Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem en rigtig god oplevelse. Udskiftning af ladeport og tillæg af arbejdsopgave med skift af batteri efter et stykke tid. Udført på en Samsung S22 Ultra. Arbejdet udført på rekord... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hold nu op hvor skal man lede længe efter så sublim en service. Havde akut brug for hjælp på en lørdag til nyt batteri til min MacBook. Amer var utrolig informativ og serviceminded. Han skiftede m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Da en forkert reservedel til min mobil i første omgang var hjemtaget, måtte jeg besøge TechDoktoren en gang mere en først planlagt. For denne ulejlighed gav firmaet en 50 pct rabat (400 kr) ganske uop... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Excellent! The best repair place I have ever been to. Been there twice and will be coming back there always. very competent and fast help. resonable prices.

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation de téléphones mobiles
  2. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles
  3. Magasin de téléphonie mobile
  4. Service de réparation d'ordinateurs
  5. Magasin d'informatique
  6. Service de réparation de matériel électronique

Écrit par l'entreprise

Her vil vi sætte fokus på at holde liv i vores alles elektronik. Det er så simpelt et formål men stadig kan det have så kæmpe stor indflydelse. Der er alt for meget elektronik der ikke bliver genbrugt eller istandsat til at bliver brugt igen. Vores mission er at Holder liv i elektroniken. - Reparation af smartphones, tablets og computere. - Salg af brugt elektronik med garanti.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste oplevelse - kan 100% anbefales!

Den bedste oplevelse - hurtig ekspedition, professionel service og et team der har tid til at hjælpe og lytte. Er 100% fast kunde fremadrettet - tusind tak!

6 décembre 2024

Réponse de TechDoktoren

Det er fantastisk at læse – tusind tak for dine ord og for tilliden Heidi :)

Vi gør os umage for at tage os tid til hver enkelt kunde og sikre en god oplevelse hele vejen igennem, så det glæder os meget, at du har følt dig både lyttet til og godt hjulpet.

Du skal være så hjerteligt velkommen som fast kunde – vi glæder os allerede til næste gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste elektronik butik i byen!

Servicen hos Techdoktoren er fuldkommen i top!
Professionelt og venligt personale. Selve butikken er ren og tjekket. Alt spiller bare. Jeg købte en computer til en fantastisk pris, som jeg er utrolig glad for. Techdoktoren er min elektronik butik fra nu af.
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra!

30 septembre 2024

Réponse de TechDoktoren

Tusind tak for din flotte og varme anmeldelse Signe – hvor er det fedt at høre, at du har haft en så god oplevelse hos os :)

Vi lægger stor vægt på både god service, ærlige priser og en butik, man føler sig tryg i – så det betyder virkelig meget, når det hele bliver bemærket.

Vi er glade for at være din nye elektronikbutik – og vi glæder os til at hjælpe dig igen, når du får brug for det!

Noté 5 sur 5 étoiles

Excellent Service and Fair Pricing!

I was having issues with my iPhone not charging and was worried something serious might be wrong. Fortunately, after a deep cleaning, which removed a lot of dust, my phone started charging perfectly again! The customer service was extremely friendly, fast, and efficient. The pricing was also very fair. Overall, an excellent experience—100% recommended!

4 novembre 2024

Réponse de TechDoktoren

Thank you so much for sharing your experience Kais – we're really glad we could help get your iPhone back to normal with just a deep cleaning :)

It's always great when the solution turns out to be simple, and we're happy to hear that you felt well taken care of throughout the process. Fair pricing and friendly service are exactly what we aim to deliver.

Thanks again for the recommendation – you're always welcome here!

Best regards

Venligt og imødekommende personale

Venligt og imødekommende personale, fik skiftet skærm på 45 min…. mulighed for at sidde med kryds og tværs eller fine bøger i ventetiden, super service :) ingen problemer med telefonen efterfølgende. Meget tilfreds, kommer helt sikkert igen

28 novembre 2024

Réponse de TechDoktoren

Tak for din fine anmeldelse Christine – det er en fornøjelse at høre, at både service, resultat og ventetid levede op til dine forventninger :)

Vi prøver at gøre ventetiden så behagelig som muligt, og det er skønt at høre, at du satte pris på det lille ekstra – og ikke mindst, at telefonen fungerer som den skal.

Du skal være mere end velkommen en anden gang!

Top-klasse service! 🤩

Top-klasse service, rådgivning og ekspertise!
Jeg er yderst tilfreds af flere grunde:
1) Den første diagnosticering var gratis.
2) Det efterfølgende tilbud var fair.
3) Servicen var effektiv, og problemet blev løst.
4) Da der opstod en mindre teknisk udfordring efterfølgende, fik jeg gratis rådgivning til at løse det selv.
5) Da jeg senere skulle udskifte en reservedel, var prisen igen fair, rådgivningen angående forskellige løsningsmuligheder objektiv og selvom der var en udfordring med den modtagede reservedel, som skulle genbestilles grundet en fabrikationsfejl, var kommunikationen rettidig og problemfri. Der blev tænkt fremad, og jeg havde mulighed for at afhente computeren i mellemtiden, mens der blev bestilt ny reservedel!

