Betrouwbaar, vriendelijk en snelle service. Snelle reactie op mijn vragen en reservering. Taxi stond al klaar en dat terwijl mijn vlucht 15minuten vroeger was geland. Luxe Mercedes, schoon en voorz... Voir plus

Afspraak via watts-app gemaakt. Dat ging snel en makkelijk. Taxi prima op tijd en fijne chauffeur. Ritprijs lager dan vooraf aangegeven, dat is altijd mooi meegenomen.

1. Service de taxi
  2. Taxi aérien
  3. Service de taxi minibus
  4. Station de taxis

Taxi Exact Arnhem is een betrouwbare taxibedrijf in Arnhem die al reeds 21 jaar taxivervoer verzorgt in Arnhem. Ook voor taxi naar Luchthaven bent u bij Taxi Exact Arnhem aan het juiste adres.

4,7

Hele goede service

Hele goede service

7 janvier 2026

Réponse de Taxi Exact Arnhem

Hartelijk dank voor de positieve feedback.

Relaxed op vakantie.

Zo wil je je vakantie beginnen. Geen gedoe met je koffer in de trein of een parkeerplaats zoeken op P3 bij Schiphol. Gewoon voor de deur instappen, een gezellige onderhoudende rit naar Schiphol hebben en voor de vertrekhal uitstappen. En de terugreis net zo.
Ook de communicatie was perfect.

19 septembre 2025

Réponse de Taxi Exact Arnhem

Hartelijk dank voor je positieve feedback. Met vriendelijke groet? Team Taxi Exact Arnhem

Aardige chauffeur

Aardige chauffeur, goede prijs

7 septembre 2025

Team Taxi Exact Arnhem

Fijne ervaring, zeker aanrader.

Super fijn nog een dag van te voren een rit kunnen boeken voor 05:00 de volgende ochtend. Hele vriendelijke chauffeur, alles was goed geregeld! Top.

21 décembre 2024

Beste Britt,

Hartelijk dank voor de positieve feedback.

Team
Taxi Exact Arnhem

goede service snel en vriendelijk

goede service snel en vriendelijk

19 septembre 2024

Réponse de Taxi Exact Arnhem

Hartelijk dank voor de positieve feedback, we zijn erg blij dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, team taxi Exact Arnhem

Betrouwbaar en goed taxibedrijf

Prima service, netjes vooraf bericht gestuurd en op tijd gehaald. Aardige chauffeur

13 avril 2024

Réponse de Taxi Exact Arnhem

We zijn heel tevredenen voor de dienst…

We zijn heel tevredenen voor de dienst die geleverd werd door Taxi Exact en volgende keer zullen we weer gebruik maken Taxi service van Exact Taxi

31 janvier 2023

Réponse de Taxi Exact Arnhem

Goede bereikbaarheid van de centrale

Goede bereikbaarheid van de centrale. Vriendelijke chauffeur en vakbekwaamheid.

18 décembre 2022

Beste taxibedrijf van Arnhem

Beste taxibedrijf van Arnhem. Altijd vriendelijk, betrouwbaar en prima service. We hopen er nog jaren van gebruik te kunnen maken.

19 mai 2022

Prima ervaring

2 avril 2022

Prijs en service uitstekend

Bijzonder goede service. Afspraak word nagekomen.
Vriendelijke en zeer goede chauffeur. Een super service voor een prettige prijs!

12 mars 2022

Réponse de Taxi Exact Arnhem

EXACT(LY) The Right Taxi Service!

EXACT(LYThe Right Taxi Service!

Fast, reliable, on-time pickup, better than super courteous: the driver just felt like a nice uncle. Thank you Exact! We'll be back (and forth ;>)!

19 novembre 2021

Réponse de Taxi Exact Arnhem

Thank you for your feedback.

Goede service

Goede service. Op tijd. Vriendelijke chauffeur. En handig dat je een smsje krijgt een paar minuten voor de taxi arriveert

9 septembre 2021

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
We zijn erg blij dit om te horen.
Graag tot ziens.

Team Taxi Exact Arnhem

Al jarenlang een positieve ervaring

Ik maak al jarenlang gebruik van deze Taxi dienst. Meestal voor ritten naar Schiphol. De taxi's zijn ruim en netjes en de dienstverlening is uiterst correct. Bovendien zijn de tarieven zeer schappelijk.

10 août 2021

Beste Jan,

Hartelijk dank voor je positieve feedback.

Met vriendelijke groet?

Team Taxi Exact Arnhem

Zeer nette chauffeur en taxibedrijf

Zeer nette chauffeur. Op afgesproken tijdstip opgehaald, koffers ingeladen en vervolgens een ontspannen rit gehad laan Huissen naar Amsterdam Schiphol, zo begon ons vakantie al goed. En als we terug komen is taxi al geboekt voor de terugreis.

22 mai 2021

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.
Een hele fijne vakantie en tot over 10 dagen.
Team Taxi Exact Arnhem

Een zeer vriendelijke en correcte…

Een zeer vriendelijke en correcte chauffeur. Reageert snel en is altijd op tijd.

2 mars 2021

Réponse de Taxi Exact Arnhem

Bedankt voor uw positieve feedback.
Graag tot ziens.

Met vriendelijke groet?