1. Entreprise de logiciels de comptabilité
  2. Service de paiement et de comptabilité
  3. Conseiller fiscal
  4. Service de préparation des déclarations fiscales
  5. Logiciel de préparation de déclaration des taxes

Na Taxcoderu naleznete pečpdlivě vybraný seznam kvalifikovaných odborníků v široké škále daňových a účetních oblastí. Naše platforma vám umožňuje filtrovat služby podle odbornosti a dostupnosti, abyste mohli navázat kontakt s profesionály, kteří nejlépe odpovídají vašim potřebám. Odborníci mají osobní profily s informacemi o svém vzdělání, oblastech odbornosti a hodnocení od klientů, což vám pomůže udělat informované rozhodnutí o spolupráci. Ať už potřebujete jednorázovou pomoc nebo dlouhodobou podporu, Taxcoder je flexibilní. Můžete si vybrat jednorázovou službu, a pokud potřebujete pravidelnou podporu, zvažte členství, které je navrženo pro nepřetržitou správu Vašich daňových a účetních povinností Na naší platformě můžete snadno vytvářet a spravovat faktury. Navíc můžete trackovat své příjmy a výdaje, což Vám poskytne jasný a přehledný pohled na vaši finanční situaci. Tento komplexní set služeb umožňuje efektivní správu financí a poskytuje přehled o vašich podnikatelských potřebách. Taxcoder nabízí bezpečné úložiště Cloud Vault,do kterého si můžete uložit důležité firemní dokumenty.Zajišťuje ochranu dat a přístup k dokumentům, kdykoli je potřebujete,a to Vám usnadní organizaci a správu důležitých záznamů. Taxcoder zjednodušuje proces shromažďování dat, čímž snižuje potřebu opakované komunikace. Naše platforma shromáždí klíčové informace hned z kraje spolupráce, poskytne Vám sadu otázek a seznam potřebných dokumentůpro podporu vašich konkrétních potřeb. Tím šetří čas vám i vašemu specialistovi a zajišťuje plynulou asistenci. S důrazem na bezpečnost dat a uživatelský komfort je Taxcoder zde, aby učinil vaši daňovou zkušenost efektivní.

4,0

Bien

4,0

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Some UI fixes on phone but overall good

I am currently looking for consultants to help me manage my finances and was looking into services online specifically.
So far very good user experience.
A few issues mainly when I am using the website on my phone such as in the chat page the send and upload buttons are not showing fully but they do work no problem.
I do love the graph in the main page though, I am a visual person and I prefer seeing visual representations of where money is coming and where it is going. So potentially a page or a feature where I get to see more detailed insights in forms of graphs or tables, etc I think would be great.
Overall very happy.👍🏻

8 mars 2025

Taxcoder has been useful to get my…

Taxcoder has been useful to get my first company declaration for my s.r.o.; overall the website is intuitive. I would love to have a mobile app, because it can be boring opening the browser for each message with the tax specialist and accountant. The vat limit tracker associated to the invoices is a plus. Of course, I hope they will update it in rep time as regulation may changes.

So far so good

The website launched recently and I decided to take my first consultancy to understand how to manage my taxes as an expat.

Pros:
- Fast support
- Expenses management is great

Cons:
- A few UI bugs
- Can't share expenses directly with my specialist so I have to download and upload them every time