Jeg har indtrykket af en virksomhed, der ønsker kundens bedste og sætter service utroligt højt!
Tech doktoren bliver fremadrettet min go-to tech ekspert 👍

28 novembre 2024

Réponse de TechDoktoren

Wow – tak for den fantastiske og grundige anmeldelse Steffen! Det betyder virkelig meget for os at læse, hvordan du har oplevet hele forløbet fra start til slut :)

Vi gør os umage for at være både ærlige, grundige og løsningsorienterede – og det glæder os virkelig, at det er noget, du har mærket i praksis. Det er netop den slags tillid og tryghed, vi gerne vil skabe for vores kunder.

Tak fordi du har valgt os som din go-to tech ekspert – vi ser frem til at hjælpe dig igen, når behovet opstår!

Super god service!

Super god service! Personalet er professionelle og venlige, og de fik diagnosticeret problemet med min Macbook. Jeg kan varmt anbefale butikken – fremragende service og fair priser!

21 novembre 2024

Réponse de TechDoktoren

Tusind tak for din anmeldelse Laura – vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både service, pris og rådgivning :)

Det betyder meget for os, at du følte dig godt behandlet og tryg i processen, og vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os videre.

Best customer service

Extremely friendly and professional service. I highly recommend this shop. Bastian took the time to explain the different types of screens they could use to replace my broken iPhone 11 screen. Once the repair was complete, he also checked the overall condition of my phone and provided me with a brief update. He emphasized that they’re happy to offer support and answer any questions I may have in the future, and they provide a 3-year warranty on the screen. It’s some of the best customer service I’ve ever experienced.

30 octobre 2024

Réponse de TechDoktoren

Thank you so, so much! This is honestly heartwarming for us! :) You are welcome any time :)

Kind regards,
Bastian & Amer

Fantastisk service 10/10

Reparationen tog ikke mere end 45 minutter, det blev gjort med kompetence og godt humør. Bedste Doktor udenfor hospitalerne, hands down.

Er man træt af reparationer der kun holder 2-3 måneder før man skal ned til den samme kedelige scam-adjacent telefonbutik man er vant til, kan man ånde lettet op, TechDoktoren er det folket har manglet 🙏

25 octobre 2024

Réponse de TechDoktoren

Sikke en anmeldelse Robin – tusind tak for de flotte ord og det gode grin :)

Vi er glade for, at både kvalitet og stemning levede op til dine forventninger, og det glæder os ekstra meget, at du føler, vi skiller os ud på den gode måde.

Du er altid velkommen, når teknikken driller igen!

Professionel og hurtig service

Fantastisk service :) Jeg fik skiftet skærmen på min MacBook, og jeg er imponeret over, hvor hurtigt og professionelt det hele blev håndteret. De var super venlige, hjælpsomme og sørgede for, at jeg følte mig godt informeret hele vejen igennem processen. Skærmen blev skiftet hurtigere, end jeg havde forventet, og resultatet er helt perfekt. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for hurtig og effektiv hjælp til deres elektronik. Tak!

24 octobre 2024

Réponse de TechDoktoren

Tusind tak for din anmeldelse Natascha – det betyder meget, at du følte dig godt hjulpet hele vejen :)

Vi er glade for, at skærmskiftet gik hurtigt og problemfrit, og at du er tilfreds med resultatet. Du skal være mere end velkommen igen!

Super skarpe tech kiruger

Tak til de to tech læger for at reparere min Nintendo Switch controller. Den havde fået et hårdt vrid hvorefter et par skruer knækkede, men det lykkedes Nintendo kirugerne at operere patienten hurtigt og effektivt. Og så endda til en god pris! - Det kan en gammel nordjyde jo ikke stå for. :)

18 octobre 2024

Réponse de TechDoktoren

Tak for den herlige anmeldelse Jesper – den var en fornøjelse at læse :)

Vi er glade for, at operationen lykkedes, og at både pris og resultat ramte plet – selv hos en nordjyde ;) Du er altid velkommen, hvis der skulle opstå flere tekniske skader på “patienten”.

Professionel betjening

Hurtig ,venlig og fair betjening. Sparede mig for at sende pandelampen til mine lup briller til Tyskland .
Ovenud tilfreds.

15 octobre 2024

Réponse de TechDoktoren

Tak for din tilbagemelding Lone – det er dejligt at høre, at vi kunne hjælpe hurtigt og spare dig både tid og besvær :)

Vi er glade for, at du er tilfreds, og du er altid velkommen igen!

