1. Fournisseur de logiciels

Med TaskPlus får du en komplet løsning til opgavestyring, tidsregistrering og dokumentation – uanset om du er på kontoret eller ude hos kunden. Opret opgaver, registrér tid, del arbejdet med medarbejdere – og gør faktureringen nem og præcis. Intuitivt, effektivt og uden unødige funktioner. TaskPlus er udviklet til virksomheder, hvor både kontoret og medarbejderne i marken har brug for struktur, overblik og effektivitet. Uanset om du selv modtager kundeopgaver direkte på farten, eller har en koordinator på kontoret, der planlægger og fordeler opgaverne – så giver TaskPlus jer ét samlet system til opgaver, tid, dokumentation og fakturering. Du får et brugervenligt og driftssikkert værktøj, som reducerer fejl, sparer tid og skaber ro i hverdagen – både for medarbejdere, ledelse og administration.

4,0

Bien

E-Secure bruger Taskplus i vort daglig…

E-Secure bruger Taskplus i vort daglig både til service opgaver og ny installationer af sikrings anlæg.
Taskplus hjælper os i det daglige med at holde styr på vore flows og produktion, og har lettet hele vor administration af opgaver økonomi mv. i det daglige.
Vi er yderst tilfreds med håndteringen og den lydhørhed der er til nye ting ændringer mv. samt den hurtige respons der er fra Taskplus.

10 octobre 2025

Nemt og hurtigt !

Vi bruger TaskPlus til at holde styr på alle vores events, og det er super nemt at tildele de forskellige opgaver til de enkelte medarbejdere. De kan finde alle informationer om opgaven. Det gør bare hverdagen i vores virksomhed meget nemmere, at man ikke skal lede i beskeder og mails efter informationer. Kan klart anbefale TaskPlus hvis du vil have et bedre overblik og workflow i din virksomhed!

1 septembre 2025

Super fedt og intuitivt program!

Super fedt og intuitivt program med kundeservice af verdensklasse . Vi bruger Taskplus til at holde styr på alle vores opgaver/bookinger. Med lækre features som economics integration øges vores produktivitet, og vi har nu fået stablet et workflow på benene som vi er super glade for at benytte.🙌
Kæmpe anbefaling herfra!

15 juillet 2025