Tennisxpert Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Jag beställde en yonex ezone 100L inklusive strängning. När den levererades såg jag att den är strängat med två knutar (en bitssträngning). För en sådan racket med strängningsmönster 16x19 är ju strä... Voir plus

Väldigt bra priser och ett stort och bra produktutbud. Det egna märket Zerv håller bra kvalitet till väldigt bra pris! Enda jag har att påpeka på är att leveranstiden är i förhållande till andra webbu... Voir plus

Ska vara 2-3 dagar men en veckan nu utan något tecken! Gick 2 ggr till Ica och där finns ej! Online står att den har kommer till Göteborg i flera dagar sedan! Har ringt ska ringa DHL! Efter en veckan... Voir plus

L'entreprise a répondu

Gillar hur jag får bra erbjudanden på saker jag letar efter i mailkorgen. Hade missat att beställa ett rack till min dotter i tid för att utnyttja ett kanonreapris, fick sedan en dag senare ett annat... Voir plus

Écrit par l'entreprise

TennisXpert är Sveriges ledande tennisbutik med märken som ZERV, Babolat, HEAD, Wilson, Yonex, Asics och många fler. Hos oss hittar du ett stort utbud men till låga priser. Vi har allt du behöver för att kunna briljera på banan och vi sitter redo att ge dig råd, om du har några frågor. Vi är kända för vår snabba leverans, våra låga priser, långa returrätt och expertkunskap i området.

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Urdåliga produkter och byråkratisk…

Urdåliga produkter och byråkratisk response. Köpte nytt racket som inte gick att spela med efter 2 timmar pga av slarv från Tennisxpert. Finns många bättre webbsidor att handla tennisprodukter från.

1 février 2023

Hej Jörgen.
Tak for din anmeldelse.

Efter at du har kontaktet vores kundeservice har vi nu mulighed for at være dig behjælpelig i din sag. Vi må dog desværre meddele at din reklamation ikke er berettiget og vi kan derfor ikke være dig behjælpelig.

Med venlig hilsen. Asbjørn - TennisXpert SE

fick dålig produkt

10 janvier 2023

Hej Edwin.
Tak for din anmeldelse.

De bolde du har købt ligger uden tryk, derfor føles de også mere bløde end dem som ligger i tryk. Boldene du har bestilt anvendes derfor oftest til træning og boldmaskine.

De bedste hilsener Asbjørn - TennisXpert SE

Jag beställde bollar för en vecka sedan…

Jag beställde bollar för en vecka sedan och förskottsbetalade dom men jag har inte fått dom, när jag spårar försändelsen står det - "Forsendelsen har mangler pga. afvigelse under transport. Modtager bliver varslet", jag vill gärna ha info om när jag förväntas få dom, beställningen och betalningen var enkelt så hade leveransen också fungerat hade jag gett 5 stjärnor i betyg

23 janvier 2023

Hej Fredrik.
Tak for din anmeldelse.

Vi beklager at du ikke har modtaget din ordre endnu.

Vi er i gang med at lave en efterlysning på din forsendelse. Du vil blive kontaktet af vores kundeservice når vi har et svar til dig :-)

Med venlig hilsen Asbjørn - TennisXpert.se

Racket utan fabrikssträngar - ingen återkoppling

Innan jag beställde ett Head tennisracket från butiken, frågade jag personalen om fabrikssträngarna (Head har bra fabrikssträngar) satt på om man angav "osträngat". Svaret var ja. Det gjorde att jag beställde (påtalade i kommentarsfältet att de sagt att de satt på), annars hade jag köpt den i annan butik med fabrikssträngarna (blivit ett bättre pris och fått racket fortare). Blev därför förvånad att få varan utan strängar - och fick lämna in den för strängning. Skrivit till butiken och uppmärksammat det, men de har inte svarat/återkopplat. Visst kan det bli missförstånd - men kanske inte helt bra hanterat.

2 janvier 2023

Hej Robert!

Tack för att du tagit dig tiden att skriva ett omdöme. Vi uppskattar alltid att få feedback från er kunder, det sätter vi stort pris på.

Om du fick informationen att racketen skulle levereras med fabrikssträngar får vi verkligen beklaga för detta. Jag kan se att det står klart och tydligt på produktsidan för ditt beställa rack i steget när man väljer strängning att om du inte väljer till en professionell sådan så levereras den utan strängar, så vi ber hemskt mycket om ursäkt om vi har felkommunicerat detta. Jag förstår om du är besviken på din köpupplevelse från oss denna gång, och jag kan lova att vi tar detta till oss så att det inte ska hända i framtiden.

Bästa hälsningar,

Annelie på TennisXpert