Top service

God, professionel og hurtig service. Jeg fik skiftet mit kamera og kamera-glas på 30 min. Stor anbefaling herfra :-)

10 octobre 2024

Réponse de TechDoktoren

Tak for din anmeldelse Kir – vi er glade for, at du er tilfreds med både tempo og resultat :)

Dejligt at høre, at vi kunne få kameraet fikset hurtigt – og tak for anbefalingen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig søde fyre og rigtig god…

Virkelig søde fyre og rigtig god betjening fra start til slut. Meget hjælpsomlige og nemme at snakke med. Jeg kan kun anbefale, butikken. Man er i trygge hænder 👍🏽 10/10

2 octobre 2024

Réponse de TechDoktoren

Tusind tak for din anmeldelse Diana – hvor er det dejligt at høre, at du har følt dig godt taget imod hele vejen :)

Vi gør os umage for at skabe en tryg og afslappet oplevelse, så det betyder meget, at det er noget, du har mærket.

Tak for de 10/10 – og du er altid velkommen hos os igen!

Beskyttelses skærm.

Flinke gutter. Jeg havde købt en beskyttelses skærm til min nye mobil, som var virkelig svær at gennemskue hvordan man satte på. Jeg spurgte om de kunne hjælpe mig med at sætte den på for mig, det ville de gerne prøve, men de havde heller ikke prøvet at montere den her model før, så de ville ikke give garanti på at den ville sidde perfekt. Det gjorde den dog, og da jeg spurgte hvad det kostede, sagde de ingenting..

Det er sku god service. 😁

Kommer helt sikkert tilbage, hvis jeg har brug for hjælp en anden dag!

1 octobre 2024

Réponse de TechDoktoren

Tak for den fine anmeldelse – og hvor er det fedt at høre, at skærmen endte med at sidde lige i skabet, trods den lidt tricky montering :)

Vi hjælper altid gerne, når vi kan – også med de små ting. Det skal være nemt og rart at kigge forbi, og det betyder meget, at du sætter pris på det.

Du er altid velkommen igen, hvis der opstår bøvl med teknikken!

REDDET MIN IPHONE 15!

Havde fået min iphone 15 ødelagt og troede der intet håb var tilbage. Indtil jeg kom derover 10 min før lukkeitd, og Bastian tog sig til 10 min efter lukketid blot for give go service. Han fixede det hurtigt og nemt (og gratis fordi han sagde det var enkelt) vanvittig service!!

28 septembre 2024

Réponse de TechDoktoren

Sikke en anmeldelse Zakaria – tusind tak for de vilde ord! :)

Vi er virkelig glade for, at vi kunne redde din iPhone 15 og give dig en god oplevelse, selv lige før lukketid. Nogle gange skal der heldigvis ikke så meget til – og vi hjælper gerne, når vi kan.

Bastian & TechDoktoren

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og fed butik

Deres gode service og imødekommenhed. Man fik bare tillid til dem lynhurtigt og de fixede mit problem med det samme.

16 septembre 2024

Réponse de TechDoktoren

Tusind tak for din anmeldelse Morten – det betyder meget, at du hurtigt følte tillid, og at vi kunne løse problemet med det samme :)

Vi gør os umage for at skabe en god oplevelse fra start til slut, så det er rigtig dejligt at høre, at det blev sådan for dig.

Fantastisk service!

Fantastisk service! Min ødelagte mikrofon blev fixet på under et døgn og alt som skulle fixes blev forklaret og sågar vist billeder af hvad der var blevet gjort. Kan kun give en stor anbefaling hvis du har noget tech du skal have fixet!

14 septembre 2024

Réponse de TechDoktoren

Tak for de pæne ord Nicolai – vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse :)

Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og god kommunikation, så det er fedt at høre, at du satte pris på både forklaring og billeder. Og selvfølgelig dejligt, at mikrofonen kom hurtigt op at køre igen!

Du er altid velkommen, hvis du får brug for os igen.

Service helt i top!

Service helt i top!
Kom med en Mac, som var i stykker. Fik lynhurtigt en diagnose med prisoverslag. Da det var lidt dyrt lavede vi en handel med en brugt Mac med 3 års garanti. Hjalp med et smil med diverse opsætningsproblemer samt mobil som intet havde med handlen at gøre.
Kan varmt anberfales!

6 septembre 2024

Réponse de TechDoktoren

Tak for din anmeldelse – det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem :)

Vi gør altid vores bedste for at finde den løsning, der giver mest mening – og vi hjælper naturligvis også gerne med det udenom, når vi kan. Det er vigtigt for os, at man går herfra med en god følelse.

Tak for anbefalingen – du er altid velkommen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og hurtig handel.

Rigtig god service og hurtig handel.
Kan varmt anbefales.

31 août 2024

Réponse de TechDoktoren

Tak for din anmeldelse Carsten – vi er glade for, at du havde en god oplevelse med både service og handel :)

Og tak fordi du vil anbefale os – det betyder meget!

hurtig og kompetent hjælp

hurtig og kompetent hjælp

30 août 2024

Réponse de TechDoktoren

Tak for din tilbagemelding – vi er glade for, at du oplevede både hurtig og kompetent hjælp :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus