Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde idag en god samtale med Peter, han var så forstående, kan varmt anbefale at hvis du har brug for hjæl/ råd så brug firmaet. Dog fik vi ikke det ud af det som vi havde håbet (ikke deres skyld),... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

TBEA ApS kunne desværre ikke hjælpe mig i min situation, men det var på grund af sagens ydre omstændigheder, og ikke på grund af deres forhold. Tværtimod gav de mig rådgivning som hjalp til at afklare... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Tbea er nok det mest arrogante, intimiderende og ubehagelige firma at tale med. Man får slet ikke lyst til et samarbejde med dem. Den aktuelle situation er, at konsulenten aflyser et telefonmøde, hvor... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg havde store forventninger til Tbea, men desværre blev de ikke indfriet. De lovede en løsning, som aldrig blev leveret i den aftalte kvalitet. Derudover virkede det som om, de ikke havde tjekket de... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'allégement de la dette
  2. Conseiller financier
  3. Service d'accompagnement des personnes surendettées et des entreprises en difficulté
  4. Service de conseil en crédit

Écrit par l'entreprise

Gældssanering med 25 års erfaring – Gældfri eller gratis Hos TBEA hjælper vi mennesker med at finde den hurtigste, bedste og billigste vej ud af gæld. Med 25 års erfaring rådgiver vi om gældssanering, skattegæld, privat gæld, lønindeholdelse, pantefogedmøder og konkurs. Vi nøjes ikke med at rådgive – vi lægger en konkret plan og følger den sammen med dig, indtil du er i mål. Du står aldrig alene. Vi er med gennem hele forløbet, deltager sammen med dig i mødet i skifteretten og arbejder videre med din sag, uanset hvor lang tid processen tager. Hos os kender du prisen fra begyndelsen. Ingen abonnementer, ingen timepriser og ingen uforudsete rådgiverregninger – kun faste priser. Og vigtigst af alt: Når vi vurderer, at vi kan hjælpe dig, tør vi også tage ansvaret. Derfor tilbyder vi vores garanti: Gældfri eller gratis. Du skal ikke tage risikoen ved at vælge os. Den tager vi.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

3,9

Tous les avis

32 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Kunne ikke have gennemgået forløbet…

Kunne ikke have gennemgået forløbet uden Peter på side linjen. Det har været super god og sikker vejledning fra start til slut. Peter har altid hurtig svar tid, hvilket har fjernet unødig spekulation, der er svaret kort, kontant, brugbart og præcist. Godt samarbejde og pengene værd. TAK.

19 mai 2021

Réponse de TBEA ApS

Mange tak for din pæne anmeldelse.
Jeg ønsker dig alt det bedste fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg blev anbefalet tbea via venner og…

Jeg blev anbefalet tbea via venner og bekendte, som ligesom jeg, havde stået i en svær økonomisk situation grundet private årsager.
Peter har været super lige fra første opkald. Han er yderst behagelig og forstående. Han ved fuldstændig, hvad han snakker om, og pakker ikke noget ind. Alle aftaler bliver overholdt uanset, om det er en telefonsamtale, mail eller personligt fremmøde. Og selvom betalingen er fundet sted, stopper sagen ikke, og Peter arbejder videre uanset, hvor længe der går. Min sag er lige afsluttet, og den tog 2 ½ år.
Peter svarer lynhurtigt tilbage på mails, uanset hvor mange spørgsmål man måtte have. Han tager altid sin telefon eller vender hurtigt tilbage.
Peter har været alle pengene værd, og havde jeg kunne give ham flere stjerner, havde han fået dem. Jeg kan kun sende min varmeste anbefaling, og er dybt taknemlig over, der findes folk som ham, der ikke udnytter en, men fuldstændig lever op til det, der loves, og hjælper folk, som står i en svær situation både økonomisk og måske også følelsesmæssigt.

12 avril 2021

Réponse de TBEA ApS

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det glæder mig meget du er kommet godt igennem, og vi er nået i mål. Det har været en fornøjelse at samarbejde med dig i hele processen. De bedste hilsner Peter og alt godt fremover :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne anbefale Tbea som hjælp…

Jeg vil gerne anbefale Tbea som hjælp til ens økonomi hvis den er uoverskuelig.

Jeg kontaktet tbea i 2015 og har kørt et forløb over 5-6 år, jeg har kun betalt for det arbejde de har udført, jeg har holdt mine aftaler og de har holdt deres.
Det var en meget lang proces, hvor det kræver en god tålmodighed. Men med stor glæde kom jeg sikkert i mål, tak for det.
Henrik W.

28 février 2021

Réponse de TBEA ApS

Selv tak, og tak for den fine anmeldelse. Jeg ønsker dig alt det bedste fremover, det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan på INGEN MÅDER anbefale at i…

Jeg kan på INGEN MÅDER anbefale at i bruger tbea og Peter Salinas!

Peter ringede til mig og fik det hele fortalt i telefonen så overbevisende at man ikke kunne gøre andet end at hoppe i med begge ben.

Kontrakt underskrevet og 19.000 kr. Overført.

Der efter hører jeg INTET fra Peter, i flere måneder, jeg kontakter ham og IGEN hører jeg ikke fra ham i flere måneder.

I kontrakten står der at en klient altid har krav og ret til at trække sig ud af samarbejdet og de selvfølgelig skal have et beløb svarende til deres tid brugt på i dette tilfælde min sag.

Jeg skriver til Peter jeg gerne vil stoppe samarbejdet da der PÅ INGEN MÅDER overhovedet er noget som helst kontakt ud over hvis jeg kontakter ham og man hører ikke noget nyt, om de gør noget af ALT DET DE LOVER!

Efter min besked sendt på Peters telefon, hvor jeg somsagt skriver jeg gerne vil stoppe samarbejdet og have de resterende penge retur, får jeg svar tilbage hvor der står "Jeg glæder mig over at du har modtaget min mail af den 2/6-2020" det er 8 måneder siden jeg sidst har hørt noget fra ham, tilmed står der at han IKKE vil overføre penge retur.

Svindel med svindel på. Men hvem ville ikke gerne have 19.000 kr. Og så intet gøre.

Som skrevet øverst KAN JEG IKKE ANBEFALE DEM PÅ NOGEN MÅDER!!
Jeg syntes man skal kigge hurtigt videre hvis man støder på dem.

28 janvier 2021

Réponse de TBEA ApS

Din udlægning er jo decideret forkert. Du har valgt mange gang ikke at møde op til møder der er aftalt, jeg har lavet total plan for dig. Jeg har rykket dig for svar en hel del gange og du er ikke kommet retur.

Du underskriver kontrakten den 5/3-2020, jeg kontakter dig igen den 6/3-2020 flere gange, jeg skriver til dig den 9/-3, jeg kontakter dig igen den 10/3-2020 3 gange, jeg kontakter dig den 11/3-2020, jeg kontakter dig den 12/3-2020, 2 gange, igen den 19/3-2020, du kommer ikke til mødet, jeg kontakter dig igen flere gange denne dato, jeg skriver til dig igen den 24/3-2020, jeg afventer svar fra dig og du kommer først tilbage den 7/5-2020 hvor jeg kontakter dig igen, du skriver at du har lavet en fejl og blokeret mit nummer, så jeg ikke kan komme igennem, og det undskylder du meget.
Jeg rykker dig den 7/5-2020 for svar, du svarer ført den 13/5-2020, som jeg svarer på samme dag, jeg skriver igen til dig den 14/5-2020, du svarer først den 18/5-2020, som jeg besvarer dagen efter, du skriver så først tilbage den 29/5-2020, jeg lægger en plan frem til dig du skal bekræfte, og jeg rykker dig jævnligt for den, hvor du så idag, altså 8 måneder efter reagerer du, beder om dine penge tilbage på arbejde der er fuldt udført, men på ingen måder færdigmeldt fra vores side.

Det er helt klart og entydigt at se af dette forløb hvem der ikke holder kontakten, og jeg har hele tiden også idag, bedt om et svar så vi kunne få afsluttet din sag, men det vil du ikke.

Det er helt korrekt man altid kan trække sig for en aftale, og jeg har fremsendt dig timeopgørelsen, og du skylder mig penge.

Alt, som alt har vi overholdt.
Den eneste som ikke kommer tilbage selv efter adskillige rykker er dig, den eneste der ikke møder op til møder er dig, den eneste der ved en fejl har blokeret vores nummer er dig, og vi har sendt dig adskillige mails omkring din situation. Det er dig der ikke lever op til noget af den aftale du har lavet med os.

Det er beklageligt at dine frustrationer over din situation skal gå ud over os.
Vi har været her hele tiden, du har valgt ikke at besvare vores adskillige henvendelser, jeg har over 60 mails i din sag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været yderst tilfreds med…

Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet.
god behandling og professionel rådgivning!

22 janvier 2021

Réponse de TBEA ApS

Mange tak, det glæder os oprigtigt meget. Alt det bedste for fremtiden :-)

Personlig og professionel behandling

Tak for hjælpen til Peter Salinas og hans team. Vores rejse i ukendt land startede for 5 år siden. Der har været mange mails og samtaler undervejs i forløbet, der hver gang er blevet behandlet saglig, professionelt og ikke mindst med varme. Tak for støtte når vi har været ved at miste modet.
Vi er nået i mål. Tak!
De bedste anbefalinger fra os.

20 décembre 2020

Réponse de TBEA ApS

Mange tak for jeres fine anmeldelse, det er en stor glæde at hjælpe klienter på den rigtige vej, og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer hele vejen.

Alt godt til jer begge fremover :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan kun give mine allerbedste…

Kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Peter 👌
Helt igennem professionel rådgivning og med et godt resultat med min gældssanering - og kan kun anbefale at bruge Peter der er engageret og ved hvad han snakker om og hjælper hver gang jeg har haft brug for det.
Du får mine bedste anbefaling herfra
Helle Kragh

17 novembre 2020

Réponse de TBEA ApS

Mange tak for din fine anbefaling, det glæder mig oprigtigt at vores anstrengelser bærer frugt. Jeg ønsker dig det bedste for en god fremtid.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kompetent og personlig service

Super kompetent og personlig service, og i Peter føler man sig professionelt vejledt.

14 novembre 2020

Réponse de TBEA ApS

Mange tak for din fine anmeldelse, det glæder mig at du har haft et godt forløb hos os. Vi ønsker dig alt det bedste for fremtiden.

Fantastisk og professionelt firma

Tbea og Peter Selinas har hjulpet mig igennem en gældssanering. Peter Salinas har hele vejen igennem støttet, opmuntret og vejledt. Overholder alle deadlines. Peter Salinas arbejder professionelt og har en utrolig god tilgang. Har kunne holde hoved koldt når mit har kogt over. Uden Tbea og Peter Selinas havde jeg aldrig fået gældssanering, og dermed komme videre i mit liv. Jeg har kun de varmeste anbefalinger at give.
1000 tak for et fantastisk samarbejde.

13 novembre 2020

Hej Lonni
Mange tak for de fine ord, jeg vil ønsker dig alt godt i fremtiden. De bedste hilsner og lykønskninger. Peter Salinas

Noté 5 sur 5 étoiles

Min allerbedste anbefaling til Peter…

Min allerbedste anbefaling til Peter Salinas.
Efter for en del år siden at prøve at starte en gældssanering med hjælp fra Peter Salinas,kom det pga min økonomi ikke rigtigt i gang og hvis ikke det var fordi Peter hele tiden skrev til migom min situation havde ændret sig,var det gledet ud. Men han har hele tiden holdt ved og nu er det endelig lykkedes og kun pga af hans ihærdighed. Han har hele vejen igennem svaret på mange mange spørgsmål og tit de samme ...men med en engels tålmodighed. Jeg skylder ham at min økonomi nu bliver til at overskue igen.

26 octobre 2020

Réponse de TBEA ApS

Mange tak for den fine og søde anbefaling. Det glæder mig meget, og ikke mindst at du er kommet godt igennem forløbet. Jeg ønsker dig alt det bedste for fremtiden :-)

Anbefaling af Peter Salinas Tbea i sag med Gældsstyrelsen

Anbefaling af Peter Salinas Tbea for rådgivning og hjælp i forbindelse med Gældsstyrelsen.

En gammel skattegæld blev med meget kort varsel forsøgt inddrevet i halen på Corona, som havde tæret voldsomt på min omsætning pga nedlukning og reduktion i det offentlige. Gældsstyrelsen mente at have lovhjemmel til at lukke min virksomhed, hvis jeg ikke betalte straks. Det gav mig en masse stres og bekymring, men Peter Salinas var den helt rigtige at få hjælp af. Sammen fik vi overblik og lykkedes med at forhandle en afdragsordning igennem med pantefogeden. Det var benhårdt. Peters store erfaring og ro kom mig til gode. Peters prispolitik er absolut rimelig og man er i trygge hænder fra første sekund til man er i mål med sin situation.

1 septembre 2020

Kære Hanne
Mange tak for din fine anmeldelse, som vi sætter stor pris på, og takker dig for din ulejlighed.
Vi glæder os over at vores arbejde bærer frugt i de enkelte hjem, og ser frem til at alt kommer til at gå godt for dig fremover.

De bedste hilsner, og endnu en tak!
Peter Salinas

Prof. hjælp.

En helt igennem venlig og professionel hjælp som vi præcis havde brug for i situationen.
Kan anbefale firmaet til andre uden betænkeligheder.

12 juin 2020

Réponse de TBEA ApS

Mange tak for jeres rosende ord.
Vi gør altid alt hvad vi kan, for at alt hvad vi laver, bliver behandlet ordentligt, hurtigt og professionelt.
og jeg ønsker jer alt det bedste for fremtiden :-)

Top professionelt!

Top professionelt at arbejde med TBEA og vil anbefale dem til alle, der sidder med en svær gældssag. Vores aftale var aldrig kommet i stand uden den grundige sparring, rådgivning og ikke mindst det store arbejde med at tale med alle kreditorerne: Dette har TBEA taget på deres skuldre, så vi kunne fokusere på familien og arbejdet.

1 mai 2020

Réponse de TBEA ApS

Mange tak for anmeldelsen, det glæder mig at i er kommet godt igennem, og det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer. Jeg ønsker jer alt det bedste for jeres fremtid :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Har under hele forløbet et nærhver ikke…

Har under hele forløbet et nærhver ikke mindst en stor hjælp og rådgivning
Mogens Hørby

7 avril 2020

Réponse de TBEA ApS

Mange tak for de fine ord, alt det bedste for fremtiden, og pas godt på hinanden.

De bedste hilsner
Peter

Kan kun anbefale TBEA

Kan kun anbefale TBEA
De er effektive, de har styr på det hele og de er med en, fra start til slut.

12 novembre 2019

Réponse de TBEA ApS

Mange tak, og alt godt fremover. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig.

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales

Peter Salinas/TBEA har gennem hele det lange sagsforløb, haft fuld fokus på sagen. Bidraget med værdifuld viden og sparring. God opfølgning. En uvurderlig partner i et komplekst sagsforløb. Dette har bidraget kraftigt til et godt resultat. Tak for hjælpen.

27 octobre 2019

Réponse de TBEA ApS

Hej Michael. Mange tak for de fine ord. Det glæder mig rigtigt meget at du er kommet godt igennem, og ønsker dig al mulig held og lykke med fremtiden. Vi gør altid hvad vi kan for at få vores klienter bedste muligt igennem.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus