Tattoo-Remove.dk

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

virkelig godt sted havde fortrudt min kæreste tatovering, da mig og henning desværre gik fra hinanden 2 dage efter (private årsager)... dem der ved det ved det. de var super søde og viste omsorg for... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

og den tillid lever Tattoo-Remove helt og fuldt op til. Er nu halvvejs gennem fjernelse af min gamle tatovering og den er næsten væk. Når man skal have fjernet en tatovering er det meget naturligt... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Rigtig godt arbejde, jeg er super tilfreds med behandlingerne. Han er så tålmodig og gør det så smertefrit som muligt! Kan ik vente til den snart er helt væk💪🏽

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun anbefale Jesper / Tattoo-Remove. Jesper er igang med at fjerne min tattovering på armen fra håndled til nakke hvilket han udfører super professionelt og kompetent! Tak for hjælpen Jesper... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de détatouage

Écrit par l'entreprise

Certificeret fjernelse af uønskede tatoveringer.

Coordonnées de contact

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt klart anbefales !!!!!

Jeg kan helt klart anbefale Tattoo-remove.
God service og behandling - Jeg har prøvet andre steder men vil til enhver tid anbefale stedet her !!! Jeg er helt tilfreds med behandlingerne og den gode rådgivning man får med sig både under og efter behandlingen

29 mars 2017

En varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale at få fjernet tatoveringer hos Jesper. Han er virkelig en sød og dygtig mand :)
Jeg er 100% tilfreds med mit resultat og Jeg nyder altid at komme i Jespers klinik og få mine behandlinger :)

26 janvier 2017
Noté 5 sur 5 étoiles

Laserbehandling er en tillidssag ....

Når man skal have fjernet en tatovering er det meget naturligt at have nogle spørgsmål - og disse spørgsmål besvares fuldt ud af Jesper i Tattoo-Remove og efterlader en med en følelse af tryghed. Og når så samtidig han er en behagelig fyr, omhyggelig og det hele virker - ja, så kan jeg kun stærkt anbefale klinikken.

venlig hilsen Susan

7 novembre 2016

Den bedste!!

Jeg har INTET dårligt at sige om Jesper..!!
Jesper yder den bedste service jeg har oplevet,
Min kæreste har fået fjernet noget af sin tattoo et andet sted, og det var det værste! Lang ventetid imellem ver behandling, du kom ind og ud igen Thats it.! hvis du skulle havde noget af vide, så skulle du selv spørge.
Nu var det min tur, og havde mine forbehold over for sådan et sted,
er det her bare en Rocker der har fundet en ny måde at tjene lidt ekstra på,,,, MEN Jesper fik bragt alt dette til skamme, fik en ordenlig forklaring inden jeg gik igang, en pæn og ren "Klinik", det gjorde meget mere ondt end jeg havde forventet, Men der bliver ikke kigget skævt hvis det gør ondt, hvilket jeg syndes er vigtigt!!!

Tag Jesper hvis du vil være sikker på en ordenlig behandling og godt resultat !

17 mai 2016

Suverænt

Super god service - opmærksom - vel informerende! "Varen" er jo individuel (smertetærskel) men jeg fandt mig godt tilpas.

29 août 2013

super fed behandling

Jeg har fået behandling hos tattoremove og er super tilfreds med resultatet. Det var en effektiv behandling og god service. Jeg kan godt anbefale det til andre:)

11 avril 2013
Noté 5 sur 5 étoiles

Min tatovering er ved at forsvinde

Jeg har fået rigtig god behandling hos Tattoo Remove i Roskilde. Da jeg er studerende og ikke har råd til behandlinger særlig ofte, har jeg kun fået 2 laserbehandlinger, men man kan allerede begynde at ane huden nedeunder. Desværre har jeg læst, at Tattoo Remove er blevet hængt lidt ud i medierne på det sidste, grundet en kunde som har fået nogle ret voldsomme vabler på sin hånd, efter 1 behandling. Jeg tror, (som der også står mange steder omkring at få laserbehandling) at det kommer MEGET an på, hvordan ens hudstruktur er. Jeg blev også forberedt på af Jesper, at det var mere reglen end undtagelsen at der kom vabler efter behandling, men har endnu ikke fået nogle efter de 2 behandlinger.

11 avril 2013

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus