Zonder afspraak in 2 1/2 uur geweldig geholpen door Mike (en eigenlijk door het personeel van Tapijtcentrum Venlo) omdat: × we een bijzonder plezierig gesprek hadden; x de verkoper deskundig w... Voir plus

L'entreprise a répondu
De service was prima. Met thuisbezoek voor overleg. De afleveri g was ook heel goed. Vriendelijk in winkel en bij bezorgen.
L'entreprise a répondu
Super bedrijf! Ben bij het filiaal Venlo geweest werd gelijk aangesproken of ze konden helpen. Naar een afspraak te hebben gemaakt. Is alles goed verlopen bij mij thuis. Snel en netjes gedaan. Vriende... Voir plus
L'entreprise a répondu
De levering van de vloer en afwerking zijn goed gedaan, Enige min punt zijn de tijdstippen van komen meten, deze zijn veel te ruim gepland, je moet er de gehele dag voor thuis zijn, vind dat dit nie... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.
Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!
Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:
Nijmeegseweg 8A, 5916 PT, Venlo, Limburg, Pays-Bas

Demande des avis aux clients
IK ben zeer tevreden over het product wat ik heb gekocht tevreden over de verkoper in de winkel zeer prettig en tevreden over de levering en het leggen.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Precies geleverd wat we besteld hadden en overgordijnen keurig opgehangen

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Eerlijk advies, afspraken worden nagekomen, degene die de trap heeft bekleed was uiterst vakbekwaam, professioneel, eerlijk en open. Verder goede prijs-kwaliteit verhouding

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Veel te gehaast werk. Snel snel tapijt leggen en door naar de volgende klant. Kwaliteit kan veel beter. Afspraak gemaakt en ze komen na 3 weken terug om te herstellen. Ben benieuwd.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Venlo
In de winkel goed geholpen en geadviseerd. Binnen de afgesproken tijd geleverd en prima gemonteerd.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Venlo
We gingen kijken voor een karpet bij Tapijtcentrum Venlo. Werden zeer vriendelijk geholpen door Ivonne, niets was haar teveel. Goed advies en een eerlijke prijs. Dank je wel Ivonne en leidinggevende, voor de koninklijke klantvriendelijkheid.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Prettig en vakkundig geholpen door Rik.
Goed advies, niet opdringerig.
Vloer besteld.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Bij het leggen bleek de inmeting niet goed te zijn geweest. Of verkeerd ingemeten of verkeerd verwerkt.
Gevolg is dat ik een strook mis. Deze wordt 16 oktober gelegd

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Goede service en goed advies. De maten van onze gordijnen klopten en zijn keurig opgehangen

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Ligt er niet netjes in. Niet onder plint gelegd en muren beschadigd.

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Venlo
Behulpzaam personeel. Snelle reactie op mails. Prettig om mee samen te werken.