Teaking.nl Avis

1. Boutique de café
  2. Marchand de thé
  3. Magasin de thé
  4. Grossiste de thé

Teaking.nl is dé specialist voor echte theeliefhebbers. In onze webshop vind je meer dan 130 soorten losse thee, zorgvuldig geselecteerd op theesoort, kwaliteit en smaak. Daarnaast bieden we een ruim assortiment theebenodigdheden.

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Bij teaking ben je in een tea heaven

Al een hele tijd bestel ik vast bij Teaking, als echte theeliefhebber ben ik in een theehemel gekomen bij TeaKing. Ik heb al meerdere favorieten en bestel altijd naast mijn favo’s 1 à 2 nieuwe smaken.
Waarom kiezen voor deze webshop?

• De thee is van hoge kwaliteit
• Goede prijsverhouding
• Makkelijk te kiezen uit 50, 100 & 250 gram
• Enorm veel keuze uit verrassende lekkere & unieke smaken
• Handig milieuvriendelijke verpakking – hersluitbaar
• Vriendelijke, klantgerichte webshop, je ziet en merkt dat dit wordt gerund door mensen met zorg & hart voor hun zaak
• Snelle levering

Ik ben heel tevreden over Teaking, voor mij geen betere theewebshop.

27 janvier 2026

Heerlijke thee

Heerlijke thee, uitgebreid assortiment en snelle levering. Veel gezonder dan thee uit zakjes, waar vaak microplastics inzitten.

3 juin 2025

Heerlijke verse losse thee smaken!

Heerlijke verse losse thee smaken!

Ik was op zoek naar heerlijke kruiden thee en fruitige thee soorten en kwam per toeval bij Teaking terecht. Inmiddels heb ik al meermaals diverse verschillende soorten thee geprobeerd en ben er super blij mee. De smaak van de thee is echt super en wordt met alle aandacht verpakt en snel verstuurd. Ik ben een thee van maar ik ben ook helemaal fan geworden van Teaking en koop vrijwel maandelijks een aantal zakjes met verschillende smaken, soms om te proberen en soms om de lekkere smaken opnieuw te bestellen. Helemaal top!

27 avril 2025

Smaaksensatie

Heerlijke variatie aan smaaksensatie! Van zeer zacht en warm tot sterk smaakvol. Ook vele te gebruiken als verfrissende icetea. Aanrader!

31 janvier 2024

Fijne webshop

Magic Tea Maker Chacult besteld. Snel geleverd en leuk product. Ook een lekkere sample tea erbij gekregen, bedankt! Ik bestel hier zeker weer.

1 mars 2022