Teorikortet - Bestå teoriprøven Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Jeg er normalt en der har meget angst når det kommer til prøver - og det samme gælder teoriprøver. Jeg var super nervøs, så jeg valgte at investere al min tid i appen, og det var bestemt ikke en fejl.... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bestod teoriprøven 23/25. Jeg kan klart anbefale Teorikortet fordi det er en app der hjælper meget til at øve til teoriprøven, der er mange opgaver som der hjælper rigtig meget til når du skal op til... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har været så glad for at have købt Teorikortet. Var til teoriprøve i dag og fik kun 1 fejl. Efter jeg købte Teorikortet i en måned og øvede en masse begyndte jeg at bestå alle mine de øvelsesprøver j... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg skulle generhverve mit kørekort. Jeg købte adgang den 22 august 2026. Den 31 august 2026 bestod jeg teoriprøven med 1 fejl. Kan varmt anbefale Teorikortet. Tak for at hjælpe mig med at bestå... Voir plus

1. École de conduite
  2. aussi dans
  3. Entreprise de logiciels
  4. Institut de formation en logiciels
  5. Institution éducative

Écrit par l'entreprise

Teorikortet er Danmarks mest brugte app til teoriprøven. Vi giver dig de samme typer opgaver som den rigtige prøve. Med appen kan du nemt øve hvor som helst, når som helst, og forklaringerne er super nemme at forstå. Du kan også købe adgang for evigt i appen og øve så meget, du vil.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

184 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

No English

No English. The explanaitions are in Danish and the questions in English, 99.9% guarantee of failure with this app if you dont speak Danish.

3 novembre 2025

Hi,

We’re really sorry to hear that you had a poor experience.

Just to clarify: the English version of our app includes both questions and detailed explanations in English. This is more than sufficient to pass the theory test. And if you don’t pass, we offer a pass guarantee, meaning you’ll get your money back!

The videos you’re referring to of are not part of the question explanations. They are optional extra material. In time, these videos will also be available in English ☺️🙏

Generhvervelse: Bestod med 0 fejl

Super god app - fint med ca. 50 små lektioner med video på 1 - 3 min. Spm der svares forkert, kan man så få stillet igen.

Det er 14 år siden jeg var til teoriprøve sidst og skulle starte "helt fra nul" igen.

Men appen gjorde det nemt at have med at gøre.

Eneste (store) ulempe:
Den kan ikke bruges på PC - kun som app på telefonen. Og her har man ikke tænkt over, at de billeder, man skal forholde sig til ifm. hvert spørgsmål ikke kan forstørres.

Det betød en masse screenshits ifm. spm, som jeg så kunne forstørre før, jeg svarede.

Men overall er jeg meget tilfreds og vil klart anbefale Teorikoret.dk til alle, der skal generhverve.

30 octobre 2025

Hei Claus,

Takk for din tilbakemelding ☺️ Vi er veldig glade for å høre at appen har vært til hjelp!

Appen kan faktisk brukes på Mac, men den er dessverre ikke tilgjengelig på PC ennå. Når det er sagt, så foretrekker faktisk de fleste å bruke appen på mobilen, da du kan øve hvor som helst, når som helst.

Jeg vil også nevne at det ER mulig å forstørre alle bildene inne i appen, du trenger bare å trykke på bildet først, så kan du zoome så mye du vil 😃

Igen, tusind tusind tak for din anbefaling!

Jeg bestod med 1 fejl

22 octobre 2025

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Stort tillykke med bestået teoriprøve! 🤩

Hvis du har feedback til, hvordan vi kan gøre app-oplevelsen endnu bedre, vil vi meget gerne høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte vores support via Messenger eller på mail: kontakt@teorikortet.dk.

- Birgitte

Jeg er meget tilfreds med Teorikortet

Jeg er meget tilfreds med Teorikortet – Bestå teoriprøven (teorikortet.dk). Materialet er klart og nemt at forstå. Jeg begyndte at læse for 7 dage siden og bestod teoriprøven med det samme. Jeg kan derfor varmt anbefale Teorikortet til alle, der ønsker at bestå hurtigt og sikkert.

28 octobre 2025

Hej Mahad,

Tusind tak for tilbagemeldingen og ikke mindst for anbefalingen af appen. Det sætter vi virkelig stor pris på ☺️

Vi er så glade for, at appen kunne være til hjælp!

Stort tillykke med den beståede teoriprøve 🚗💯

fra 12-15 fejl til 1 til teoriprøve

fra 12-15 fejl til 1 til teoriprøve . småfejl her og der, visuelt ikke det bedste, faktisk 2 ud af 5. ingen mulighed for at gøre billeder større på mobil ifht til comp . Men intet at fortryde

28 octobre 2025

Hej,

Tak for din feedback, og stort tillykke med den beståede teoriprøve! 🤩

Jeg vil bare lige understrege, at det faktisk er muligt at gøre opgavebillederne større. Du skal blot trykke på billedet, og derefter kan du zoome ind og ud 🙏

- Birgitte

1 fejl 👍 uden problemer 😊gik fra 12 min…

1 fejl 👍 uden problemer 😊gik fra 12 min til 4 min pr prøve 👍 med adhd en weekend

27 octobre 2025

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tillykke med den beståede teoriprøve, og ikke mindst et fantastisk resultat 🤩

Vi sætter stor pris på din feedback!

Super god app

Super god app. Skulle op til teoriprøve og fik kun 2 fejl. Spørgsmålene minder meget om den aktuelle prøve, og man har mange muligheder for at øve sig grundigt👏👏👏 kan helt klart anbefales🙌🙌 appen er også nem og overskuelig, og man kan se svarene + forklaring lige efter man har svaret

21 octobre 2025

Tusind tak!

