À propos de l'entreprise

1. Entreprise d'automatisme

Écrit par l'entreprise

Welkom bij Tech Support Voorne. Wij zijn uw betrouwbare en nuchtere IT-partner voor Voorne-Putten en omstreken, inzetbaar voor zowel particulieren als het MKB. Heeft u problemen met een trage computer, een haperende telefoon, e-mail die niet verzendt of een wegvallende wifiverbinding? Wij bieden snelle, persoonlijke hulp en zorgen dat al uw apparaten weer vlekkeloos werken, uiteraard met een heldere uitleg zonder ingewikkeld vakjargon. Naast deze dagelijkse IT-support helpen wij bedrijven onder de naam Tech Support Voorne AI om efficiënter te werken en flink wat tijd te besparen. Dit doen we door tijdrovende bedrijfsprocessen slim te automatiseren met behulp van geavanceerde n8n-workflows en veilige AI-toepassingen. Omdat uw bedrijfsdata heilig is, draaien al onze zakelijke oplossingen afgeschermd op onze eigen krachtige Nederlandse servers. Of u nu op zoek bent naar de oplossing voor een vastgelopen laptop of een complexe bedrijfsautomatisering wilt laten bouwen: wij staan voor u klaar met eerlijke tarieven en een snelle service. Bent u naar tevredenheid door ons geholpen? Wij zouden het fantastisch vinden als u uw ervaring hier deelt via een korte review!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende ervaring met Skir van de…

Uitstekende ervaring met Skir van de Jagt – TechSupportVoorne
Ik heb bijzonder goede ervaringen met Skir van de Jagt. Hij is een jonge, professionele jonge ondernemer met een sterke mentaliteit en veel vakkennis.
Skir weet precies hoe hij problemen moet aanpakken en komt altijd zijn afspraken na.
Wat ik extra waardeer is dat hij zelfs in het weekend werkt.
Zijn communicatie is direct en duidelijk en hij is betrouwbaar en menselijk, iets wat je vandaag de dag nog maar zelden tegenkomt.
Het “no cure, no pay”-principe geeft extra vertrouwen, omdat je merkt dat Skir volledig achter zijn werk staat.
Ik kan Skir van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kundige professional in tech support. of je nu een printer hebt die niet goed werkt of je wilt een nieuwe site. Skir heeft een brede kennis in huis.
Wie op zoek is naar een betrouwbare, proactieve en deskundige tech support, zit bij Skir helemaal goed
Ik ben ontzettend blij met zijn hulp en kan hem van harte aanbevelen! Dank voor je Hulp Skir!

13 mars 2026

Printproblemen zijn opgelost

Ik ben heel erg tevreden over het oplossen van mijn printproblemen. Skir neemt de tijd om het probleem uit te leggen en heeft er voor gezorgd dat alle printjes er weer vlekkeloos uit komen rollen. De prijs is prima en de service is top. Ik kan deze service zeker aanbevelen!

6 mars 2026

Enorm goede hulp gekregen

Enorm goede hulp gekregen, na mijn eindeloze geruzie met de printer heeft Skir dit snel opgelost!

4 mars 2026

Beste Tijn,

Bedankt voor je mooie review! Printers kunnen inderdaad behoorlijk koppig zijn en voor een hoop frustratie zorgen. Fijn om te horen dat ik je van dat geruzie af heb kunnen helpen en dat alles nu weer vlekkeloos print.

Mocht je in de toekomst weer ergens tegenaan lopen met je tech, dan weet je me te vinden. Veel succes met printen!

Super service

Super service. Heeft kennis van zaken en geeft goed advies. Snelle en duidelijke professionele en vriendelijke communicatie. Betaalbaar en betrouwbaar. Kan t zeker aanrader.

11 février 2026

Beste Ellen,

Hartelijk dank voor je mooie review en de lovende woorden! Ik ben erg blij dat we de pc, die helaas helemaal niet meer wilde opstarten, weer snel aan de praat hebben gekregen. Fijn om te horen dat je de snelle communicatie en mijn advies zo kon waarderen, daar doe ik het voor!

Mocht de techniek je in de toekomst nog eens in de steek laten, dan weet je me te vinden ;)

Opluchting

Ik had zelf al diverse keren geprobeerd om problemen met mijn PIN code en printer op te lossen. TSV had veel meer kennis van zaken en had mijn problemen snel opgelost. Daarnaast ook nog eens erg (klant)vriendelijk en geduldig, eigenschappen die je niet vaak meer tegen komt.

3 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Skir is echt een professional

Skir is een vakkundig persoon die met je meedenkt maar vooral oplossingsgericht is. Vakkundig, , professioneel, servicegericht!
Kortom een echte aanrader !

3 mars 2026

Beste Monique,

Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden! Met je meedenken en snel een goede oplossing vinden vind ik erg belangrijk, dus het is fantastisch om te horen dat je mijn service zo hebt ervaren.

Heel erg bedankt voor de aanbeveling. Mocht je in de toekomst weer ergens tech-hulp bij nodig hebben, dan sta ik natuurlijk weer voor je klaar!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus