne service van de mensen in Arnhem. Een aantal haakjes van mijn gordijnen waren kapot en ik kon een handjevol meenemen. Super veel dank!

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Al jaren klant bij Tapijtcentrum, altijd vriendelijk en deskundig geholpen en het eindresultaat is keer op keer prachtig!

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Jammer dat de levering laat binnen is gekomen. De verdere service is prima. We worden goed geholpen bij het uitzoeken van raambedekking. De duette is tot onze tevredenheid goed opgehangen.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Wij hebben vorige week onze trap laten renoveren zijn heel erg tevreden met de uitvoering…..alle lof voor Ronald! Echt een vakman!!
Een man die zijn vak verstaat en meedenkt met de klant. Tapijtcentrum Arnhem mag blij zo iemand in dienst te hebben. Ronald nogmaals bedankt.
Groetjes Theo en Albertien

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Ben al jaren klant bij deze vestiging van Tapijtcentrum Nederland.
Jaren geleden uitermate plezierig en vakkundig geholpen door de heer Marc Vlug bij de keuze van de vloerbedekking. De uitvoering was ook goed.
Onlangs had ik advies nodig over een vlek/doffe plek in mijn vinylvloer. Weer uitstekend door hem en zijn collega te woord gestaan en ik ontving een flacon vloerwas als service.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Geen probleem met bestelling aanpassen voord de definitieve bestelling.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Onze trap is op kundige wijze gestoffeerd. Prettige verkoopster in de winkel in Arnhem. Redelijke prijs.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Goede kwaliteit tegen redelijke prijs, goede service!

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
ik vond het een prettige ervaring dat het leggen van de vloerbedekking wel met 3 maanden uitgesteld kon worden. Dat zij voor het leggen een duidelijke tijdsplanning gaven. Dat het vakkundige mensen waren die de vloer mooi strak en snel gelegd hebben.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Arnhem
Afspraken na gekomen. Super hard werkende medewerker die heel netjes heeft gewerkt en mee denkt. Hele goede ervaring