De informatie bij aanschaf van tapijt en laminaat was goed. Van een aantal zaken ogenschijnlijk van minder importantie bleek achteraf toch de informatie van belang te zijn( Onderhoud/ profielafwerkin... Voir plus

L'entreprise a répondu
Vandaag binnengelopen bij Tapijtcentrum Nederland in Ede. Aanvankelijk op zoek naar traprenovatie in de vorm van laminaat of pvc. Na enig doorvragen van de verkoper Arno Verschuren kwamen we uiteindel... Voir plus
L'entreprise a répondu
Wij waren eerst goed ontvangen in het showroom. De verkoper wist veel te vertellen en gaaf ons goed advies. Samen hebben wij een vloer gevonden die geschikt was voor onze wensen. Alles was besproken e... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Grotestraat 121, 6711 AK, Ede, Gelderland, Pays-Bas

Demande des avis aux clients
Vriendelijk personeel en goede service en keuze genoeg van vloeren in Ede een goede service en goede aanraden want daarom vloer te kopen

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
De informatie bij aanschaf van tapijt en laminaat was goed. Van een aantal zaken ogenschijnlijk van minder importantie bleek achteraf toch de informatie van belang te zijn( Onderhoud/ profielafwerking e.d.
De orderbevestigingen waren duidelijk opgesteld. Door wijziging van de order en factuur na meting van benodigde vloerdelen was de uiteindelijke factuur niet geheel duidelijk.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
TC Ede heeft bij ons de open trap gestoffeerd. Vanaf de ontvangst in de winkel tot aan de daadwerkelijke stoffering is alles professioneel geregeld. Goed contact over de inmeting, dag en tijdstip van stoffering.
En de trap? Zo mooi en strak gedaan. Dank aan de Arno en Dennis!👍🏼

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
Omdat de adviezen heel betrouwbaar zijn overgekomen

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
Er is helemaal niets gemonteerd. Dus wacht dan voordat jullie om een review vragen....bedankt voor jullie reactie. Een schriftelijke reactie op mijn review vind ik voldoende. In afwachting van de horren..vr gr

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
Arno was fantastic, incredibly helpful and sincere, he made it easy for us to pick out the perfect carpet, out of huge variety of styles and materials

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
Fantastische ondersteuning en denkt goed mee, ook in de prijs. Was heel tevreden

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
Ilse en Arno waren zeer behulpzaam bij de keuze van het mooie karpet dat we vandaag kochten. Dank voor jullie bijdrage. Het karpet is een sieraad bij onze zithoek met de juiste kleurencombinatie.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
Heel goed meegedacht wat beste optie zou zijn voor recreatie woning: materiaal en kleur. Waardevol!

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
Zaterdagochtend om 09.30 uur bij de winkel in Ede. Gaat pas om 10.00 uur open. De medewerker ziet me aan de deur staan “rammelen” en komt naar me toe en opent de deur. Is was er alleen maar voor een paar eenvoudige gordijn haakjes die nergens mee te krijgen zijn. Ik werd binnengelaten en na zoeken vond de medewerker 5 haakjes die ik zo mee mocht nemen.
Een zeer klantvriendelijke benadering.
Dus als ik nog eens gordijnen of vloerbedekking moet aanschaffen weet ik waar ik moet zijn.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
We hebben de winkel bezocht voor het uitkiezen van een vloerkleed. Goed geholpen door Ilse, uiteindelijk een carpet laten maken van vloerbedekking. Mochten monsters mee naar huis nemen om bij meubels te houden en bekijken.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
De medewerker nam alle tijd en zorgde voor een aangename totale bezoekerservaring.
Het advies was eerlijk, en was gericht op het belang van de klant.
Verder werd alle moeite gedaan alternatieven te tonen.
Geen enkel negatief aspect te bedenken.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
Fijn geholpen door Arno , in filiaal Ede.
Nam alle tijd en had er verstand van .

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
Vloerbedekking en 3 sets gordijnen besteld; tot nu toe erg tevreden en super geholpen door Arno van filiaal Ede. Ik ben niet van plan ieder jaar nieuwe gordijnen te bestellen maar ik kom zeker terug!

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
Wat een nette winkel. Wij hebben een prachtige pvc vloer gekocht. Erg professioneel geholpen en tips gekregen van Arno.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
Vandaag in Ede geweldig geholpen door Arno. Vlotte service, goed meegedacht over ons caravanproject en hoe dit met de vloer aan te pakken. Direct het vinyl mee kunnen nemen en nog goede tips gekregen hoe dit te snijden zelf. Klantvriendelijk, vlot, goede prijskwaliteitverhouding en mooie winkel!

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
Prettig gesprek geweest en we zijn goed geholpen door Arno. Kwam met diverse opties en adviezen waardoor wij redelijk snel helder kregen wat wij wilde en zijn dus goed geslaagd!

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Ede
Erg tevreden over deze winkel. Na het uitzoeken van onze raambekleding werd er een afspraak gemaakt voor het inmeten. Dit verliep heel keurig. Ook voor het ophangen later werden we gebeld door de planning en is in overleg een datum afgesproken. Monteur was er keurig op tijd en de lamellen zijn helemaal naar wens.