Der ligger meget hårdt arbejde bag denne app, så den slags feedback sætter vi virkelig pris på ☺️🙏

Og stort tillykke med bestået teoriprøve 🚗

bestod med 1 fejl

bestod med 1 fejl, god forklaring og visualisering. teorien trin for trin er godt men mangler lidt en setting hvor man ikke får resultaterne med det samme

14 octobre 2025

Tillykke med bestået teoriprøve - med god margin! 🤩

Vi er meget interesserede i at høre mere om den forbedring, du henviser til.

Tag endelig kontakt til vores support (Messenger eller kontakt@teorikortet.dk) og uddybd din feedback, så følger vi op på det 🤝🏼

- Birgitte

Virkelig god oplevelse med teorikortet!

Teorikort appen hjalp mig utroligt meget. Var meget nervøs og usikker på teoriprøven men øvede med appen og opnåede målene i appen. I dag bestod jeg teoriprøven i første forsøg med 3 fejl. Pga. Appen blev jeg hjulpet utroligt meget på vej op til prøven. Blev ovenikøbet den første i lokalet der var færdig på omkring 6 minutter fordi at prøven mindede så meget om at bruge appen. Har ikke oplevede andre apps eller hjemmesider der har været lige så gode som Teorikortet. Kan klart anbefales!😀💪👏

14 octobre 2025

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tusind tak for en fantastisk tilbagemelding 🤩
Så utroligt fedt at høre, at du havde en god oplevelse med Teorikortet - og at appen hjalp dig med at bestå i første forsøg! Det gør os så glade!

Stort tillykke med bestået teoriprøve 🚗💯

Dejlig nem at forstå

Dejlig nem at forstå. Tror ikke jeg havde klaret det uden

23 septembre 2025

Tusind tak for din anmeldelse! Det er helt fantastisk 🤗🚗

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales! Bestod teoriprøven uden fejl og har lært det meste fra Teorikortet

7 octobre 2025

Wow, tillykke med bestået! Ingen fejl er virkelig imponerende 🥳
Vi er så glade for, at appen har været til hjælp!

god undervisning

god undervisning

22 septembre 2025

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Så godt!! Hvis du er tilfreds, så er vi tilfredse 😌

Tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Bestod teoriprøven med kun 2 fejl

Bestod teoriprøven med 2 fejl. Teorikortet hjalp mig meget.

2 octobre 2025

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tillykke med bestået teoriprøve!

Vi er så glade for, at appen var til hjælp ☺️🙏

Kan klart anbefales

Kan klart anbefales! Meget nem og overskuelig app, hvor tingene bliver grundigt forklaret - jeg havde ikke styr på teori delen førhen, men eftersom jeg øvede mig i et par dage med teorikortet, få dage inden min teoriprøve, endte jeg med at bestå med kun 1 fejl 🙏🏽

30 septembre 2025

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Sikke en fantastisk tilbagemelding 💯 Tusind tak!

Stort tillykke med bestået teori (med god margin) 😎🚗

Danmarks bedste app

Danmarks bedste app. Købte 1 måneds abonnement, og øvede alt teorien. Dagen inden min teoriprøve, øvede jeg over 20 teoriprøver, så alt bare sad der. Bestod prøven i første hug med 2 fejl. Kan klart anbefale den til andre.

25 septembre 2025

Wow, sikke en tilbagemelding! Tusind tak 🤩
Vi er så glade for, at appen var en hjælp – det er alt, vi ønsker!! Stort tillykke med bestået! 🎉

- Birgitte

Teorikortet er den bedste app til at få dit kørekort!

“Virkelig god app – kan varmt anbefales!
Den reklamerer med garanteret beståelse, hvilket passer.
Jeg er meget glad for appen.

Har i dag bestået både teori OG køreprøven, så appen kan varmt anbefales!:-)

18 septembre 2025

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tusind tak for en varm anbefaling, det gør os så glade 🥰 Beståelsesgarantien er guld værd, og heldigvis er det ikke mange, der får brug for den 💯

- Birgitte

Prøverne er næsten de samme som den…

Prøverne er næsten de samme som den rigtige teoriprøve men mange af jeres spørgsmål giver ikke rigtig mening på den måde i stiller dem på så at give 140kr for en uge er på ingen måde det værd

22 septembre 2025

Hej Marcus,

Tusind tak fordi du deler din ærlige feedback 🙏 Vores mål er at tilbyde det bedste værktøj til at forberede sig til teoriprøven, og derfor sætter vi stor pris på input, som kan hjælpe os med at blive bedre.

Hvis du har eksempler på spørgsmål, du mener kan forbedres, vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan kontakte os direkte via Messenger eller sende en mail til kontakt@teorikortet.dk

Birgitte

Bestod ‘første gang’

Bestod ‘første gang’
Kom 1 minut for sent til min første teori prøve, og kunne ikke komme ind
2. Gang, kom 30 minutter før’ og bestod med 2 fejl 😎 Kæmpe anbefaling herfra, især videoernes forklaring, super hjælpsomt. Så må vi håbe det går godt til køreprøven. Og forhåbentligt de laver en app til køreprøver? 👏

19 septembre 2025

Réponse de Teorikortet - Bestå teoriprøven

Tusind tak for din tilbagemelding, og tillykke med bestået! 🎉
Dejligt at høre, at appen og videoerne har været en hjælp. Vi krydser fingre for, at køreprøven går lige så godt 🚗💨

Der er ikke planlagt nogen app til selve køreprøven lige foreløbig, men vi arbejder på højtryk med en masse andre spændende ting 🤝🏼