Bardzo sprawna obsluga. Bardzo dobre nowe auta. Przyziemskie warunki wyporzyczania . Super . Target robi robotę. Podpowiedz. Brak kosza na smieci w gdansku. Ciec potrafi zwrocic w niekulturalny s... Voir plus
Zawsze zetelni, zawsze na czas, odbiór z lotniska w 10 min, sakochod zawsze czysty i najważniejsze brak zbednych zabezpieczeń na karcie kredytowej . Polecam.
Nie ma się do czego przyczepić. Bardzo dobry kontakt z biurem. Samochód dostaliśmy czyściutki i w pełni sprawny. Panowie z parkingu również bardzo mili. Zdecydowanie polecam 🙂
To bardzo dobra wypożyczalnia,formalności bez problemu załatwiamy online. Z lotniska odbiera nas pracownik wydaje samochód po oddaniu również odwozi na samo lotnisko to bardzo wygodne.Ceny sa niskie a... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Miła i sympatyczna obsługa zawsze…
Miła i sympatyczna obsługa zawsze pomocna przy jakichkolwiek wątpliwościach odpowiadają szybko za co jestem ogromnie zadowolona z wynajmowania samochodów.
Wyporzyczenie auta było proste jak…
Wyporzyczenie auta było proste jak kupno hot-doga. Na lotnisku jeden telefon, kilka minut na stanowisku,transfer na parking (firmowy bus Parking Go )ok 10 min. Do ręki koperta z kluczykami ,umową i Jechać. Auto przygotowane 100 %. Miły kierowca,bardzo pozytywne doświadczenie. Wieczór po 22 ej.
Polecam. Przemek Rolski
Ocena na 5+ Pełen profesjonalizm
Ocena na 5+ ❣️Super obsługa, tanio, miło, szybko i bardzo profesjonalnie. Auto sprawne ,czyste. Polecam wszystkim gorąco !!!
Miłe zaskoczenie , świetna obsługa
To był mój pierwszy wynajem samochodu z wypożyczalni Target i jestem naprawdę bardzo zadowolona . Wszystko przebiegło bezproblemowo, od odbioru auta aż po jego użytkowanie. Samochód był czysty, zadbany i bardzo komfortowy w prowadzeniu.
Fakt, rezerwację robiłam z dużym wyprzedzeniem i zależało mi na konkretnym modelu auta, jednak ostatecznie nie dostałam dokładnie tego modelu, który wybrałam przy składaniu zamówienia. Szczerze mówiąc, od kilku lat korzystam z różnych wypożyczalni samochodów i jeszcze nigdy nie zdarzyło się, żebym otrzymała dokładnie ten model, który był wybrany podczas rezerwacji, więc już się do tego przyzwyczaiłam.
Na szczęście samochód, który dostałam tym razem, bardzo przypadł mi do gustu. Auto było w moim stylu, świetnie się prowadziło i sprawdziło się idealnie podczas całego wynajmu. Obsługa telefoniczną i królowa była miła i pomocna, a cały proces wynajmu przebiegł sprawnie i profesjonalnie.
Zdecydowanie mogę polecić Target i na pewno chętnie skorzystam z tej wypożyczalni ponownie w przyszłości.
Firma super jestemy za kazdym razem…
Firma super jestemy za kazdym razem bardzo zadowoleni .polecamy w 100%
Idealna wypozyczalnia aut
Idealna wypozyczalnia aut. Firma rozumie, ze najczesciej wypozyczaja ludzie przylatujacy z daleka, zmeczeni podroza a majacy jeszcze wiecej przed soba (ktos przeciez wypozyczone auto musi prowadzic). Ja wynajalem z pelnym ubezpieczeniem- praktycznie zero formalnosci, wychodzisz z lotniska, dzwonisz na numer, podjezdza bus po okolo 1 papierosie i cie zabiera do auta. na miescu kluczyki, informacja, zeby stan paliwa przy zdaniu auta byl taki jak przy odbiorze i jedziesz. jak narazie najlepsze miejsce w jakim mi sie zdarzylo wypozyczac auto.
Bardzo polecam
Bardzo polecam! Pierwszy raz korzystałam z usług Target i jestem bardzo zadowolona, obsługa bardzo miła, pomocna. Bez żadnych dodatkowych kosztów, kaucji itp. Z lotniska sprawnie odebrana, samochód przekazany , w drugą stronę podobnie. Jedno małe zastrzeżenie, samochód miał już prawie łyse opony.
Mimo wszystko będę korzystać z usług tej firmy.
Dodatkowe koszty
Firma próbowała wymusić zakup dodatkowego ubezpieczenia z powodu krótkiego okresu wynajmu (jedna doba).
Szybko sprawnie i bez limitu…
Szybko sprawnie i bez limitu kilometrów!!!
10 na 10 !!!! Bede korzystał:)
Wszystko bardzo proste i bezproblemowo
Wszystko bardzo proste i bezproblemowo, polecam
Bardzo rzetelna firma
Bardzo rzetelna firma. Wszystko załatwiłam mailowo i bez żadnych problemów. Bardzo polecam.
Polecam ,wszystko idzie sprawnie ,miła…
Polecam ,wszystko idzie sprawnie ,miła obsługa ,korzystałem kilka razy i myślę że nie ostatni raz
Zaskakują dobrą cena.
Zaskakują dobrą cena.
Autko w bardzo dobrym stanie wizualnym i technicznym.
Łatwa rezerwacja bez ukrytych opłat. Szybko I sprawnie. Szczerze polecam
Kilkuletnia bez problemowa współpraca
Kilkuletnia bez problemowa współpraca
Bardzo profesjonalna obsóga,w samym…
Bardzo profesjonalna obsóga,w samym biurze jak i na pargingu podczas wydawania auta
Zdecydowanie polecam tą firmę
Bardzo polecam 🙂 na pewno skorzystam…
Bardzo polecam 🙂 na pewno skorzystam jeszcze z ich usług 🙂
Polecam. Bardzo łatwa rezerwacja, dobre samochody i profesjonalna obsługa klienta 💯😉